1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Царек делови

Франшиза. Царек делови

firstПочетна накнада: 3500 $
moneyПотребна инвестиција: 5000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 3
homeБрој франшизних јединица: 62
calendarГодина оснивања компаније: 2014
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Предности нашег производа су следеће: прво, то је потпуна аутоматизација канцеларијског рада, а сви процеси се одвијају у оквиру принципа „рад у једном прозору“. Не морате да инсталирате додатни софтвер, не 1ц. Сви уређаји којима располажете, на пример, благајна, скенер бар кода, штампач, све функционише директно у оквиру нашег система високе класе. Осим тога, имамо и велики асортиман; више од 50 милиона артикала је заступљено у инвентару. Штавише, ово нису само делови аутомобила, већ и различити додаци, разне врсте алата, системи за пртљаг, елементи за подешавање возила итд. Имамо сопствени програм под називом „Хелп Царек“, уз његову помоћ можете спровести проучавање читавог нашег искуства, пружићемо сво знање прикупљено током вишегодишњег рада. Искористили смо искуство постојећих партнерских организација и створили смо део Царек на начин који је лак за учење. На располагању ће вам бити ефикасни видео водичи. Моћи ћете да спроводите активности у свим областима увођења предузетничког пројекта. Такође имамо сопствени систем за израчунавање маржи, који се зове Циљна цена. Осим тога, радимо са елементима аутоматизације у другим областима делатности, на пример, стварамо скоро 200 параметара статистичког формата помоћу аутоматизованих алата. У интеракцији са тржиштем имамо висок ниво успеха, а марже су такође максималне. На располагању имамо и згодан савремени интернет портал који кориснику омогућава да код нас купује резервне делове помоћу било ког уређаја, рачунара, таблета, мобилног телефона. Спроводимо ефикасну интеграцију са касама које раде на мрежи, штавише, у потпуности смо у складу са законом, нема скривених накнада, радићете поштено док послујете.

Пружићемо све потребне алате како бисте могли аутоматски израчунати прорачуне. Нема рутине, софтвер ради све уместо вас. Током целе сарадње од нас ћете добијати ефикасну промоцију оглашавања, користиће се технологија под називом „Рекуест Маркетинг“. Штавише, наша карактеристика за предузетника је да испоручујемо до врата, што је врло згодно. Чак и на територији региона вршимо ову врсту доставе, која је врло практична.

Погледајмо сада детаљније како функционише наш пословни модел. Клијент наручује, ово је први корак. За то мора да оде на веб локацију, изабере резервни део који му одговара. Често не може самостално да бира робу, па мора у продавницу, код консултаната; затим следи уплата, клијент је унапред плаћен 100%, након тога проверавате да ли су финансијска средства пребачена на текући рачун. Проверите детаље, а затим се наруџба обрађује. Следећа фаза је само обрада налога. Постављање апликације код добављача пада на ваша рамена, он ће вам такође доставити робу, након испоруке настављате даље: потребно је да попуните пријаву за складиште. Добављач је прихватио пријаву, а затим се припрема за отпрему. Извештаји се шаљу у формату корак по корак о статусу апликације. Затим се наруџба доставља потрошачу. То може бити на различите начине, или добављач сам испоручује наруџбину потрошачу до врата, ова врста испоруке узима 90% вероватноће, може бити курирска организација, иначе испоручује 10% добављача. Последња фаза је за потрошача најпријатнија, добија наруџбу коју је дао. Након што је роба стигла, клијент добија обавештење да је робу заиста примио, има документарне доказе, можете наставити даље, поправити аутомобил и наручити нове резервне делове. Приближно према овој шеми, ви ћете деловати и обављати активности у оквиру нашег франшизинга.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили