1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Продавница ауто опреме crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Без улагања crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Е-Тапе

Франшиза. Е-Тапе

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 0 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2020
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Продавница ауто опреме

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Ауто делови по повољним ценама.

Тако да можете купити потпуно нове резервне делове користећи број каросерије забележен у техничком листу, то се ради помоћу онлине платформе под називом "Е-ТАПЕ", наша интернет продавница има висококвалитетни асортиман, резервни делови за аутомобиле за страна возила су понудио. У овом тренутку можемо са сигурношћу рећи да резервни делови за аутомобиле у нашој продавници имају висок ниво квалитета. Пружамо могућност куповине прибора и резервних делова из целог света, из Сједињених Америчких Држава, Јапана, Уједињених Арапских Емирата, из азијских земаља, руралних земаља, из Кине, па чак и из Белорусије. Штавише, имамо и оригиналне производе из производних погона, као и њихове квалитетне дупликате. Продајемо више од 20 милиона различитих артикала, код нас можете пронаћи било који производ. Зашто је лако пронаћи резервне делове код нас? Само зато што смо једина продавница ауто делова која вам омогућава да лако и лако пронађете делове, за то је обезбеђен врхунски претраживач. Оптимизовали смо веб локацију како бисмо потрошачима олакшали интеракцију са претраживачем, а каталог је истовремено подељен на оригиналне производе и дупликате, што је врло згодно. На располагању су вам и параметри робе, можете детаљно проучити све карактеристике. Такође можете филтрирати према типу возила и марки. Али функционалност није ограничена на ово. Категорије резервних делова могу се поделити према произвођачу тако да се можете лако кретати и изабрати најприкладнију опцију. Моћи ћете да извршите брзу претрагу, идентификујете резервни део помоћу ВИН кода на возилу. Наведено је у потврди о регистрацији возила, без компликација, све је лако и једноставно. Пружамо потрошачима висококвалитетну услугу и они то цене, помоћи ћемо вам да купите све потребне резервне делове. За то само требате дјеломично постати дио наше мреже, нашег ексклузивног дистрибутера.

Још једна важна тачка која говори у прилог избору наше мреже продавница. Потрошачу је могуће пружити могућност претраживања веб странице помоћу идентификационог броја, такође и броја оквира. Потрошач се такође може једноставно директно обратити менаџеру, рећи му број каросерије, а затим ће добити детаљне информације о томе који резервни делови постоје на лагеру. Запослени сами бирају одговарајуће елементе, описују своје предности и недостатке. Сарадња са "Е-ТАПЕ" има огроман број предности. Имамо више од 100.000 купаца који стално наручују аутомобилске делове, то је зато што пружамо висококвалитетне услуге. Прво, згодна потрага за потребним елементом, а све компоненте се могу пронаћи у рекордном року, не морате размишљати и тражити јако дуго, све је на површини. Ако ипак није успело или не жели да тражи себе, клијент може затражити стручни савет. Менаџер ће сам изабрати одговарајућу ставку и пружиће му могућност да је купи. Стручњаци наше организације помажу потрошачима у кретању по заиста богатом асортиману производа. Друго, постоје и ниске цене, захваљујући чему је корисно сарађивати са нама. Сложене, ниске цијене и висококвалитетна услуга омогућују нам привлачење огромног броја потрошача, само многи од њих постају наши стални купци. Ми директно комуницирамо са потрошачима и производним погонима, без посредника, па имамо најповољније услове за малопродају и велепродају резервних делова. Постоје и промоције, редовни купци остварују попусте, велетрговци такође могу добити ниже цене, будући да купују много одједном, овај облик интеракције је користан за обе стране.

Још једна предност нашег бренда је могућност погодне испоруке. У интеракцији је са свим регионима Руске Федерације. Истовремено, благовремено извршавамо своје обавезе. За 1 радни дан моћи ћемо да преузмемо и испоручимо поруџбину, врло је згодно. По избору потрошача, постоје различите методе које вам омогућавају да платите апликацију. За робу је обезбеђена гаранција, ако се открије недостатак, промени резервни део или се врати новац, то је врло згодно, водимо рачуна да углед буде што већи међу нашим купцима. Ако резервни део купите у нашој продавници, можете га набавити у централној канцеларији, а постоји и могућност одабира доставе, на пример, у граду Санкт Петербургу ауто-формата до ваше куће, канцеларије или сервисне станице. Вреди то зависити од тога колико је клијент удаљен. Обично се цена креће од 150 руских рубаља до 450 руских рубаља. Као што видите, испорука је веома јефтина. Такође испоручујемо у регионе, то ради транспортна компанија. Радимо то бесплатно, наравно, цена испоруке је већ укључена у производ, међутим, клијент је задовољан када се нешто учини за њега, такорећи, бесплатно. Барем за то не плаћају додатни новац. Дакле, како поставити апликацију и наручити? У основи, потребно је само да се региструјете на нашој веб страници. Затим унесите лозинку и пријавите се. Резервни делови се налазе помоћу претраживача. Производ се једноставно преноси у корпу и врши регистрација, менаџер врши даљу обраду апликације, затим клијент врши уплату, ово је најважнији тренутак. Менаџер штампа образац за поруџбину. Надаље, потрошач једноставно преузима резервне делове на начин који му одговара. То може бити лично преузимање или он наручује испоруку где год му је потребно, у канцеларију, код куће, на сервисну станицу, на било које друго место где му је згодно да прими робу.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили