1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Палачинке crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Нискотарифне франшизе до 2000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Теремок

Франшиза. Теремок

firstПочетна накнада: 1200 $
moneyПотребна инвестиција: 1400 $
royaltyРоиалти: 4 %
timeПоврат. Број месеци: 8
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 300
calendarГодина оснивања компаније: 1998
calendarГодина почетка франшизних активности: 2018
firstКатегорија: Палачинке, Палачинка

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд Теремок.

Је организација која продаје нормалну храну. Не радимо у формату брзе хране. Теремок је лагани ресторан, а ми продајемо руску кухињу. Радимо од 1998. године, док стално успијевамо обрадовати наше купце, јер кухамо истински домаћа јела. Праве се од укусних и свежих производа, фокусирајући се на јела из руске националне традиције.

Принципи наше организације су следећи. Кувамо само од природних сировина. Припрема производа врши се само уз помоћ сировина које сами купујемо, проверавамо њихову свежину и усклађеност са стандардима природног производа. Не користимо замене, не користимо аналоге производа. Тесто месимо само на природној креми, искључили смо употребу биљних масти. Ако припремамо колаче од сира, онда користимо искључиво скуту од природног зрна, искључујемо употребу производа од сира помешаних са биљним сировинама. Ако кувамо палачинке, онда користимо искључиво сунцокретово уље природног порекла, не користимо палмино уље. На исти начин примјењујемо принцип природности при избору добављача производа, због чега увијек успијевамо да задржимо свој бренд, да потрошачима пружимо искључиво природно поврће. Сочне су и имају пријатну арому. Месо се такође контролише тако да не садржи вештачке додатке, па је увек укусно и хранљиво. Исто важи и за рибу. Користимо само природне производе, испоставило се да су укусни и нежни. Због тога потрошачи воле нашу организацију.

Фокусирамо се на свежину хране. Кувамо искључиво од охлађених производа. Не користимо смрзнуте сировине, не користимо конзервансе. Сва нам је храна топла, свежа је, кувамо је на лицу места, не загревамо храну. Користимо искључиво свеже тесто. Ово се односи и на пуњење, сами га припремамо. Основе за припрему салата и супа свакодневно припремају наши стручњаци. Ноћу испоручујемо ове производе у ресторане како бисмо ујутро користили готову супу или подлогу за салату. Већ припремамо супе на територији ресторана, печемо палачинке након што смо примили поруџбину. Увек су изузетно свеже.

Увек веома поштујемо традицију, поштујемо рецепте руске кухиње, такође волимо да експериментишемо, али само у оквирима традиционалног кувања у складу са општим правилима руске кухиње. Шеф наше организације увек поштује традиције, али истовремено користи најновије трендове у кухињском послу. Зато нам јела позната од детињства постају још светлија по укусу, здрава су, укусна, а корисна и за потрошача. У оквиру нашег менија спроводи се изузетно укусна јела. На пример, слатке и издашне палачинке, супе са укусном чорбом, салате су изузетно свеже. Квас припремамо сами, кувамо и воћни напитак. Проверили смо наше рецепте, прилагођени су. Радимо од 1998. године и имамо врло добре критике потрошача и формирану циљну публику.

За нас је важно да само квалификовани стручњаци обављају своје активности унутар организације. Кувари имају радно искуство, искуство високе класе, због чега успевају да задрже квалитет производа и карактеристике укуса јела на високом нивоу. Можемо гарантовати висок ниво квалитета. Искуство и вештине запослених су увек веома вредни, такође деле вредности организације, добро, ефикасно кувају, са љубављу и увек настоје да угоде купцима. Припремају јела која задовољавају најбоље параметре квалитета и укуса.

Ценимо наше и ваше време. Знамо како брзо припремити вечеру са више јела. Радимо то брзо, али без жртвовања квалитета и укуса. Храна је увек свежа, имамо одговарајуће технологије, активно их експлоатишемо.

Укратко о нашој организацији.

Користимо побољшани приступ брзој храни, радимо у побољшаном модерном формату. Истовремено, комбинујемо оперативну брзину услуге и одличне карактеристике укуса, што је веома корисно. У западним земљама овај облик активности назива се фаст-цасуал. На територији Руске Федерације ми смо највећа мрежа која послује у овом сегменту делатности. Успевамо да не жртвујемо карактеристике укуса, чувамо квалитет и свежину наших јела, док не штедимо. Немамо жељу да продамо више. Желимо да скувамо укусно јело, а потрошач ће ценити овај формат и вратити се поново. На овај начин користимо нашим активностима. Пристојност и искреност су нам важне смернице. Увек се трудимо да припрему хране изведемо на такав начин да не изневеримо клијента.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили