1. Articole crumbs arrow
  2. Franciza. Detergenți lichizi crumbs arrow
  3. Chimie crumbs arrow

Franciza. Detergenți lichizihttps://FranchiseForEveryone.com

Franciza de detergenți îmbuteliați este un proces real de afaceri. În cele din urmă, o franciză în esența sa este un fel de activitate asociată cu chiria. Prin desfășurarea unui astfel de tip de activitate, sunteți de acord să plătiți contribuții în fiecare lună. În plus, atunci când implementați o franciză de curățenie, vi se va cere să plătiți o taxă forfetară în etapa inițială. Acesta este un anumit procent din investiția dvs. inițială.

Poate fi calculat în valoare de la 9 la 11%, iar apoi plătești alte două rate lunar. Detergenților trebuie să li se acorde atenția cuvenită, iar debordarea trebuie tratată cu competență și să nu strice nimic. Realizarea de afaceri în cadrul unei francize vă ajută să faceți față lucrărilor de birou de orice complexitate. Eficiența maximă vă este disponibilă, astfel încât compania poate ajunge cu ușurință la succes. Oferiți-vă completarea corectă luând substanțele chimice îmbuteliate la nivelul următor. Profitați de franciză și apoi șansa de succes crește semnificativ.

Trebuie să lucrați cu maxim profesionalism pentru că un proiect de afaceri trebuie executat cât mai curând posibil. Franciza vă oferă un aflux de clienți noi, cu toate acestea, trebuie să îi serviți și la cel mai înalt nivel de calitate. Abia atunci vor să se întoarcă și să cumpere ceva din nou. Franciza de detergenți îmbuteliati se poate confrunta cu dificultăți asociate activităților competitive. În cele din urmă, este puțin probabil ca adversarii tăi să vrea să renunțe la nișele de piață care le aduc un nivel ridicat de venituri. Folosesc cu ușurință tactici competitive neloiale.

O franciză de detergenți în vrac vă oferă un flux de investiții semnificativ numai dacă este efectuat corect și corect. Înseamnă că respectarea strictă a standardelor și regulilor prescrise în contract vă va conduce la succes. Explorează toate aplicațiile pe care ți le oferă francizorul. Există o mulțime de informații valoroase care nu trebuie trecute cu vederea. La urma urmei, fiecare informație poate contribui la dezvoltarea colosală a afacerii cu detergenți îmbuteliați.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 1

#1

Beneficiu net

Beneficiu net

firstO taxă inițială: 6500 $
moneyEste necesară investiția: 15500 $
royaltyDrepturi de autor: 85 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
firstCategorie: Chimie, Produse chimice de uz casnic, Chimia îmbutelierii, Magazin de produse chimice de uz casnic, Produse chimice de uz casnic pentru îmbuteliere, Lanț de magazine de produse chimice de uz casnic la îmbuteliere, Detergenți lichizi
Franciza pentru vânzarea de produse chimice de uz casnic în îmbuteliere "Beneficiu curat" este un proiect unic care nu are analogi "Beneficiu curat" este o franciză a unui producător de produse de curățare cu peste 150 de nume comerciale. Afacerile se concentrează asupra a 90% din populația Rusiei și a țărilor CSI. Fără sezonalitate și fără concurenți pe nișă. Suprafață de la 6 m? și dorința de a câștiga sunt principalele condiții ale francizorului. Un model de afaceri gata pregătit include o gamă completă de lucrări privind deschiderea unui punct de vânzare cu amănuntul „Pure Benefit” în orașul dvs. Despre companie Grupul nostru de companii este implicat în producția și vânzarea de produse de curățare în Federația Rusă și în țările vecine. Astăzi avem: 8 ani de experiență în producția și vânzarea de produse de curățare Mai mult de 50 de reprezentanți ai produselor noastre în diferite regiuni Gama de produse include mai mult de 150 de poziții diferite 6 mărci comerciale înregistrate Atelier de producție cu o suprafață de 500 de metri pătrați Laborator propriu
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta