1. Katalog waralaba crumbs arrow
  2. Dibutuhake: waralaba crumbs arrow

Dibutuhake: waralaba

Iklan sing ditemokake: 979

#1

Andha

Andha

firstRagad dhisikan: 4500 $
moneyInvestasi dibutuhake: 4000 $
royaltyKraton: 0 $
timeMbayari maneh Cacahing wulan: 6
firstKategori: Pusat pendhidhikan bocah, Pangembangan bocah, Bocah sekolah, Iki minangka sekolah kanggo bocah-bocah, Pemrograman bocah, Sekolah pamrograman bocah, Pusat pengembangan bocah, Pusat pangembangan bocah kanthi metode anyar
Pusat pangembangan bocah-bocah Lesenka minangka jagad kaelokan lan dongeng, sing dadi pinemu lan ilmu kaping pisanan kanggo bayi kasebut. Ing kelas ing Pusat Pengembangan Anak Usia Dini, bocah-bocah nuduhake bakat lan kreativitas, lan memperkaya jagad emosional. Sing entuk franchisee Lesenka kanggo pambayaran total: pitulung kanggo ngatur pusat pangembangan bocah (syarat kanggo papan, rencana pambuka, dhaptar peralatan, tundhuk karo sarat peraturan lan teknis, bahan lan manfaate kanthi nyuda rega, organisasi kerja) ; rencana bisnis kanggo pusat suwene rong taun; pitulungan ing pilihan lan penilaian personel; pelatihan lan pelatihan praktis personel adhedhasar pusat sing wis ana; program latihan unik sing dadi kaluwihan kompetitif; dhukungan aktif; promosi lan program pemasaran;
Waralaba ing panjaluk
Waralaba ing panjaluk

images
Ana foto



Informasi pribadiku
user Ndhaptar utawa mlebu kanggo nggunakake informasi pribadi


Statistik
Akses premium suwene 30 dina Sampeyan bisa tuku akses premium kanggo ndeleng statistik rinci

#2

Eurocover

Eurocover

firstRagad dhisikan: 0 $
moneyInvestasi dibutuhake: 10800 $
royaltyKraton: 0 $
timeMbayari maneh Cacahing wulan: 12
firstKategori: Toko barang, Toko barang online, Toko barang Cina
Keterangan babagan waralaba dening franchisee: franchise EUROCECHOL minangka kesempatan kanggo miwiti bisnis sing duwe bathi kanthi investasi minimal! Potensi pembeli sampeyan urip ing saben mburi lawang, amarga angel mbayangake kantor, apartemen, omah, dacha, cafe utawa restoran tanpa prabotan mewah. Conto sederhana kanggo ngetung kapasitas pasar kanggo Eurocovers ing kutha sampeyan: Ayo dadi pedunung kutha sing ana 300.000 wong, kulawarga umume 4 wong. Total: 75.000 kulawarga. Miturut ramalan sing paling pesimis, mung 2% kulawarga sing bakal dadi pelanggan sajrone setaun, yaiku 1.500 kir. Rata-rata mriksa ing toko kita yaiku USD 123, USD 184.300 kanthi rata-rata penghasilan tahunan, yaiku $ 15.360 saben wulan. 2% sabanjure bakal dadi pembeli kanggo taun ngarep, lan siklus tuku maneh Eurocover rata-rata 3-5 taun. Eurocovers Francaise Eurocovers yaiku: 1. Barang eksklusif Perusahaan minangka distributor eksklusif Eurocover ing Rusia.
Waralaba ing panjaluk
Waralaba ing panjaluk

video
Apa ana video
images
Ana foto



Informasi pribadiku
user Ndhaptar utawa mlebu kanggo nggunakake informasi pribadi


Statistik
Akses premium suwene 30 dina Sampeyan bisa tuku akses premium kanggo ndeleng statistik rinci

#3

La compagnie des petits

La compagnie des petits

firstRagad dhisikan: 2500 $
moneyInvestasi dibutuhake: 30000 $
royaltyKraton: 225 $
timeMbayari maneh Cacahing wulan: 18
firstKategori: Sandhangan bayi, Toko klambi, Toko klambi bocah, Klambi bocah saka Turki, Toko klambi bocah online, Toko sandhangan lan dolanan bocah, Simpen barang, Toko sandhangan ekonomi
Katrangan saka waralaba dening franchisee: Anak merek LDCP (La Compagnie de Petits - terjemahan jeneng "ing perusahaan bocah") minangka merek segmen massal perusahaan Prancis H3M SAS, disebar khusus ing toko merek sing beroperasi miturut menyang model franchise. Ana luwih saka 250 toko merek LDCP ing donya (toko merek iki mbukak ing Prancis, Italia, Spanyol, Swiss, Jerman, Belgia, China, Hong Kong, Afrika Selatan, lsp). Ing Rusia, toko pertama dibukak ing September 2015 ing Krasnodar, ing Moskow ing Desember 2015. Petits Kondisi kerja pakean merek LDCP didol ing toko-toko merek, ora disebar ing toko multi-merek lan ing Internet. Model bisnis minangka franchise. Desain toko kasebut selaras banget karo konsep perusahaan lan diwenehake kanthi turnkey. Area paling sithik ing toko yaiku 60 sq. Ing wilayah kasebut, perusahaan nyedhiyakake eksklusif kanggo kutha (utawa wilayah). Produksi peralatan komersial disertifikasi dening merek lan bisa didol ing Rusia.
Waralaba ing panjaluk
Waralaba ing panjaluk

video
Apa ana video
images
Ana foto



Informasi pribadiku
user Ndhaptar utawa mlebu kanggo nggunakake informasi pribadi


Statistik
Akses premium suwene 30 dina Sampeyan bisa tuku akses premium kanggo ndeleng statistik rinci

#4

KOPI

KOPI

firstRagad dhisikan: 0 $
moneyInvestasi dibutuhake: 5000 $
royaltyKraton: 0 $
timeMbayari maneh Cacahing wulan: 12
firstKategori: Kafe, Kafe kulawarga, Kafe swalayan
Katrangan saka franchise dening franchisee: Keuntungan ekonomi: Investasi murah kanggo bisnis ukuran sedheng. Produk sing marginal banget tahan kanggo bisnis pangowahan mangsan Staff cilik karyawan Likuiditas panyiapan dinamika positif Indikator ekonomi wiwit wulan operasi Instruksi langkah-langkah kanggo mbukak panyiapan Produk utama panyiapan: 1. Kertu kopi (kopi campuran saka) 2. teas dhewe panggang Pengarang 3. smoothies Pengarang 4 .Cacao 5. Pengarang Akses automation sandwiches Facility systematization fasilitas Full saka ngendi wae ing donya Broad Analytics pratondho fasilitas Notifikasi butuh barang ing mining kasetyan Customer sistem Bonus fasilitas kang kanggo tamu Facility basa klien tekade Luwih saka 40 produk eksklusif Resep spesialisasi Wide karyawan buku Exclusive interior Brand nyatukno kabeh latihan perusahaan Employee ing basis saka sekolah barista kita dhewe
Waralaba ing panjaluk
Waralaba ing panjaluk



Informasi pribadiku
user Ndhaptar utawa mlebu kanggo nggunakake informasi pribadi


Statistik
Akses premium suwene 30 dina Sampeyan bisa tuku akses premium kanggo ndeleng statistik rinci

#5

BIZZARRO

BIZZARRO

firstRagad dhisikan: 12000 $
moneyInvestasi dibutuhake: 26000 $
royaltyKraton: 3 %
timeMbayari maneh Cacahing wulan: 18
firstKategori: Sandhangan wanita, Toko klambi, Toko klambi wanita, Simpen barang, Toko sandhangan ekonomi
Keterangan babagan waralaba dening franchisee: Keuntungan utama nggarap waralaba karo perusahaan BIZZARRO: Barang kasedhiya kanggo adol lan komisi! Sampeyan ora bakal bisa turah turah-turah. Konsep bisnis lengkap Kita bakal nggawa sampeyan kabeh teknologi kanggo adol produk. Francaisi diwenehi hak kanggo perdagangan eksklusif ing kutha kasebut. Kita ora nggawe persaingan ing antarane mitra. Diskon 15% tambahan, utawa nggarap syarat kesepakatan komisi Kita menehi mitra mitra kesempatan kanggo entuk luwih saka kabeh pelanggan liyane supaya bisa mbayar investasi kanthi cepet ing toko. Rawuh mingguan werno-werno sing anyar Resmi mingguan produk anyar ing toko merek kita supaya katon seger, ngajari pelanggan supaya luwih sering ngunjungi toko lan kepengin produk anyar.
Waralaba ing panjaluk
Waralaba ing panjaluk



Informasi pribadiku
user Ndhaptar utawa mlebu kanggo nggunakake informasi pribadi


Statistik
Akses premium suwene 30 dina Sampeyan bisa tuku akses premium kanggo ndeleng statistik rinci

article Waralaba lan franchisee



https://FranchiseForEveryone.com

Waralaba lan franchisee minangka konsep sing raket banget. Yen sampeyan kasengsem karo franchise, mula akuisisi sampeyan dadi franchisee. Iki minangka bisnis sing duwe bathi banget, ing implementasine sampeyan mung kudu netepi aturan lan diwenehake karo peraturan franchise. Sampeyan ora prelu nggawe sing anyar, nyipta proses bisnis maneh, lan nindakake operasi angel liyane. Sampeyan mung kudu tuku bisnis siap pakai, sing diarani franchise. Francaisi yaiku wong sing entuk hak nggunakake alat sing digunakake perusahaan penting kanggo mbangun bisnis. Sampeyan ora prelu nggawe ide saka awal, sampeyan mung kudu nggunakake konsep sing wis digawe. Kajaba iku, jeneng kasebut wis kondhang, tegese biaya nambah level kesadaran merek suda.

Minangka bagean saka franchise, franchisee mung kudu ngandhani marang konsumen manawa pejabat perwakilan lokal wis mbukak ing wilayah kasebut. Iku luwih murah tinimbang promosi merek sing ora dingerteni saka awal. Waralaba bisa uga yaiku kopi sing sampeyan tuku ing toko ing wayah esuk, toko sing sampeyan tuku, pizzeria sing duwe jeneng dunya lan dununge ing lingkungan konsumen lokal.

Waralaba ana ing endi wae lan saya misuwur. Bisnis sing wis siyap mbukak model waralaba ngidini franchisee supaya mung nandur modal sumber daya finansial sing kasedhiya dadi model bisnis sing wis diuji lan fungsi. Sampeyan mung kudu ngetrapake kanthi bener sing diwenehake dening resep franchise. Franchisee meh ora duwe resiko apa-apa, amarga ana bisnis ing mburine, merek terkenal, pengalaman gedhe sing wis diklumpukake sajrone pirang-pirang taun utawa malah puluhan taun kegiatan sing kuat.

Waralaba ditondoi kanthi popularitas dhuwur ing sembarang negara. Wong sing mutusake dadi franchisee mung bisa nandur modal sumber daya finansial, merekrut personel miturut kriteria, nggawe proses bisnis, lan entuk asil. Malah produke asring digawe saka negara asal franchise. Iki trep banget amarga sampeyan bisa ngirit tenaga kerja lan sumber daya finansial. Ora perlu nggawe strategi utawa nggarap merek. Kabeh iki wis kasedhiya lan isih ana kanggo ngluncurake model biz siap pakai sing mesthi nggawa sumber daya finansial minangka bonus. Francaisi bisa nggunakake francais kanthi efektif, kanthi entuk sumber daya finansial sing bisa digunakake. Syarat waralaba dibahas langsung karo sing menehi lan bisa uga beda. Contone, sampeyan bisa terus-terusan nyuda bagean bathi, utawa sampeyan bisa setuju karo kahanan liyane, kabeh gumantung karo sing duwe merek sing dieksploitasi.

Cukup kanggo tuku waralaba lan nggunakake kabeh pengalaman sing wis dipikolehi dening generasi sadurunge sadurunge babagan merek dagang lawas. Sampeyan kudu ngati-ati banget lan aja nganti kesalahan amarga ana kesalahan nggawe franchise bisa dingerteni lan banjur franchisee nemu masalah tinimbang golek bathi. Nanging iki dudu skenario sing umum, mula sampeyan kudu fokus marang implementasi operasi kantor sing bener.

Sawise franchise lan nambah tambahan sing cocog karo kompetitif perusahaan sampeyan. Apamaneh, akeh waralaba nggunakake metode lokalisasi, umpamane, ing McDonald, dheweke adol pancake yen ana ing Rusia. Yen waralaba McDonald sing cocog mbukak ing wilayah Kazakhstan, mula cafe panganan cepet nawakake pilihan opsi burger sing ngemot daging jaran kanggo penduduk lokal.


Nuduhake karo kanca utawa nyimpen alamat kaca iki kanggo sampeyan dhewe



Yen sampeyan ndeleng typo, klik ing kene kanggo mbenerake