1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто сервис crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Економска франшиза до 30000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. БОСЦХ

Франшиза. БОСЦХ

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 26000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 18
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 2
homeБрој франшизних јединица: 13188
calendarГодина оснивања компаније: 1921
calendarГодина почетка франшизних активности: 2010
firstКатегорија: Ауто сервис, Сервис теретних аутомобила, Ауто сервис за самопослуживање, Ауто сервис, Поправка аутомобила, Поправка камиона, СТО

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Аутомобилске услуге уживају све већи ниво популарности. Тржиште расте и развија се, исто се односи и на конкуренцију, ривали не седе мирно. Одржавање возила постаје све сложенија операција, примењују се нове технологије, а резервни делови постају сложенији и скупљи. Основна и опциона електроника се такође развијају, њихови стандардни и напредни пакети непрестано расту у поређењу са претходним годинама. Произвођачи уграђују све снажније и економичније јединице као моторе. Мотори постају сложенији, исто се односи и на мењаче, једноставне аутоматске машине често постају вишестепене или једноставно уступају место напреднијим моделима, на пример, ЦВТ -овима. Власници су свесни да век трајања возила директно зависи од тога колико је добро сервисиран. То је такође организација која пружа професионалне услуге у комплексу који осваја на тржишту. Неопходно је брзо извести посао, а такође је препоручљиво дати и гаранцију. Морамо поћи од ових захтева, јер се услуге међусобно такмиче.

Светски позната сервисна станица под називом Босцх Ауто Сервице пружа прилику за спровођење франшизних активности. На располагању ће вам бити потпуно отклоњени погрешни процеси, осим тога, особље ће имати висок ниво квалификација. Али то не ограничава број наших предности. Пружамо потрошачу могућност да управља сопственом опремом, такође производимо резервне делове. Ми смо сертификовани произвођач аутомобила, штавише, можемо произвести пуноправни аналог оригиналних делова, ово је наша главна предност, радити са марком Босцх Ауто Сервице и остварити висок ниво прихода од спровођења ваших активности.

Светски бренд Босцх Ауто Сервице лидер је у производњи резервних делова, поред тога производимо и компоненте за возила. Штавише, ми смо специјализовани не само за развој и издавање компоненти и система. Специјалисти организације први су створили хибридне моторе. Такође производимо уграђени софтвер за возила. Наш асортиман укључује јединствене системе за убризгавање дизела, дизајнирамо и производимо кочионе системе, њихове компоненте, наравно, бавимо се и другим елементима возила, развијамо их и производимо сами. Имамо искуство високе класе, које комбинујемо са развојем који има висок ниво технологије. Такође, квалитет наших услуга је на потпуно новом нивоу, од нас можете купити франшизу и отворити сопствени сервис за аутомобиле. Отворите сопствени пословни пројекат на територији свог насеља помоћу наших алата.

Основни услови које добијате за спровођење активности:

• Прво, комплетан сет дијагностичке опреме ће бити обезбеђен за вашу сервисну станицу;

• Од нас ћете такође добити документарну и техничку помоћ, каталози се стално ажурирају, продајемо само најновије резервне делове;

• Укључујући да ћете од Босцха добити оригиналне потрошне материјале, исто се односи и на компоненте;

• Ваше особље ће моћи да се обучава у нашој бази, извршићемо сертификацију, подићи ниво професионализма;

• Али ово није ограничено само на нашу услугу високе класе, можете сервисирати возила на бензин и дизел користећи нашу напредну технологију високе класе.

Босцх организација функционише на принципу делова, дијагностике & ампер; ВС-услуге. Ваша сервисна станица моћи ће управљати најнапреднијим развојима наше организације, укључујући маркетиншке техничке аспекте активности, опреме, алата, моћи ћете правилно поставити своју организацију. Уз нашу помоћ привући ћете огроман број потрошача, моћи ћете да их услужите, а они имају све шансе да вам постану стални купци. Са стране стручњака наше организације, добићете ефикасне савете, а ми ћемо вам дати прилику да изаберете собу која је најпогоднија за спровођење канцеларијског пословања. Помоћи ћемо у опремању просторија, пружићемо и помоћ у планирању пословног пројекта. Прилагодићемо франшизу тако да у потпуности одговара условима вашег региона. Штавише, радимо на територији различитих делова света и држава, па свој пословни пројекат прилагођавамо тако да у потпуности одговара регионалним карактеристикама. Пружићемо вам почетне складишне залихе, можете користити наше јединствене и препоруке за развој.

Зашто бисте се одлучили у корист нашег бренда? Прво, мрежа бензинских станица под марком Босцх Ауто Сервице основана је давно, давне 1921. отворена је прва пословница. Од тада смо стицали искуство, стварали сопствену франшизу. Тренутно имамо 15.000 бензинских станица, а оне се налазе на територији скоро свих држава, 150 земаља. Сваке године успемо да пружимо услугу за више од 230 милиона љубитеља аутомобила. Ми смо највећа мрежа независних сервисних станица. Можемо сервисирати било која возила, радимо са готово свим маркама.

Све предности које добијате ако постанете наш партнер:

• Прво, моћи ћете да управљате светски познатим брендом, бићете део мреже Босцх Ауто Сервице. Пружићемо вам тренутну могућност врхунског позиционирања за вашу институцију;

• Ако купујете резервне делове од Босцха, добијате бонусе, на томе можете додатно зарадити;

• Осим тога, у оквиру франшизе добијате посебне услове за студирање, на располагању вам је наш програм техничких курсева. Имамо центар за обуку у власништву организације, поред тога, подучавамо пословање, можете користити наше услуге и ефикасно и компетентно промовисати пројекат, осим тога, наши алати ће вам бити доступни;

• Осим тога, ревизија контроле квалитета услуге биће вам такође доступна, постоје и сервисни тестови, све то заједно омогућава привлачење огромног броја потрошача који желе да буду услужени добро и квалитетно. Помажемо у идентификацији тачака раста, ефикасно ћете развити сопствени пословни објекат, радити у складу са нашим стандардима квалитета и пружати висококвалитетне услуге;

• Осим тога, од нас ћете добити персонализовану пратњу. Редовно ћемо посећивати вашу организацију, биће вам додељен лични менаџер, он ће вам пружити помоћ, помоћи вам да разумете како правилно организовати рад организације. Ваша компанија ће бити у предности и престићи конкуренте.

Да бисте то урадили, биће вам потребна одговарајућа просторија, полазећи од чињенице да морате поставити најмање три места за општи рад, такође један за обављање дијагностике. Наравно, испред зграде би требало бити довољно паркинг места, ово је корак ка вашим клијентима.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили