1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
  3. Франшиза. Пића crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. БеерСтатион

Франшиза. БеерСтатион

firstПочетна накнада: 5000 $
moneyПотребна инвестиција: 12000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 2
homeБрој франшизних јединица: 9
calendarГодина оснивања компаније: 2020
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Пића, Пивара, Продавница точених пића, Продавница точеног пива, Каталог пивница, Занатска продавница пива, Нацрт, Нацрт радње, Флаширање, Пиво на точење, Пуњење водом

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

"ПивСтатион".

Је бренд који пружа могућност франшизе. Истовремено, отварамо, уређујемо у модерном стилу и на удобним продајним местима на којима се пиће продаје на точење, радимо у формату „код куће“. "ПивСтатион".

Млада је мрежа продајних места. Као што је горе поменуто, радимо у формату који је погодан за потрошача, лоцирамо наше установе поред потрошача, управо у његовој кући. Реализујемо нови пројекат у оквиру Аргус Девелопмент холдинга. Ова организација се успешно шири кроз франшизну мрежу више од пет година. Користимо савремене елементе дизајна, прелепе фасаде, наше продавнице пружају удобност потрошачима, људи су задовољни што су у нашим просторијама. Истовремено, асортиман такође изненађује својом разноликошћу. Имамо више од 30 различитих сорти, продајемо свеже точено пиво. Осим тога, асортиман грицкалица је такође широк. Такође продајемо производе за домаћинство и рибу. У овом тренутку постоји огроман број градова у којима наша франшиза није заступљена и имате велике шансе да спроведете ефикасан пословни пројекат према нашим правилима. Имамо ефикасан модел против кризе, он функционише чак и када у дворишту бесни пандемија и држава приморава људе да се изолују. Пружићемо вам ефикасну помоћ у фази покретања пословног пројекта, помоћи ћемо вам да се лакше носите са било којим задацима.

Информације о франшизи.

Продајно место точених напитака „ПивСтанциа“, као што је горе поменуто, бави се продајом пића са точења, штавише, налазимо се у непосредној близини дома потрошача. Уређујемо наше продавнице у прелепом стилу, изнутра пружају висок ниво удобности за купца који се обратио. Пријатно је не само ући у институцију, можете бити у њој и осећати се одлично. Купац може од нас купити искључиво свеже пиво на точење, ми имамо отмени асортиман. Укључује више од 30 различитих сорти, поред тога, продајемо огроман број грицкалица од грицкалица, продајемо и димљену сушену рибу, а продајемо и сродне потрепштине за домаћинство.

Формат наших продавница.

Спроводимо отварање продајних места у спаваћим зонама града, како је већ више пута поменуто у тексту. Радимо у формату продавнице, поред тога, радимо у формату минимаркет. Осим што продајемо алкохолне производе, постоје и залихе трећих страна, које су додатак и помажу нам да још ефикасније радимо на остваривању високог нивоа прихода од продаје што већег броја робе. Предност нашег продајног места лежи у чињеници да огроман број наших потенцијалних купаца живи на територији стамбених насеља у стамбеним зградама. Погодно им је да користе наше услуге, осим тога, много је пријатније доћи код нас него у стандардну продавницу овог формата. Наша продајна површина мора бити најмање 50 квадратних метара. Ово је важно за потрошаче да се добро осећају и да слободно дишу. Осим тога, пружа могућност постављања велике количине залиха, широког асортимана, чиме потрошачу пружа могућност да купује од нас и да више не одлази у другу трговину.

Понуда франшизе.

Франшизни пакет марке ПивСтатион укључује више од стотину различитих артикала. Навешћемо неке од њих. Помоћи ћемо вам да пронађете одговарајућу локацију, анализирате локацију и помоћи вам да изаберете најбоље место. Финансијски модел ће вам бити достављен за копирање, а ви ћете моћи компетентно управљати економским планом. Извршењем уговора о закупу, ми ћемо вам помоћи у правном смислу, пружити савете, помоћи у састављању уговора на такав начин да обе стране буду задовољне. Пружићемо помоћ, помоћи у ефикасном организовању канцеларијског пословања у складу са нашим стандардима. Од нас ћете добити спецификације за куповину опреме, поред тога, поузданих добављача, што је врло исплативо. Уз нашу помоћ моћи ћете да контролишете поправке. Такође ћемо вас пратити током фазе имплементације. Помоћи ћемо вам у процесу отварања продајног места, пружити све потребне информације и савете. Запослићете особље, а ми ћемо вам помоћи у овом тешком задатку, пружајући одговарајућу помоћ. Уз нашу помоћ можете обучити већ ангажоване раднике, ми ћемо пружити одговарајућу помоћ. Помоћи ћемо вам у организовању рекламних кампања, спровести маркетиншку помоћ на професионалном нивоу користећи наше власничке алате. Мораћете да извршите логистику. Ми ћемо помоћи, помоћи, пружити прилику за спровођење куповине у складу са нашим стандардима. Као наш ексклузивни дистрибутер, добићете ефикасну обуку. Осим тога, имамо базу знања, која ради на мрежи и пружа вам опсежан скуп релевантних података које можете користити у корист свог пословног пројекта. Пратићемо вас, помагати вам у имплементацији пословног пројекта, почевши од првих дана након потписивања уговора. Пружићемо консултантску помоћ, подржаћемо вас у било којој фази сарадње. Од нас ћете добити све потребне информације, моћи ћете да их користите у корист свог пословног пројекта. Такође добијате ексклузивну прилику да постанете члан нашег партнерског клуба. Врло је корисно, бићете пуноправни члан ПивСтатион тима.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили