1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. кафић crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Смиле Цоффее

Франшиза. Смиле Цоффее

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 8800 $
royaltyРоиалти: 2 %
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 6
homeБрој франшизних јединица: 17
calendarГодина оснивања компаније: 2014
calendarГодина почетка франшизних активности: 2014
firstКатегорија: кафић, Кафа за понети

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Основни елементи нашег пројекта.

Као основу нашег пословања узели смо више од кафе. Ово је установа која пружа висок ниво квалитета и беспрекоран укус. Народе обрађујемо врло прецизно користећи висококвалитетна и јединствена технолошка решења. Наши производи су тражени, а потрошачима такође служимо компетентно и ефикасно. Због чињенице да користимо опрему високе технологије, користећи је у оквирима најсавременијих стандарда, доминирамо на тржишту. Увек се придржавамо приватног приступа својим задацима, како на личном тако и на корпоративном нивоу. Због тога успевамо да водимо тржиште.

Кафа под брендом Смиле за било које место. Вежбамо формат „кафа која је увек са вама“. Ово веома добро функционише у не баш великим насељима, међутим, на територији више од милион градова ради још боље, што вам у сваком случају даје шансу да компетентно спроведете канцеларијске операције. На пример, наша мрежа укључује мали град Краснокамск са 50.000 становника и Печору, где живи 40.000 срећних људи. Осим тога, радимо на територији Москве, чије становништво, према најконзервативнијим проценама, износи 12,5 милиона људи. Вреди узети у обзир да се приход разликује. Али истовремено, у просеку, свака установа, без обзира на локацију, зарађује отприлике исто: негде око 320.000 руских рубаља. Ове информације се односе на кафиће који раде на територији различитих насеља различитих величина, великих и средњих и малих.

Посао је ризична активност. Никада не верујте онима који дају сто посто гаранцију успеха било ког посла. Штавише, присуство франшизе такође није панацеја и 100% гаранција да ћете сигурно успети, без обзира на све. Наравно, применом активности у оквиру франшизе увелико повећавате шансе за постизање дугорочног и квалитетног успеха. Статистика потврђује да су ове речи тачне. Бројеви никада не варају, морате компетентно проучити додатне. У просеку, ако се водимо подацима о статистици, онда је франшиза 5 пута успешнији пројекат од посла који почиње од нуле, а то је потврђена чињеница. Мисија наше организације је да осигура да су ваши ризици минимални при интеракцији са нашом франшизом. Задатак наше организације је да осигура да су ваши ризици сведени на минимум при интеракцији са нашим пројектом. Наши стручњаци за управљање ризицима у потпуности елиминишу многе грешке које можете да направите, за разлику од амбициозних предузетника.

Разлози зашто је франшиза вишеструко исплативија.

Прво, отварање кафића по франшизи је много лакше него покушај да сами учините нешто. На овај начин већ имате висококвалитетно искуство. Не морате ништа да покушавате из прве руке, већ смо оставили потпуно тестирано решење. Тренутно наша мрежа укључује 30 кафе барова који раде ефикасно и ефикасно. Осим тога, знамо шта је потребно учинити како бисте могли оптимизирати или отворити свој пројекат од нуле. Пројекти наше организације заузели су најбоља места на руским такмичењима, што потврђује висок ниво квалитета. У независном режиму морате испробати различите опције најмање 3-4 године, стално реинвестирати профит и правити грешке. Ми ћемо вас ослободити свега овога. У оквиру имплементације франшизе имате прилику да зарадите велику количину новца, а не морате да трошите новац на искуство, оптимизацију модела пословног пројекта. Све ово добијате готове. За вас ћемо извршити акције оптимизације, нећете трошити новац на прављење грешака. Главни ударац смо већ преузели као друштво за управљање. Осим тога, ефикасност постижете и само стицањем искуства. Не морате то учинити сами, већ смо спремни да поделимо релевантне информације са вама пружањем неопходних информација.

Друго, ако продајете франшизу, трошкови значајно премашују профит. Штавише, то је тачно, како током процеса отварања, тако и током спровођења канцеларијског пословања. Тако имате прилику да ефикасно примените буџет, комуницирате са поузданим извођачима, успоставите директне контакте са произвођачима и добијете повољне цене. Уштедећете на развоју марке, марке и технолошке карте од нуле. Све ово ћете добити од наше организације која управља на основу дугогодишњег искуства. Осим тога, добијате читав низ других погодности. Најважнији од њих је да ваша цена коштања постане много нижа од трошкова који су вам потребни за изградњу компетентног система. Осим тога, такође не морате да трошите много новца на маркетиншке стручњаке, јер ћемо то учинити за вас, једноставно применом свега према прописима. Морате оставити захтев, а ми ћемо вам дати савет, рећи вам о степену уштеде при интеракцији са франшизом.

Треће, добијате потпуно готов производ, већ је тестиран, људи га воле. Формат кафе за одлазак је оно што је популарно на тржишту, наиме: високи стандарди укуса, одлична услуга, кафе бар који је добро упакован, има брендирани изглед и има различите брендиране елементе. Имплементирамо различите формате који су типични за кафиће, наиме: острво-кафић, прозор за издавање налога, удобан павиљон, острво.Фотографије

Франшиза. Смиле Цоффее. Видео презентација

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили