1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
 3. Франшиза. Пића crumbs arrow
 4. Градска франшиза crumbs arrow
 5. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 6. Франшиза. Мали бизнис crumbs arrow
 7. Франшиза. Отворите франшизну продавницу crumbs arrow
 8. Бесплатна франшиза crumbs arrow
 9. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
 10. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
 11. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
 12. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 13. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 14. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Рај од пене

Франшиза. Рај од пене

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 10750 $
royaltyРоиалти: 5 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 3
homeБрој франшизних јединица: 3
calendarГодина оснивања компаније: 2012
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Пића, Пивара, Продавница точених пића, Продавница точеног пива, Каталог пивница, Занатска продавница пива, Нацрт, Нацрт радње, Флаширање, Пиво на точење, Пуњење водом

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град
Мали бизнис
Мали бизнис
Отворите франшизну продавницу
Отворите франшизну продавницу
Бесплатна франшиза
Бесплатна франшиза

Франшиза организације под називом Фоами Парадисе.

омогућава потенцијалним корисницима франшизе отварање сопственог пословног пројекта заснованог на нашем пословном моделу и значајно повећање сопственог капитала. Имаћете гарантовано велику потражњу за нашим производима, па ћете тако добити брз повраћај улагања и моћи ћете да уживате у високом нивоу прихода у првим месецима ваше активности. Куповином права на имплементацију наше франшизе не само да добијате прилику да управљате нашим популарним и препознатљивим брендом, већ можете и управљати нашим дизајном ентеријера у корпоративном стилу, уређујући простор у складу са прописима, осим тога, ми ћемо вам помоћи vi обуку особља за пружање савета о раду тачке имплементације и ми ћемо вас пратити у свим фазама активности.

Пружамо прилику за имплементацију франшизе за ланац пивница, што ће донијети врло висок ниво прихода. Опис наше франшизне активности под брендом Пенни Парадисе.

: прво, ми смо млада организација, међутим, већ смо се успјели препоручити, обављајући активности на високом нивоу професионализма. Шта је концепт нашег пословног пројекта можете сазнати проучавањем презентације, припремили смо је посебно за наше потенцијалне дистрибутере, можете нас контактирати и преузети овај документ путем директне везе, ми ћемо вам га доставити.

Пенасти рај.

пружа следеће предности у примени франшизинга: прво, можете потпуно отворити сопствени посао по принципу „кључ у руке“, на основу готових информативних материјала, што је врло згодно. Од вас ћемо примати лични надзор током целе интеракције, што је врло практично. Осим тога, ми ћемо објављивати информације о вама кад год је то могуће, па ћете тако добити загарантован прилив купаца из наше компаније и моћи ћете да их услужујете и остварите висок ниво прихода. Можемо чак са поуздањем рећи да смо заинтересовани за нашу зараду чак и мање од ваше, желимо да приход примате продајом наше франшизе. Да бисте то урадили, мораћете да уложите одређену количину финансијских средстава како бисте отворили пословни пројекат Пенни Парадисе.

по франшизи. У почетку морате уложити најмање 800.000 руских рубаља. Ово је франшиза по систему кључ у руке, укључује све потребне елементе, на примјер, за овај новац купујете потребне материјале, састављате натпис, купујете производ почетног типа. Осим тога, купујете и друге материјале који су неопходни за ваше пословање. Можете вратити своја улагања у року од шест месеци. Просечан месечни промет биће 300.000 рубаља. Од 3 месеца ћемо вам наплаћивати тантијеме, ова накнада ће износити 5% од прихода који сте примили. Не вежбамо наплаћивање паушалног доприноса, овај одбитак је одсутан, као што је горе поменуто, желимо да зарадите. Одбили смо и друге исплате садашњег формата, једноставно их нема, ово је такође наш уступак у вашу корист. Дакле, шта укључује паушална накнада? Ми то не практикујемо, ево одговора, не плаћате ову таксу. Ово је наша главна разлика од других организација које пружају могућност имплементације франшизе у овој области активности. Трудимо се привући нове партнере који желе отворити властити пословни пројект и желе користити нашу франшизу. Срећни смо када се наше продавнице отварају у све већем броју, чинећи наш бренд препознатљивијим и популарнијим. Бренд постаје све препознатљивији, то је наша корист.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили