1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
  3. Франшиза. Имовина crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Економска франшиза до 30000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ВЕК 21

Франшиза. ВЕК 21

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 26000 $
royaltyРоиалти: 180 $
timeПоврат. Број месеци: 10
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 22
calendarГодина оснивања компаније: 1971
calendarГодина почетка франшизних активности: 2007
firstКатегорија: Имовина, Агенција за некретнине

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд под именом ЦЕНТУРИ 21 Руссиа даје вам прилику да брзо уђете на тржиште некретнина. Моћи ћете да отворите агенцију која ће припадати вама. Као што сте вероватно већ схватили, бавите се некретнинама и користите високо промовисани популарни бренд. Истовремено ћемо обезбедити потпуно завршен систем. Технолошка предност ће вам бити на располагању. Пружићемо подршку, уз нашу помоћ моћи ћете ефикасно и компетентно применити свој пословни модел. Консултације ће вам такође помоћи да се носите са задатком. Подршком ћете решити сва пословна питања, а она ће бити другачија. Током имплементације пројекта, због наше помоћи, нећете имати значајних потешкоћа.

Систем под називом ЦЕНТУРИ 21 је јединствен пословни пројекат. Тестиран је годинама, успешно и одрживо се примењује у 78 држава света. Истовремено, користимо синергију у свом бренду. Ово је врста кумулативног ефекта који уједињује светски познати бренд са врхунском технологијом. Све ово имате на располагању за сопствени пословни пројекат. Осим тога, повезиваћемо услуге, моћи ћете да их ефикасно користите. Пружићемо упутства и објаснити како ове услуге функционишу. Комбиновање свих ових фактора у јединствену целину даје саму синергију чији је синоним кумулативни ефекат. То значи да ће поврат уложених финансијских средстава бити заиста импресиван.

Бренд под називом ЦЕНТУРИ 21 прилика је за ефикасно и ефикасно обављање читавог низа канцеларијских послова. Од нас ћете добити маркетиншку помоћ и нашем дистрибутеру обезбедити ексклузивне услове рада. Моћи ћете плодно радити, а агенција ће пружати следеће услуге: могућност бављења консалтингом, као и способност спровођења маркетиншких истраживања. Почећете да проучавате тржиште, схватићете шта је понуда и који је ниво потражње. Анализираћете некретнине, разумећете тржишне услове, а ми ћемо вам помоћи у управљању комуникацијама организације. Осим тога, редовно ћемо објављивати у најистакнутијим медијима у индустрији. Ваш пројекат ће такође бити представљен на савезном нивоу. Моћи ћете да учествујете на догађајима специјализованог формата, а такође вам нудимо и ефикасне партнерске програме. Оглашавање уз нашу помоћ је веома исплативо. Велику пажњу посвећујемо детаљима, стварамо и користимо препознатљиве комуникације маркетиншког формата, комуникацију са потрошачима. Бренд вам је обезбеђен у јединственом стилу, ми ћемо обезбедити ефикасне распореде. Осим тога, уз нашу помоћ моћи ћете да дизајнирате свој пословни простор. Оглашавање, штампарски материјал - све ће вам бити на располагању. Можете чак уживати у нашим сувенирима, поклонити их купцима или их продати. Све зависи од ваших тежњи и наших прописа. Наш тим ће вам доставити презентацијске и маркетиншке материјале. Штавише, добијате читав низ других погодности. Ако желите да сазнате више, контактирајте нас директно, ми ћемо вам дати најновије информације.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили