1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Књиговодствене услуге crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. 1Ц: БукхСервице

Франшиза. 1Ц: БукхСервице

firstПочетна накнада: 1000 $
moneyПотребна инвестиција: 8800 $
royaltyРоиалти: 5 %
timeПоврат. Број месеци: 24
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 24
homeБрој франшизних јединица: 910
calendarГодина оснивања компаније: 1991
calendarГодина почетка франшизних активности: 2013
firstКатегорија: Књиговодствене услуге, Рачуноводство, Књиговодство

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Франшизинг у оквиру „1Ц: Рачуноводство“.

Организација, која послује под брендом 1Ц, позива компаније из Републике Казахстан које се професионално баве оутсоурцингом у области рачуноводства, као и званичне партнере који желе да сарађују са 1Ц: Франшизинг. Имате одличну прилику да постанете део наше мреже и радите ефикасно, компетентно и примате висок ниво прихода. Као део наше франшизе, добијате потпуно нови ниво могућности да оутсоурцеујете рачуноводствене услуге, пружајући висококвалитетне услуге. Осим тога, као предност можемо понудити брз почетак активности у овој области, као и податке о приливу средстава у вашу благајну кроз спровођење активности на новом нивоу професионализма.

Које предности имате ако контактирате нашу организацију?

Објаснићемо: на почетку активности у овој области улагање може бити од 2,5 милиона руских рубаља. Овај новац ће се користити за плаћање плата запослених, одржавање канцеларија и рекламне активности. Моћи ћете да добијете стабилан приход од 2 милиона руских рубаља у року од месец дана. У овом случају ћете опслуживати стотинак клијената у овом временском периоду. Све зависи од региона у коме послујете, бројеви се могу разликовати.

А ако желите да знате потпуни поврат улагања, онда је то око 2-3 године. Ауторска права за продају наше франшизе су 70 одсто и рачунају се као проценат од промета, а не од примљеног прихода. Можете очекивати смањење ауторских права тако што ћете потврдити своју посвећеност маркетингу свести о бренду. Ми практикујемо паушални допринос-његова запремина је пола милиона руских рубаља. Ово је фиксни износ. Као део организације Казпатент, региструјете комерцијалну концесију и закључујете власнички лист са нама. Профитабилност вашег пројекта ће бити приближно 20%. То су средства која ћете пренети као плате запосленима, средства за одржавање канцеларије и средства за бављење оглашавањем и промоцијом.

Предности рада са организацијом 1Ц.

"1Ц" је промовисани и популаран заштитни знак који ужива висок ниво популарности. Радећи са нашом организацијом, добијате потпуно готову технологију коју морате компетентно користити. Ово неће бити тешко. Као део услуге у облаку добићете и стандардизовану базу, нове технологије, подршку у рекламним активностима, телемаркетинг централизованог типа, нашу књигу робних марки која је добро развијена. Све ово ће вам дати прилику да делујете у потпуности у складу са прописима. Такође стално ажурирамо софтвер, побољшавајући га редовно. Такође можете рачунати на то да ћете од нас добити висококвалитетну обуку, напредну обуку, семинаре. Можемо чак да вам обезбедимо сертификат након обуке, али то није све. Комплетну листу можете добити ако нас директно контактирате. Радећи са нашом франшизом, ослобађате се потребе за улагањима у року од 3-7 година. Не морате да стварате сопствене технолошке прописе - све добијате готовим. Аутоматизовали смо пројекат, осим тога, уз нашу помоћ, можете запослити особље према најновијим критеријумима, као и мотивисати их коришћењем висококвалитетних алата. Радећи са нама, добијате потпуно готов пословни модел, који само треба да примените.Користећи наша упутства, постаните наш партнер. Придружите се мрежи и у року од 3 године моћи ћете да остварите стабилан профит након што се пројекат у потпуности исплати. Осим тога, овај профит ће три пута премашити вашу инвестицију, што је генерално невероватан број, за чије постизање гарантујемо.

Рачуноводствене услуге спољних сарадника на територији Републике Казахстан потпуно су нови производ на територији казахстанског тржишта. Он има велике изгледе, јер ова врста активности тренутно не ужива одређени ниво популарности. Зато су изгледи сјајни. Планирамо висок ниво професионализма при покретању ове врсте франшизинга на територији ваше државе. Оутсоурцинг, када се имплементира у име бренда 1Ц, надмашиће све конкуренте. На крају крајева, радимо по разумним и разумним ценама. Истовремено, купци могу рачунати на потпуно транспарентну услугу и висококвалитетну услугу.Фотографије

Франшиза. 1Ц: БукхСервице. Видео презентација

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили