1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Påkrævet: partner crumbs arrow

Franchise. Påkrævet: partner

Annoncer fundet: 1

#1

KiberOne

KiberOne

firstEt indledende gebyr: 0 $
moneyInvestering krævet: 14000 $
royaltyRoyalty: 34 %
timeHævn. Antal måneder: 2
firstKategori: Børnenes uddannelsescenter, Børnecenter, Børns udvikling, Børns kreativitet, Uddannelse, Onlineskole, Skole, Programmeringsskole, Skolebørn, Det er en skole for børn, Børns programmering, Børns programmeringsskole, Børns udviklingscenter, Børns udviklingscenter med nye metoder, Uddannelsesydelser, Uddannelse
Det internationale netværk af skoler til programmering og digital kreativitet KIBERone er et moderigtigt projekt i form af et ekstra uddannelsessystem for børn. Vi er den første CyberSchool på internationalt niveau, der tilbyder typer tjenester til omfattende uddannelse af børn i alderssegmentet fra 7 til 14 år, de mest fashionable typer af viden om digitale teknologier: programmering, udvikling og vedligeholdelse af websteder, computer legetøj og tegnefilm, 3D-modellering, SMM, Internet markedsføring, chat bots, cybersikkerhed og andre typer, om hvilke du kan lære mere .. uddannelsessystemet i vores skole er en forfatters metode, skabt i fællesskab med russiske og udenlandske eksperter. Højt kvalificerede lærere, programmer, der er faktiske ansatte i store it-virksomheder - "Yandex", "SKB Kontur" osv. Samt eksisterende specialister fra kendte universiteter.
Kvinders franchise
Kvinders franchise
Mandlige franchises
Mandlige franchises
Familiefranchises
Familiefranchises
Børns franchises
Børns franchises
By franchise
By franchise
For små byer, små bosættelser, lille by
For små byer, små bosættelser, lille by
Lille virksomhed
Lille virksomhed
Virtuel franchise
Virtuel franchise
Klar forretning
Klar forretning

video
Er der en video
images
Der er fotosMine personlige oplysninger
user Registrer eller log ind for at bruge personlige oplysninger


Statistikker
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se detaljerede statistikker

article Franchise og partnerhttps://FranchiseForEveryone.com

Franchisen og partneren skal interagere effektivt for at opnå den kumulative effekt af at arbejde sammen. Hvis du er interesseret i en franchise, skal du også kigge efter en passende partner, som virksomheden kan være den mest effektive. En række franchises fungerer på en sådan måde, at de giver dig mulighed for effektivt at udvikle din forretning og praktisk talt ikke introducere noget nyt fra dig selv. En person tager allerede en færdiglavet forretningsmodel og bruger den til effektivt at dominere markedet. Denne metode er meget praktisk for de mennesker, der bare vil tjene penge og har nogle midler til at investere. En franchise kan købes relativt billigt, hvis du forhandler ordentligt.

Desuden er det nødvendigt at udføre alle handlinger i henhold til reglerne fra partneren. Dette er meget vigtigt for at opnå et positivt resultat. Hvis du er partner i en franchise, kan du nemt øge antallet af budgetindtægter ved blot at blive styret af de normer og regler, der er fastsat i henhold til de foreskrevne regler. Brug af eksisterende og allerede testede materialer giver en hurtig start. En franchise fungerer perfekt, hvis køberen tager højde for de forretningsforhold, der findes i en bestemt region, hvor han skal gennemføre projektet. Franchisepartneren skal være følsom over for regionale forskelle og få mest muligt ud af dem. Således giver tilstedeværelsen af en franchise og under hensyntagen til lokale særegenheder partneren mulighed for mest effektivt at opbygge deres egen forretningsmodel baseret på de leverede oplysninger.

Franchisen fungerer fejlfrit, hvis partneren nøje følger instruktionerne fra centret. Desuden behøver du ikke introducere noget nyt i forretningsprocesser og derved spare tid. Franchisen købes til dette, så du kan bruge en andens biz-model og tjene penge på samme tid. En effektiv franchise skal altid udføres af hænderne på partnere, der har en idé om, hvordan man udfører kontorarbejde. Automatiske værktøjer leveret af franchiseejeren ville være ideelle. Dette er dog ikke nødvendigt, da franchisepartneren er i stand til at bruge deres løsninger, hvis behovet opstår.

Franchising bruges i helt forskellige typer forretninger. Utvivlsomt udvikler det sig intensivt i sådanne industrier og tjenester som bilindustrien og bilservicetjenester, hjælp til organisering og drift af en virksomhed (regnskab, kontorarbejde, reklame osv.), Byggeri, tjenester relateret til reparation og vedligeholdelse af huse , uddannelsesmæssige tjenester, rekreation og underholdning, fastfood restauranter, restauranter, snackbarer, madboder, medicinske og skønhedsservices, husholdningsservices, detailhandel, ligesom USU Software organisation.

Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den