1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Поправке crumbs arrow
  3. Франшиза. Разне поправке crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Економска франшиза до 30000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Х-ПОИНТ

Франшиза. Х-ПОИНТ

firstПочетна накнада: 5000 $
moneyПотребна инвестиција: 21000 $
royaltyРоиалти: 88 $
timeПоврат. Број месеци: 18
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 56
calendarГодина оснивања компаније: 2010
calendarГодина почетка франшизних активности: 2010
firstКатегорија: Разне поправке

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Подаци о власнику франшизе.

Гарантујемо стопостотну надокнаду и продају купљене робе, моћи ћете у потпуности да вратите уложена финансијска средства, у оквиру уговора, осим тога, добићете и потпуну гаранцију. Уверени смо у успех франшизног пословања, па вам гарантујемо да неће бити проблема са вашом продајом. Смарт СРЕДА је трговачка кућа која послује под познатим брендом. Наша партнерска мрежа је увек пуна наруџбина, 100% вам гарантујемо повраћај уложених финансијских средстава. Штавише, фабрика достиже нето профит од најмање 400.000 руских рубаља месечно. Пожурите, наша понуда је ограничена, постаните дио наше ексклузивне мреже и управљајте својим послом са високим нивоом професионализма користећи наше алате. Бренд под називом Смарт СРЕДА представља зелене фабрике, читаву мрежу институција, бавимо се производњом производа од пластике, специјализованим за спољни намештај. Друга важна тачка је посебност, која лежи у чињеници да радимо са развијеним врстама пластике. Имамо своје јединствено решење, које вам омогућава да креирате композитне материјале техником полимерног песка, овом технологијом новог времена. На располагању имамо опрему која припада организацији, уз њену помоћ производимо све врсте производа, штавише, за било коју потражњу на тржишту можемо пружити готов производ развијањем и стварањем готовог производа.

Још 2017. године започела је историја наше организације, испрва је то била мала фабрика у Руској Федерацији, на југу. На обали Црног мора у селу Цхерноморскоие отворили смо први објекат. Од 2018. године активно се ширимо користећи модел франшизинга. Тренутно постоје огранци организације под називом Смарт СРЕДА на територији многих региона Руске Федерације. Радимо од Крима до Владивостока, отварајући наше установе по принципу франшизе. Осим тога, имамо много награда које потврђују висок ниво услуге и професионализам. На државном нивоу запажене су предности наше организације, активности компаније имају пуну подршку на државном нивоу. Победници смо конкурса за предузетништво у друштвеном формату, то је био пројекат под називом „Русија - земља могућности“, било је то још 2019. године. Даље, ни ми нисмо остали без награда. Ми смо финалисти такмичења за предузетнике, које је одржано на савезном нивоу, победили смо у номинацији „Велики посао“. Осим тога, ми смо члан Удружења за франшизинг Руске Федерације, активно смо укључени у развој државе, такође не заборављамо на своју мрежу, вршимо стално проширење, бринемо о животној средини. Наша мисија је учинити нашу планету сваким даном све бољом, због чега користимо рециклиране врсте полимерних производа, другим речима, радимо са употребљеном пластиком и од ње правимо висококвалитетне производе у складу са нашом јединственом технологијом.

Наша франшизна институција ради у оквиру свог концепта. На располагању имамо успешан пословни модел, франшиза под називом Смарт СРЕДА је фабрика специјализована за производњу спољног намештаја, осим тога, радимо са малим архитектонским облицима, можемо створити било који облик. Истовремено се користи полимер-песковит композит посебног облика, уз његову помоћ брзо и ефикасно стварамо потребне облике. Користимо мешавину речног песка, у коју додамо половну пластику, која се, наравно, рециклира. Једно такво постројење успева да у року од месец дана преради око пет тона пластичних производа, што веома позитивно утиче на животну средину. Ови пластични производи се бацају на улицу, на депоније и поново користе, а ми производимо производе са високим нивоом додате вредности. Ово је наша конкурентска предност.

На располагању имамо не само јединствен концепт. Маржа нашег пословног пројекта је од 50 до 80%. Тако, отварањем наше фабрике за франшизу, можете очекивати да ћете добити висок ниво прихода, чак и по ниским ценама, што је врло згодно. Не морате размишљати о томе где стално продавати производ, пружате прилику дистрибутеру да изврши ову активност, довољан вам је ниво марже који добијате уз велепродајне цене које вам стоје на располагању. То ће бити ваша еколошка фабрика, међутим, за њено отварање морате уложити одређена финансијска средства. Сами ћете то водити, управљати њиме, посао захтева улагања од милион руских рубаља, док је паушални допринос 4,5 милиона руских рубаља. Потпуно ћете пратити наш пословни модел, тада ћете у кратком временском периоду моћи да повратите своје инвестиције, за само 15 месеци отплатићете своја финансијска средства. У просеку, нето добит би требало да буде око 400.000 руских рубаља, ово је месечно, штавише, од другог месеца активности моћи ћете да зарадите такав обим финансијских средстава, што је прилично много.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили