1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Мала улагања испод 4000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Захтев

Франшиза. Захтев

firstПочетна накнада: 880 $
moneyПотребна инвестиција: 2500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 1969
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Мрежне продавнице у последње време добијају на популарности, а све више потрошача користи њихове услуге. Данас се готово све може купити путем интернетских платформи, људи једноставно наручују потребну робу од куће и примају је с доставом по врло ниским цијенама. Достава се често позиционира као опћенито бесплатна, иако је, наравно, укључена у цијену робе. Нико од продаваца са Интернета, наравно, не занемарује гуме и резервне делове за аутомобиле. Производи ове врсте су релевантни у датом тренутку, штавише, њиховом продајом можете остварити веома значајан ниво профита. Једна од најефикаснијих и најучинковитијих опција је куповина франшизе како би се продаја резервних дијелова извршила према већ израђеном пословном плану. Не морате поново измишљати логотип или градити пословне процесе. Све вам је већ на располагању, а након што сте закључили уговор о франшизи, добијате потпуно готов сет ефикасно функционалних алата, само требате научити како га користити. Међутим, чак ни то није проблем, будући да давалац франшизе обучава свог дистрибутера, пружа релевантно знање, али често постоји ванредни формат обуке, понекад се ради на даљину. Најчешће се практикује комбиновано учење. Овај чланак пружа информације о томе како путем Интернета извршити исплативу продају резервних делова, гума за возила. Осим тога, пружене су корисне информације о томе како отворити мрежну трговачку платформу. Припадаће дистрибутеру.

Зашто је практично одлучити се за франшизу онлине продавнице? Једноставно зато што су аутомобилски делови у сталној и великој потражњи. Чак су и половни резервни делови тражени, људи су током кризе постали сиромашнији, многи од њих имају тенденцију да купују резервни део јефтиније. Пре или касније, власник аутомобила је и даље приморан да сервисира возило. Да би то учинио, биће му потребни резервни делови, у сваком случају ће их купити, половне резервне, нове, оригиналне или дупликате, потрошни материјал је и даље потребан. Потражња за ауто -деловима није подложна катаклизмама, али није ни директно повезана са економском ситуацијом; током кризе расте и потражња за резервним деловима који имају повољне цене. На пример, ово је дупликат или коришћени део оригиналних компоненти. Да ли је тешко отворити интернет продавницу која ће продавати резервне делове за возила? Заправо, не, ако одете до даваоца франшизе. Много је лакше то учинити у оквиру франшизе него сами. Прво, морате провести анализу тржишног сегмента који желите заузети. Осим тога, морате јасно разумети шта ћете трговати да бисте извршили аритметичке операције и спремили се.

Неопходно је пронаћи тачно онај сегмент активности, који је идеалан. Да бисте то урадили, морате проучити тржишне услове. Морате разумети који је асортиман на тржишту, шта је потребно учинити како бисте у потпуности задовољили потражњу потрошача. Извршите све потребне аналитичке радње што је ефикасније могуће. Тако можете значајно повећати шансе за победу у такмичарском сукобу, штавише, ове мере се примењују како на продају резервних делова за аутомобиле страних произвођача, тако и на сервисирање руских аутомобила, који су нешто јефтинији. Морате да разумете шта ваши конкуренти тргују, које су предности и слабости, то ће вам дати прилику да разумете како треба да се понашате у овој ситуацији. Морате разумети које стратешке предности ваша организација има и како се може такмичити са организацијама које су већ на тржишту.

Следећа фаза је потреба да се донесе одлука о регистрацији њихових активности. Правна форма је веома важна, на пример, то може бити друштво са ограниченом одговорношћу или појединачни пословни субјект. Дакле, увек можете доносити исправне управљачке одлуке и деловати са поверењем.

Што се тиче саме интернет продавнице, она може функционисати ефикасно и компетентно, за то вам је потребан софтвер, а осим тога потребна вам је и веб страница која добро функционише. Све ово можете добити ако контактирате искусног даваоца франшизе. На крају крајева, резервни делови за стране аутомобиле су обећавајуће поље активности. Ваша организација ће моћи да управља најкомпетентније дизајнираним производом који ће вам дати давалац франшизе. Наравно, ову врсту рачунарског решења можете сами развити, међутим, веома је скупо, а осим тога, нешто може поћи по злу. Пројекат можете ефикасно промовисати интеракцијом са искусним предузетником, посебно ако немате одговарајуће искуство или већ имате продавницу, али морате да га оптимизирате уз помоћ искуснијег предузетника.

Па како ћете купити франшизу за ауто -делове? Морате да разговарате о условима сарадње, морате да имате жељу да развијете своју тачку активности, поред жеље, такође морате имати прилику. Користите бренд организације који привлачи потрошаче сам по себи. Ово је врло исплативо и практично, јер нисте уложили толико у оглашавање као да радите потпуно сами. Врло је практично и исплативо, стога не бисте требали занемарити ову прилику. Радите ефикасно и компетентно, обављајући било који канцеларијски посао са максималним нивоом ефикасности. Биће могуће отворити своју канцеларију, ако ступите у интеракцију са нашом организацијом, онда ће мала соба бити довољна. Такође ће вам требати складиште, требало би да буде приближно 20 квадратних метара. Морат ћете се пријавити за посао менаџера продаје. Његов распоред рада биће од 10 до 18 сати. Али може постојати шири интервал, све зависи од тога како се слажете и који ће ниво ефективне потражње бити у одређено време. Можете сами променити услове како бисте донели најправилнију одлуку менаџмента.

Често давалац франшизе пружа све потребне алате. Обим продаје у имплементацији наше франшизе може износити 500.000 руских рубаља, ову количину новца можете зарадити у року од месец дана. Само ако отворите продајно место на територији огромног града у коме живи више од милион људи, тада ће профит бити већи, око 1 милион руских рубаља месечно. Штавише, моћи ћете стално да напредујете, повећавате промет, раст може бити најмање 10% у року од месец дана. А ако радите у малом граду, план продаје се може прилагодити према доле. Морате платити наруџбине на време, пре него што отворите продавницу резервних делова, не морате имати дугове. Наше седиште извршава наруџбе, ми смо генерални добављач ваше филијале. У овом случају радите са нашим власничким софтвером и преко њега добијате све потребне информације. Плаћаћете ауторске накнаде, то је најмање 30.000 руских рубаља, потребно је да их платите одмах по добијању прве добити. Од овог новца плаћамо оператерима који раде на цхату на мрежи. Једнократна уплата као паушални износ за отварање странице филијале биће 50.000 руских рубаља.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили