1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Без улагања crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Ауто унион

Франшиза. Ауто унион

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 0 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 1997
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Информације о организацији "АутоСоиуз".

Организација АвтоСоиуз највећи је дистрибутер ауто делова за домаћа путничка и страна возила, осим тога, радимо са комерцијалним возилима, снабдевајући их висококвалитетним резервним деловима по конкурентним ценама. Наша организација послује на тржишту Руске Федерације од 1997. године. Имамо огроман број достигнућа, али имамо и још нешто да постигнемо, разумемо тачно каква би организација требало да буде после одређеног времена, имамо одређене планове.

У овом тренутку, марка АвтоСоиуз је поуздан партнер међу аутомобилским пословним организацијама на југу Руске Федерације. Ми смо део групе НЕКСУС, она представља на међународној сцени групу за трговину и набавку под називом НЕКСУС Аутомотиве Интернатионал у Руској Федерацији, поред тога, учествујемо у националном удружењу које уједињује све добављаче и произвођаче који продају резервне делове за путнике аутомобили. Бренд АвтоСоиуз је водећи играч у регионалној индустрији за продају резервних делова за аутомобиле.

Активно се развијамо, ширимо на територији Јужног федералног округа, наши клијенти могу бирати између више од педесет хиљада различитих артикала, доступни су готово сви резервни делови, пружамо више од милион артикала по наруџби, штавише, испорука се врши врло брзо, ми смо брза ћемо обезбедити потребне резервне делове. Водећи смо у продаји резервних делова за марке као што су: КИБ, Босцх, Сацхс, ЦТР, Денсо итд. Увек настојимо да пронађемо нове партнере и градимо сарадњу са њима на обострано корисној основи, заинтересовани смо за привлачење нових запослених, проширујемо и клијентску публику, стално растемо, ширимо се.

Мисија организације је у потпуности покрити потребе потрошача у залихама на аутомобилском тржишту Автомаркет. Ако запослени долазе да обављају своје активности у формату рада у оквиру организације Автосоиуз, они не само да постају део висококвалитетног професионалног тима, већ могу уживати у пријатној атмосфери у којој влада поверење и поштовање једни према другима. Наши јаки професионални стручњаци пружиће корисницима франшизе ефикасно менторство, они ће, као мајстори свог заната, поделити сво потребно искуство, знање и способност управљања алатом и технологијом, а такође ћете постати и стручњак у области ауто -делова , то ће бити могуће значајно побољшање личне квалитете и способности, то ће све остати са вама дуже време.

Своју кадровску политику усмеравамо на формирање квалификованог тима високо квалификованих стручњака, они морају бити проактивни, корпоративни дух их уједињује, имају заједничке погледе на решавање проблема потрошача, желе да им помогну, да се развијају заједно са организацијом. Непрестано настојимо да обезбедимо висококвалитетан фонд талената, улажући финансијска средства у обуку особља, такође чекамо готове стручњаке који желе да се придруже нашем тиму и постану део бренда, науче и размене своје искуство до сами, све ово је могуће у оквиру организације "Автосоиуз".

За нас је јако важно да одаберемо одговарајуће особље, због чега прихватамо управо оне кандидате који испуњавају наше услове на професионалан и етичан начин. Имамо принципе, делимо одређене вредности, ако желите да постанете наш партнер или запослени, потребно је и да изградите обострано корисну сарадњу са нашом организацијом. Прилагођавамо своје запослене, трудимо се да им створимо угодне услове за ефикасан рад и стално повећавамо показатеље лојалности унутар наше радне снаге.

Осим тога, наша организација активно развија своје одељење за информационе технологије, спроводи следеће радње:

1. Администрирана ИТ служимо потрошачима, ово је процес куповине, конфигурисања и инсталирања опреме, као и читавих комплекса који укључују софтверске и хардверске асоцијације, осим тога, радимо са серверима, они су засновани на оперативном систему Линук, у Поред тога, имамо и сервер који ради на оперативном систему Виндовс, али то није ограничено само на нашу услугу и ми имплементирати активности на мобилним платформама, поред тога, ми смо ангажовани у преносу информација о глобалном и локалном нивоу, у osim тога, радимо са рачуноводственим системима, ми смо ангажовани у аутоматизацијом складишта, али и то не ограничава функционалност нашег информационог одељења, градимо системе за управљање односима са клијентима, неку врсту клијент Релатионсхип Манагемент шема које омогућавају ефикасну комуникацију са потрошачима , бавимо се ИП телефоније, заједно са осталим стварима наведеним, а много више се врши од стране нашег става подела информационих технологија;

2 Развијамо и подржавамо специјализоване онлине продавнице, радимо са порталима, обављамо било који други посао сличног плана;

? 3. Продајемо, модернизујемо и прилагођавамо софтвер, помажемо у имплементацији, подржавамо рад, пружамо неопходну количину помоћи на професионалном нивоу.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили