1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Без улагања crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. АутоПаскер

Франшиза. АутоПаскер

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 0 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2010
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Информације о нашој организацији.

"АутоПаскер".

то је бренд који је федерална мрежа продајних места која имају деценијско искуство активног и успешног рада, нудимо купцу велики избор различитих имена, наш асортиман производа је заиста широк, пружамо висококвалитетне производе по повољним ценама, а ми продајемо као домаће произвођаче, а од светских брендова који имају висок степен популарности широм света.

С обзиром на чињеницу да куповину вршимо према синтетизованој шеми, организација може понудити најповољнији однос квалитета и цене, ово је наша карактеристика, ако желите, можете користити кредитну картицу мреже АутоПаскер. Имамо динамичан развој, вектор има за циљ проширење, овај правац смо поставили у зору формирања организације, то нам даје јединствену прилику да привучемо огроман број потрошача и повећамо проток апликација на месечном нивоу. Пружамо вам прилику да постанете део широке мреже продајних места која су блиска купцу, што осигурава висок ниво ефективне потражње, али не стајемо на ономе што смо постигли, настављамо да се ширимо, ширимо , делује ефикасно, и постане њихов најуспешнији утицајан мреже. на територији наше планете.

Ми остварујемо интеракцију са правним лицима и обичним људима. Огроман број потрошача, који једном дођу код нас и користе услугу, постају стални купци, пратећи нас дуги низ година. Продавнице наше мреже продају акције, наплаћују новац на начин који је погодан за потрошаче, користимо безготовинска средства плаћања, укључујући готовину. Наши запослени имају висок ниво квалификација, продајна места су увек спремна да пруже консултантску помоћ, ми ћемо увек помоћи у избору одговарајућих залиха.

Препоручујемо коришћење наше интернет продавнице. Интернет продавница организације "АутоПаскер" настала је давно, 2006. године, од тада обавља ефикасне активности. Ово је био један од наших првих онлине пројеката које смо покренули за имплементацију аутомобилских делова на територији Заједнице независних држава. Током целог постојања компаније, многи возачи су постали купци, стотине хиљада људи се стално купују од нас. До данас наша интернет продавница за продају ауто-делова и даље ради под марком АутоПаскер, купци од нас могу купити само проверене и квалитетне производе, купујемо од познатих произвођача, цене су нам врло повољне, услуга је висок квалитет. Проверавамо робу, искључујемо могућност да залихе лошег квалитета дођу на шалтер, и то наши потрошачи цене. У потпуности се придржавамо законодавних норми Руске Федерације и не кршимо закон, то се односи и на оне делове у вези са заштитом права потрошача, увек обезбеђујемо правилан повратак и размену, ако је потребно, међутим, ово је реткост случај, јер смо ми, као што је већ поменуто, ми врло пажљиво прате квалитет производа које продају.

Успели смо да добијемо овлашћено представништво за продају најбољих марки које уживају висок ниво популарности, резервне делове добављамо директно од произвођача по повољним ценама. Успели смо да закључимо више од пет стотина уговора, они регулишу нашу сарадњу са произвођачима који стварају различите залихе робе. Имамо шему високе класе, захваљујући којој можемо дистрибуирати резервне делове за аутомобиле и сродне производе, док не комуницирамо ни са једним посредником, искључено је учешће трећих страна, што нам даје прилику да заиста објективно смањимо цене, јер не носе велики износ трошкова за разлику од наших конкурената. Велики промет наше организације игра важну улогу у снижавању цена, "АутоПаскер" продаје огромну количину залиха, купује их директно из фабрике, прима залихе на велико и продаје их, и на велико и на мало.

Број наших клијената је заиста огроман, то су љубитељи једноставних аутомобила, приватне радионице специјализоване за поправке, то су такође велике сервисне станице које одржавају аутомобиле уз нашу помоћ, АутоПаскер има партнерства са такси возилима, ми сарађујемо са великим забавама , поред тога, градимо партнерства са продавницама које продају ауто делови широм Руске Федерације, чак смо Интерацт са добро познатим произвођачима аутомобила, пружају компоненте. Флексибилне цене омогућавају диверзификацију асортимана производа, нудимо јединствене цене, сви производи су тражени, стални купци који имају различите приходе такође се могу договорити са нама о пружању индивидуалних цена, отворени смо за дијалог, тражимо партнере, спремни за сарадњу.

Тим наше продавнице "АутоПаскер" драго нам је да вас видим међу нашим партнерима, заједно ћемо моћи да услужимо клијенте на високом нивоу професионализма, пружајући висококвалитетну услугу. Свим потрошачима желимо срећну куповину! Организација је такође отворена за дистрибутере, жели да пронађе нове партнере, отворена је за сарадњу, потребни су нам уговори на обострану корист, можете објавити своју понуду. "АутоПаскер" је згодан, исплатив и поуздан, код нас увек имате најбоље цене и производе високог квалитета.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили