1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. За децу crumbs arrow
  3. Франшиза. Дечји центар crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  7. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  8. Франшиза. Мале франшизе до 40000 долара crumbs arrow
  9. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  10. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ЦМГ Кидс

Франшиза. ЦМГ Кидс

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 31000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 18
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2014
calendarГодина почетка франшизних активности: 2016
firstКатегорија: Дечји центар

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Зашто је потребно деловати овде и сада?

Управо зато што не бисте требали штедјети на дјеци, без обзира на стање на тржишту. Сваке године појављује се све више нових приватних вртова, ово тржиште расте и развија се, штавише, годишњи раст је 35%. Друштво је заинтересовано да обезбеди да се развој деце одвија на квалитетном нивоу, људи су спремни да уложе финансијска средства у то. Други разлог да се не одложи акција је акутни недостатак предшколских установа; вртићи за децу државног формата углавном су пренатрпани, тамо никада не можете пронаћи слободна места, због чега је ова ниша бесплатна и даје вам могућност да делујете. У предшколским образовним установама постоји врло оскудна ограничена листа услуга, због чега имате све шансе за ефикасно спровођење канцеларијског пословања, постајући ефикасан предузетник који се лако носи са било којим задатком. Осим тога, за децу на територији региона Руске Федерације често нема забавних активности, нема места за провођење слободног времена, постоји недостатак, овде улазите у посао.

Франшиза под називом „ЦМГ Кидс“.

даје вам прилику да ефикасно и компетентно обављате канцеларијске послове, лако се носите са задатком који је пред вама. Могуће је направити процену трошкова како би се отварање извршило у складу са унапред утврђеним планом. Осим тога, при избору особља такође ће се пружати помоћ, ово се односи и на просторије, уз нашу помоћ можете је пронаћи, поправити и планирати постављање опреме. Све што вам је потребно за куповину биће вам дато у облику детаљне листе, а од нас ћете добити и компетентно састављен пројектни задатак. Такође ћемо помоћи при обуци и избору особља, од нас ћете добити сав потребан материјал. Ваши васпитачи ће моћи да науче наш систем и да се понашају на исти начин. Осим тога, подржаћемо вас у методолошком формату, пратићемо вас током целог периода активности; наш заштитни знак је у потпуности званично регистрован по закону, добићете га на располагање за обављање пословних активности; раде под брендом „ЦМГ Кидс“.

добијате највећи приход, састав најуспешнијег предузетника. Осим тога, можете приступити својој личној страници на адреси ввв. ЦМГКИДС. кз, ми ћемо вам помоћи у постављању рекламних кампања, ако желите да привучете купце, ми ћемо вам помоћи у креирању налога и одржавању друштвених мрежа, клијенти са Интернета ће вам бити обезбеђени. За друштвене мреже добићете месечне планове, добићете сав садржај који вам је потребан и моћи ћете да га примените у складу са нашим алгоритмима. Континуирана маркетиншка подршка ће такође бити обезбеђена у целости, уз нашу помоћ моћи ћете да обављате било који канцеларијски посао; Уз нашу помоћ моћи ћете да привучете клијенте, направите евиденцију, а такође у фази формирања и промоције вашег представништва на територији насеља у којем радите, добићете и нашу ефикасну помоћ. Осим тога, спремни смо да вам уз његову помоћ пружимо и он -лине платформу, биће могуће одржавати базу клијената и друге канцеларијске операције. Добићете сву регулаторну документацију у облику пакета, осим тога, моћи ћете да се бавите управљањем документима, рачуноводство ће вам такође бити на располагању, ми ћемо вам помоћи у његовој контроли. Такође ћете добити помоћ од наше организације када добијете лиценцу. Такође вам можемо пружити државну помоћ за везу кад год желите ове пословне субвенције.Фотографије

Франшиза. ЦМГ Кидс. Видео презентација

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили