1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Бар crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  7. Паушална франшиза crumbs arrow
  8. Франшиза. Пословне франшизе су јефтине испод 50000 УСД crumbs arrow
  9. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  10. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ПИВО 465

Франшиза. ПИВО 465

firstПочетна накнада: 6400 $
moneyПотребна инвестиција: 41000 $
royaltyРоиалти: 5 %
timeПоврат. Број месеци: 12
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 12
calendarГодина оснивања компаније: 2015
calendarГодина почетка франшизних активности: 2016
firstКатегорија: Бар, Пивски паб, Бар схоп, Пивница, Коноба, Фресх бар, Пуб, Пиво, Пивски ресторан

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Франшиза пивског бара пружа прилику да добро зарадите, да обављате канцеларијске послове у складу са прописима. "ПИВОТЕКА 465".

- ово је мрежа франшиза, куповином које, добијате прилику за спровођење високо профитабилних активности, можете зарадити најмање двеста хиљада руских рубаља, овај износ ћете добити у року од месец дана када се бавите пословима по нашој франшизи . Марка ПИВОТЕКА 465.

омогућава вам да отворите свој бар тако што ћете проћи кроз неколико производних корака. Прво потпишете са нама власнички лист о вашој намери да примените франшизу. Ми потпуно формализујемо наше односе, они су званично уграђени у оквир власничког документа. Права и обавезе обе стране су јасно написана. Веома је згодно и исплативо. Можете добити савет при избору собе, ми ћемо вам помоћи да сагледате потенцијалну тачку, осим тога, ми ћемо предузети све преговоре, ступићемо у интеракцију са власником пункта, а ми ћемо такође извршити ревизију, проверити и уверити се да да добијете најбоље услове за интеракцију. Желимо да вас нико не превари, зато проверавамо ваше партнере. Направићемо јединствени дизајнерски пројекат, погодан је за просторије на површини од педесет квадратних метара. За ово не морате додатно да платите, укључили смо то у паушалну таксу. Грађевински тим наше организације радиће у блиској синхронизацији са вама. Разговараћете о реновирању просторија, ми ћемо вам помоћи да ефикасно извршите задатак. Имаћете на располагању сву потребну листу опреме, ми ћемо вам дати потребне спецификације, биће могуће купити све потребне елементе опреме и тада можете започети свој посао и остварити профит, само ми на томе такође зарађујемо , имамо заједнички интерес. Желимо да успете у свом послу. Добићете прилику да добијете нашу помоћ током процеса реновирања. Можемо закључити уговор о снабдевању између вас и ексклузивних дистрибутера, а осим тога ћете примити контакте наших партнера произвођача. Покрећемо процесе, припремамо знакове. Од нас ћете добити помоћ у припреми рекламних материјала, ми ћемо се побринути да свој пројекат ефикасно рекламирате кроз промоцију на друштвеним мрежама, а ми га такође ефикасно и компетентно спроводимо. Извођењем инсталације опреме са стандардном опремом, добићете нашу пуну помоћ по овом питању. Пријем робе надгледа наш купац. Он вам помаже да научите, пружа вам потребну подршку. Помоћи ћемо вам са особљем, обучити стручњаке, припремити их да прођете кроз званичну процедуру отварања. Врхунац је свечано отварање установе. То ћете извести уз помоћ наше организације, марке "ПИВОТЕКА 465".

ће вам омогућити да привучете огроман број потрошача.

Зашто морате да изаберете у корист нашег бренда? Само зато што је највећа бар -мрежа, стварамо занатско пиво, радимо и са јабуковачом на територији Москве. Просечан приход од бара је приближно милион сто хиљада руских рубаља након што прође шести месец након отварања пункта, просечна нето добит за шест месеци биће двеста хиљада руских рубаља. Просечан период отплате је отприлике годину дана, затим дистрибутер враћа сав свој новац и почиње да зарађује пуну нето добит. Имамо свој менаџмент, петнаест других продајемо у оквиру франшизинга. Оперативни плус се спроводи почевши од другог месеца активности. Помоћи ћемо вам да компетентно и правилно извршите било који канцеларијски посао. Имамо сопственог соммелиера за пиво - то је особа која проба пиће и одређује његов квалитет. Овај специјалиста ради у нашој држави. Ништа од новитета не пролази поред наше организације, јасно пратимо трендове. Куповина пива изграђена је у оквиру интегрисаног система, ефикасно обављамо канцеларијске послове. Ми преузимамо цене и асортиман, а ви се можете компетентно носити са свим додељеним задацима. Продајемо грицкалице користећи препоручени асортиман. Две године нашег развоја успели смо да направимо избор у корист најукуснијих и најпопуларнијих грицкалица. Наш сопствени систем лојалности пружа конкурентску предност. Такође имамо сопствене бонус картице. Осим тога, користимо и услугу слања СМС порука. Више од тридесет две хиљаде потрошача је повезано са нашом базом података. Осим тога, имамо функционалну мобилну апликацију коју потрошачи могу користити. Врло је згодан и практичан, стога не бисте требали занемарити могућност имплементације наше ефикасно функционирајуће франшизе; наравно, наш заштитни знак је у потпуности регистрован државним законодавством, ово је наше интелектуално власништво, ми спроводимо имплементацију франшизе, пружајући вам под ауторским правима могућност да делујете у оквиру наших прописа, користите ексклузивне алате и, у generalno, правилно обављају канцеларијске послове на такав начин да немате никаквих проблема ... Ми вам нудимо све потребне алате, само их морате компетентно користити. Уверите се да сте правилно схватили све информације, биће их много.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили