1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Кредити crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. УСПЕШНЕ ФИНАНСИЈЕ

Франшиза. УСПЕШНЕ ФИНАНСИЈЕ

firstПочетна накнада: 6500 $
moneyПотребна инвестиција: 10000 $
royaltyРоиалти: 4 %
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 2
homeБрој франшизних јединица: 14
calendarГодина оснивања компаније: 2015
calendarГодина почетка франшизних активности: 2017
firstКатегорија: Кредити, Микрозајмови, Ако је, ИВЦ, Кредит

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Можете постати ексклузивни дистрибутер у оквиру франшизе, што пружа могућност спровођења кредитних трансакција и постаје хипотекарни посредник. Наша франшиза вам даје прилику да радите у хипотекарном сектору као професионални играч на тржишту, који својим клијентима пружа услуге у 12 врста услуга. Осим тога, добићете гарантовани приход, који је укључен у пакет под називом СФ-фулл.

Све предности које добијате интеракцијом са нашом организацијом. Потпуна подршка - закључујемо послове, што нам омогућава интеракцију на највишем нивоу професионализма. 12 различитих врста услуга које пружате користећи нашу франшизу. Могућност конфигурисања протока клијената сталног типа. Уз нашу помоћ, моћи ћете да комуницирате са особљем, спроводите тестирање, што је врло згодно. Дајемо вам прилику да радите у мрежи партнера која има високе развојне параметре. Наша франшиза вам даје прилику да постанете говорник ако стекнете довољно искуства у посредовању и желите да предајете.

Суццесс Финанце је бренд који вам омогућава имплементацију консултантске компаније за франшизинг. Најважнија предност ове организације је могућност добијања потпуне свеобухватне услуге за сваког од клијената који су се пријавили. Контактирањем наше канцеларије моћи ћете да обављате трансакције некретнина, трансакције купопродаје или било шта друго. Такође се можете пријавити за кредит, који ће вам омогућити да купите некретнину која се може наћи на било ком тржишту - секундарном или примарном. Осим тога, моћи ћете да обављате послове лизинга, да дајете банкарске гаранције, прекорачења, купујете имовину, радите са обртним средствима, кредите за привреднике, за које не постоје средства обезбеђења. Осим тога, пружамо прилику за интеракцију са средствима подршке за прикупљање средстава. Можете нас контактирати за инвестициони кредит: све ће то бити могуће ако се обратите нашој организацији. Пружамо потпуну подршку вашем пословном пројекту по систему „кључ у руке“ и морате користити нашу франшизу. Хипотеке ће генерисати највећи приход и више од других. Ви ћете комуницирати са потрошачима издавањем зајмова за које нема колатерала. Такође ћете радити са компанијама које имају потешкоћа у отплати свог кредитног терета. Моћи ћете да обезбедите рефинансирање за оне којима је сада потребан новац. Пружамо микрокредите: ако имате некретнине, можете уговорити кауцију и издати новац. Осим тога, можете радити са аутомобилима, вредном имовином. Такође, понекад радимо са кредитима за аутомобиле, али то је већ реткост.

Развили смо сопствени јединствени систем верификације, који нам омогућава да остваримо висок ниво прихода уз минималне ризике, како не бисмо остали без улагања. Ми сарађујемо са најуспешнијим и напредним кредитним бироима, закључили смо уговор са службом безбедности, сарађујемо са верификацијом корпоративних клијената према бази података. Проверавамо и некретнине како не би било проблема касније, када је трансакција већ завршена. На крају крајева, морамо знати шта нам особа даје као залог, а такође и сами проверити шта помажемо у стицању. Стечајни поступак ће се спровести уз помоћ наших стручњака, који ће вам обезбедити одговарајућу структуру, готов план, а сами ће вам помоћи да извршите све потребне операције. Штавише, стечајни поступак се може спровести и за предузеће и за појединца. Ми блиско сарађујемо са арбитражним компанијама, а широм Руске Федерације ти људи су повезани са нашом организацијом.

Трансакције обављамо у свим предвиђеним тржишним сегментима. Постајући консултантска компанија која следи пример наше франшизе, можете постати свестрани предузетник који ће пружати готово све финансијске услуге. Радићете са некретнинама, хипотекама, кредитима, разним трансакцијама које су повезане са новцем и њиховим издавањем. Назив наше организације која пружа франшизу је Суццесс Финанце.

За сваки од сегмената добићете одређену врсту прихода, што је такође згодно. Правац малопродаје је најперспективнији, а при интеракцији са просечним чеком можете добити до 120.000 руских рубаља. Штавише, трансакција може трајати у просеку до 2 месеца, а минимално трајање је практично неограничено у смислу лимита. Такође ћете комуницирати са пословним људима који желе да подигну кредит. Истовремено, чек ће у просеку бити једнак више од 1000 руских рубаља. Ово ће вам обезбедити висок ниво приноса и моћи ћете да надокнадите сва улагања која уложите. Често је могуће зарадити 150.000 рубаља за одређену трансакцију: све зависи од тога шта радите, док је просечан циклус трансакција око 6 месеци. Али листа наших могућности није ограничена само на ово. Такође ћете моћи да остварите стални приход продајом услуга провере људи и организација док примате у просеку око 1.500-2.000 руских рубаља. Можда чак привлачите особу која ће постати врло дебео мамац у вашем систему. По правилу, такви људи комуницирају са кредитима за велике трансакције, најчешће везане за некретнине или пословне пројекте.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили