1. Artikel crumbs arrow
  2. Perniagaan apa yang boleh dibuka? crumbs arrow

Perniagaan apa yang boleh dibuka?https://FranchiseForEveryone.com

Perniagaan apa yang boleh dibuka? Apa jenis perniagaan yang harus dimulakan oleh seorang peniaga baru? Apakah prinsip kerja yang harus dipandu? Apa yang hendak dimulakan? Bidang aktiviti mana yang harus dipilih, dan banyak soalan lain yang sering diajukan oleh pengusaha pemula. Pertama sekali, perlu menentukan dana belanjawan yang ada. Analisis pasaran kawasan tertentu untuk permintaan perkhidmatan atau produk untuk pelanggan. perniagaan sendiri membolehkan anda bukan sahaja bebas daripada faktor pengurusan dan sekunder yang lebih tinggi tetapi juga membolehkan anda meningkatkan pendapatan, dengan kos minimum, perkara utama adalah dengan mendekati masalah ini dengan bijak. Anda boleh menganalisis sumber anda sendiri secara bebas, memilih tempat dan masa kerja. Memperoleh pengetahuan baru dan menggunakannya dengan mahir.

Perniagaan mana yang harus disukai adalah semata-mata individu, dan untuk mengetahui pilihannya, tersedia untuk mempelajari Internet. Mengingat keadaan sekarang, kebanyakan syarikat tidak dapat bertahan, kerana krisis ekonomi mempengaruhi pasaran, dan persaingan mendorong syarikat-syarikat lain. Untuk memulakan, membuka, dan berjaya dalam perniagaan anda dengan cepat dan berkesan, yang anda pilih, anda perlu mempunyai mentor yang berpengalaman, misalnya, francaiser, yang, dalam keadaan tertentu, akan memberikan data lengkap dan rancangan perniagaan siap pakai tertentu bidang aktiviti. hari ini, francais cukup relevan dan sangat diminati, oleh itu terdapat banyak pilihan, untuk mengetahui tawaran yang boleh anda kerjakan, pergi ke katalog francais dan menganalisis pelbagai kes yang disediakan yang bermanfaat untuk perniagaan masa depan anda. Katalog francais mempunyai pelbagai pilihan yang tersedia untuk semua orang, baik dari segi istilah dan juga dompet. Anda tidak boleh menunggu sehingga orang lain terlibat dalam perniagaan anda, buru-buru dan memilih tawaran terbaik dari pilihan yang ada, pakar kami akan menasihati anda mengenai semua soalan, yang, jika perlu, akan melakukan perjalanan dengan anda ke semua perjumpaan, membincangkan syarat-syarat dan menyediakan data analisis. Juga, pada akhir transaksi, bantuan undang-undang akan diberikan.

Semasa membeli francais, anda menerima rancangan perniagaan siap, data lengkap mengenai pengurusan, kawalan, dan perakaunan. Kedai ini mempunyai maklumat lengkap mengenai organisasi tertentu, pengalaman di pasar, permulaan penjualan francais, dengan semua syarikat francais, dalam nisbah dan lokasi kuantitatif. Francaisor memberikan data lengkap kepada francaisi, membantu dalam pemilihan ruang sewa yang diperlukan, memilih nama peralatan yang diperlukan, dengan penyediaan barang dalam jumlah yang dipersetujui. Brosur dan risalah, produk promosi akan diberikan oleh rakan kongsi, dengan latihan kakitangan, untuk operasi yang lebih cekap dan kejayaan jenama. Sudah tentu, pengeluar rangkaian tertentu secara bebas dapat membuka titik baru di wilayah, negara tertentu, tetapi ini tidak akan setinggi kualitas di hadapan pemegang francais, kerana kawalan harus tetap dan tidak jauh. Francais bermanfaat untuk kedua-dua belah pihak, yang membawa kepada kejayaan tujuan bersama, dengan nama yang sama. Semasa membeli francais, anda harus dipandu oleh kosnya, di mana perlu untuk mengambil kira bayaran sekaligus, royalti yang dibayar semasa transaksi antara pihak, berapa bayaran sekaligus diputuskan oleh francaisor, dengan mengambil kira semua kos penjualan.

Sebagai tambahan, projek reka bentuk akan dikembangkan dengan satu logo supaya tidak berbeza dengan syarikat lain. Pembinaan kerja, penjualan, dan perkhidmatan dilakukan secara individu. Kunjungan ke pembukaan tempat baru (kedai, salun, latihan, dan pusat perubatan), sokongan penuh nasihat daripada rakan kongsi. Menjadi bebas dari segi kewangan dan menguruskan masa anda sendiri dan sumber lain dengan kos minimum. Kami menjamin keadaan yang baik dan pertumbuhan yang cepat, permulaan, dan aktiviti yang berkesan dengan syarikat yang terbukti telah membuktikan diri dari pihak terbaik dan mempunyai pangkalan pelanggan yang besar. Jangan buang masa, mulakan perniagaan yang menguntungkan tanpa takut akan kegagalan, kerana anda tidak perlu memulakan perniagaan dari awal, dengan asas yang stabil, profesional di bidangnya, dan pangkalan pelanggan yang besar. Kami berterima kasih atas minat anda dan mengharapkan kerjasama yang produktif.

Untuk mengetahui lebih lanjut, pergi ke kedai dan kaji tawaran pasaran, harga dan keadaan. Untuk lebih banyak kemudahan, terdapat penyaringan dan klasifikasi kumpulan, dibezakan berdasarkan penilaian. Perniagaan apa yang harus diputuskan hanya oleh anda, anda harus bertindak balas, kerana hanya hobi kegemaran anda yang akan membawa kejayaan dan pendapatan tinggi. Kami menunggu kenalan anda di katalog kami dan mengharapkan kerjasama yang produktif dan jangka panjang.

Seterusnya, lihat iklan yang sesuai dan pilih perniagaan untuk anda sendiri

Anda juga boleh menggunakan penapis untuk meninggalkan hanya bidang perniagaan yang paling menarik bagi anda dari pelbagai iklan.
Iklan dijumpai: 983
pushpin

#1

USU - Sistem Perakaunan Sejagat

USU - Sistem Perakaunan Sejagat

firstBayaran awal: 0 $
moneyPelaburan diperlukan: 0 $
royaltyRoyalti: 0 $
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 1
firstKategori: Program, Perakaunan, Ini perniagaan, Ia syarikat, Ia sfera, Teknologi IT, Ia, Pengaturcaraan, Permohonan
Program untuk sebarang jenis perniagaan! Mustahil bagi perniagaan tanpa perisian untuk mengawal kerja syarikat dan semua bidang kegiatannya. Setiap hari syarikat seperti itu mengalami kerugian besar kerana tidak dapat menganalisis kelemahannya dan memperbaikinya. Pautan yang lemah boleh menjadi apa-apa: item yang tidak popular yang terus dibeli oleh organisasi untuk dijual; perkhidmatan yang tidak membawa keuntungan yang diharapkan kerana iklan yang buruk; pekerja perusahaan, yang kecekapan kerjanya tidak cukup baik; dan banyak lagi. Jadilah wakil kami di negara atau bandar anda dan dapatkan segmen paling larut - dalam perniagaan!
Francais wanita
Francais wanita
Francais lelaki
Francais lelaki
Francais keluarga
Francais keluarga
Francais bandar
Francais bandar
Untuk bandar kecil, penempatan kecil, bandar kecil
Untuk bandar kecil, penempatan kecil, bandar kecil
Perniagaan kecil kecilan
Perniagaan kecil kecilan
Francais rumah. Anda boleh bekerja dari rumah
Francais rumah. Anda boleh bekerja dari rumah
Francais maya
Francais maya
Francais perniagaan
Francais perniagaan
Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan
Francais yang menguntungkan, paling menguntungkan
Francais yang menguntungkan, paling menguntungkan
Kedai dengan barang murah
Kedai dengan barang murah
Francais dalam talian, kedai dalam talian
Francais dalam talian, kedai dalam talian
Francais dari awal
Francais dari awal
Francais percuma
Francais percuma
Perniagaan siap
Perniagaan siap

video
Adakah terdapat video
images
Terdapat gambarMaklumat peribadi saya
user Daftar atau log masuk untuk menggunakan maklumat peribadi


Statistik
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat statistik terperinci

#2

La compagnie des petits

La compagnie des petits

firstBayaran awal: 2500 $
moneyPelaburan diperlukan: 30000 $
royaltyRoyalti: 225 $
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 18
firstKategori: Baju bayi, Kedai pakaian, Kedai pakaian kanak-kanak, Pakaian kanak-kanak dari Turki, Kedai pakaian kanak-kanak dalam talian, Kedai pakaian dan mainan kanak-kanak, Kedai barang, Kedai pakaian ekonomi
Penerangan mengenai francais oleh francaisor: Jenama kanak-kanak LDCP (La Compagnie de Petits - terjemahan nama "dalam syarikat kanak-kanak") adalah jenama segmen massa syarikat Perancis H3M SAS, diedarkan secara eksklusif di kedai berjenama yang beroperasi mengikut kepada model francais. Terdapat lebih daripada 250 kedai berjenama LDCP di dunia (kedai jenama ini dibuka di Perancis, Itali, Sepanyol, Switzerland, Jerman, Belgium, China, Hong Kong, Afrika Selatan, dll.). Di Rusia, kedai pertama dibuka pada September 2015 di Krasnodar, di Moscow pada bulan Disember 2015. Keadaan Kerja Petits Pakaian jenama LDCP dijual di kedai berjenama, tidak diedarkan di kedai pelbagai jenama dan di Internet. Model perniagaan adalah francais. Reka bentuk kedai betul-betul sesuai dengan konsep syarikat dan dibekalkan secara turnkey. Keluasan minimum kedai adalah 60 sq.m. Di wilayah, syarikat menyediakan eksklusif untuk bandar (atau wilayah). Pengeluaran peralatan komersial diperakui oleh jenama dan boleh dijual di Rusia.
Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

video
Adakah terdapat video
images
Terdapat gambarMaklumat peribadi saya
user Daftar atau log masuk untuk menggunakan maklumat peribadi


Statistik
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat statistik terperinci

#3

ANDA KOPI

ANDA KOPI

firstBayaran awal: 0 $
moneyPelaburan diperlukan: 5000 $
royaltyRoyalti: 0 $
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 12
firstKategori: Kafe, Kafe keluarga, Kafe layan diri
Penerangan mengenai francais oleh francaisor: Manfaat ekonomi: Pelaburan rendah untuk perniagaan sederhana. Produk yang sangat marjinal Tahan terhadap perubahan perniagaan bermusim Kakitangan kecil pekerja Cecair pendirian Dinamika positif petunjuk ekonomi dari bulan-bulan pertama operasi Petunjuk langkah demi langkah untuk membuka perniagaan Produk utama pertubuhan ini: 1. Kad kopi (kopi campuran daripada sendiri panggang) 2. teh Pengarang 3. smoothies JUDUL 4 .Cacao 5. JUDUL automasi sandwic kemudahan sistematisasi kemudahan Penuh Akses dari mana-mana sahaja di dunia analisis Broad penunjuk kemudahan Pemberitahuan kekurangan barangan dalam sistem Bonus sistem gudang kesetiaan pelanggan kemudahan tersebut dilupakan Pelanggan kemudahan asas keperibadian Lebih daripada 40 produk eksklusif resipi pengkhususan Wide pekerja book Exclusive dalaman Jenama menyatukan semua latihan pertubuhan pekerja atas dasar sekolah barista kita sendiri
Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaanMaklumat peribadi saya
user Daftar atau log masuk untuk menggunakan maklumat peribadi


Statistik
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat statistik terperinci

#4

BIZZARRO

BIZZARRO

firstBayaran awal: 12000 $
moneyPelaburan diperlukan: 26000 $
royaltyRoyalti: 3 %
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 18
firstKategori: Pakaian wanita, Kedai pakaian, Kedai pakaian wanita, Kedai barang, Kedai pakaian ekonomi
Penerangan mengenai francais oleh francaisor: Kelebihan utama bekerja pada francais dengan syarikat BIZZARRO: Barangan disediakan untuk dijual dan komisen! Anda tidak akan mempunyai sisa produk yang tidak cair. Konsep perniagaan yang lengkap Kami akan membawa anda semua teknologi menjual produk kami. Francaisi diberi hak untuk perdagangan eksklusif di bandar mereka. Kami tidak mewujudkan persaingan antara rakan kongsi kami. Diskaun tambahan 15%, atau bekerja dengan syarat perjanjian komisen. Kami memberi peluang kepada rakan franchisee kami untuk menjana lebih banyak daripada semua pelanggan kami yang lain agar dapat melunaskan pelaburan mereka di kedai dengan cepat. Kedatangan mingguan pelbagai jenis Penerimaan produk baru setiap minggu di kedai jenama kami membolehkan mereka kelihatan sentiasa segar, mengajar pelanggan untuk lebih kerap mengunjungi kedai dan berminat dengan produk baru.
Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaanMaklumat peribadi saya
user Daftar atau log masuk untuk menggunakan maklumat peribadi


Statistik
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat statistik terperinci

#5

Oranjet

Oranjet

firstBayaran awal: 3000 $
moneyPelaburan diperlukan: 1500 $
royaltyRoyalti: 0 $
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 6
firstKategori: Agensi pelancongan, Agensi pelancongan, Pelancongan, Kedai baucar saat terakhir
Penerangan mengenai francais oleh francaisor: Oranjet adalah rangkaian agensi pelancongan di Belarus. Kami mempunyai kedudukan yang kuat di pasaran pelancongan di Belarus. syarikat ini bermula dari tahun 2011 15 pejabat yang berfungsi hari ini lebih daripada 50 orang sudah bekerja di syarikat itu kami menghantar lebih daripada 1000 pelancong bercuti Kelebihan utama francais: Ambang rendah untuk memasuki perniagaan. Tidak perlu membayar% besar kepada institusi kredit dan, dengan demikian, risiko yang berkaitan dengan pelaburan wang dalam perniagaan yang menguntungkan dapat diminimumkan; Latihan percuma di sekolah pelancongan Oranjet dan syarat khas untuk melatih pekerja (Syarikat rakan kongsi dalam organisasi latihan adalah sekumpulan pekerja profesional pengendali pelancongan terkemuka dan agensi pelancongan Belarus, guru universiti kepakaran pelancongan khusus, dengan lebih dari 5 tahun pengalaman dalam bidang pelancongan dan pengalaman yang luas dalam perjalanan peribadi)
Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

images
Terdapat gambarMaklumat peribadi saya
user Daftar atau log masuk untuk menggunakan maklumat peribadi


Statistik
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat statistik terperinci
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya