1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Медицински crumbs arrow
  3. Франшиза. Лек crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Главне франшизе преко 100.000 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Отворена клиника

Франшиза. Отворена клиника

firstПочетна накнада: 8800 $
moneyПотребна инвестиција: 1323500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 60
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 1
calendarГодина оснивања компаније: 2015
calendarГодина почетка франшизних активности: 2017
firstКатегорија: Лек, Медицински центар

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Мрежа медицинских центара који раде под брендом Отворена клиника. Своје активности обављамо у складу са високим стандардима, наша медицинска пракса је доступна свима!

Предности које остварујете интеракцијом са нашом организацијом: пружамо превентивне услуге. Често замењују лечење, јер се пацијент уопште не разболи. Идентификујемо ризике којима су потрошачи изложени разболевању. То се ради помоћу генетских тестова. На основу спроведеног истраживања, издајемо сопствене препоруке о томе како спречити болести, који начин живота треба да водите, шта треба да једете. Осим тога, пружамо вам све информације које су вам потребне за ефикасно служење потрошачу.

Имамо своју мобилну апликацију. У оквиру ове апликације, пацијенти могу добити информације о томе које дијагностичке резултате имају, који третман је прописан и шта је потребно даље урадити. Савети о здравом начину живота такође се пружају путем наше мобилне апликације, која има прилично добар утицај на лојалност потрошача. Апликација такође пружа благовремене искачуће подсетнике које морате да вежбате. Клијент ће бити захвалан на пруженој услузи. Апликација такође пружа могућност да будете у контакту са породичним лекаром у облику разговора, а своје питање можете поставити у било ком тренутку.

У оквиру наше организације, клијенти могу рачунати на услуге личног породичног лекара. Увек је на мрежи и одговара на постављена питања пружајући ефикасне савете. Увек можете добити свеж савет о томе како водити живот на нов начин, обраћајући пажњу на своје здравље. На располагању нам је и рејтинг лекара. Он процењује лекаре, пружа информације о томе колико су потрошачи задовољни услугама одређеног специјалисте. Ефикасно и компетентно мотивишемо наше лекаре. То им увелико помаже да се носе са производним операцијама. Стално смо на мрежи и пружамо квалитетну помоћ: 24 сата дневно, наша онлине клиника је у контакту. Ово има позитиван ефекат на успех корисничке службе.

Главни правци наше активности: вршимо узорковање анализа, бавимо се андрологијом. Осим тога, на територији града Москве вршимо биопсију. Потрошачи могу добити услугу аноскопије од нас, ми третирамо разне дислокације. За пацијенте са гастроентеролошким обољењима пружамо услугу гастроскопије - овај третман се такође пружа на ефикасном нивоу. За жене смо пружили могућност коришћења услуга гинеколога. Хистероскопија је једна од карактеристика која нам помаже да будемо водећи у конкуренцији. Пружамо дерматолошке услуге, помажемо у формулисању исхране за потрошаче и изводимо кардиолошке захвате. Пружамо и услуге колпоскопије, пацијенти могу код нас проћи ефикасан свеобухватан преглед. Компјутерска томографија се спроводи ефикасно и компетентно. Ако је потребно, клијенти од нас могу добити услугу козметолога. Такође пружамо услуге у оквиру центра за лечење и рехабилитацију за оне потрошаче којима је таква услуга потребна. Пацијентима такође пружамо физиотерапеутске вежбе. Пружамо услуге мамографије младим мајкама, пружајући висококвалитетне услуге. Услуга масаже је један од додатних праваца које смо савладали. У нашем центру се ради МРИ, а може се урадити и МСЦТ. Чак лечимо и неуролошке болести, списак наших услуга је заиста огроман. Потрошачи остављају добре критике. Можете применити франшизу без страха од неуспеха. Наш тим ће пружити ефикасну и квалитетну помоћ у свим фазама производње.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили