1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Servicii de afaceri crumbs arrow

Franciza. Servicii de afaceri

Anunțuri găsite: 1

#1

Contractant

Contractant

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 40000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 12
firstCategorie: Servicii de afaceri, Club de afaceri
Descrierea francizei de către francizor: Franciza în Belarus fără investiție! Potrivit pentru antreprenorii individuali din orașele mici. Venituri din prima lună de muncă. Orașele prioritare pentru deschidere sunt Kamenets, Ivanovo, Ostrovets. Pentru francizele deschise în aceste orașe înainte de 15 martie 2020 - condiții speciale! Grupul de companii PREMIA reprezintă franciza CONTRACTOR. Este un punct de vânzare regional franciză pentru vânzarea cu ridicata a pieselor de schimb pentru vehicule agricole și comerciale. CONTRACTORUL este o ofertă unică de „franciză inversă” pentru Belarus. Toate investițiile în deschiderea unui punct de vânzare cu amănuntul și bunuri vor fi efectuate de francizor, sarcina dvs. este să vindeți bunuri clienților și să câștigați venituri. Produsul rămâne proprietatea francizorului, nu este nevoie să îl cumpărați sau să îl plătiți chiar și după vânzare. Pentru bunurile vândute la sfârșitul lunii, primiți o taxă de agenție.
Francize la cerere
Francize la cerereInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

article Franciza. Servicii de afacerihttps://FranchiseForEveryone.com

O franciză cu servicii de afaceri își va ocupa nișa, având o largă popularitate pe internet. În zilele noastre, francizele pentru servicii în afaceri au devenit la cerere, ceea ce este mult mai ușor de implementat conform unei idei gata făcute cu o strategie decât să-și înceapă direcția de la zero. Veți porni franciza și serviciile de afaceri atunci când negocierile dintre părțile partenere sunt complet încheiate cu încheierea contractelor în mod continuu, cu transferul oportunității de a utiliza marca comercială. După un timp, veți vedea cât de profitabil este să cumpărați o versiune gata făcută a francizei decât să veniți cu un proiect pe cont propriu, care să nu poată ocoli riscurile și capcanele. Reprezentanții, în calitate de partener, vor ajuta la obținerea de cunoștințe calificate despre franciză, pentru dezvoltare, în domenii precum serviciile de marketing și publicitate. Fiecare francizat va primi o indicație a costului său, în funcție de gradul de popularitate al mărcii, precum și de direcția aleasă.

Cea mai bună opțiune pentru dvs. ar fi achiziționarea unei francize cu servicii de afaceri, dacă puteți obține cunoștințele despre gestionarea propriei afaceri.

article Franciza. Club de afacerihttps://FranchiseForEveryone.com

Clubul de afaceri îi va ajuta pe antreprenori uniți printr-o singură idee, folosind un model de afaceri gata făcut, pentru a-și crea propriul club de afaceri format din oameni de afaceri cu aceeași idee. Nevoia urgentă de a comunica unii cu alții, de a discuta aspecte actuale, incitante și problematice, dorința de a vorbi și a vorbi între ei, îi împing pe reprezentanții de afaceri să-și creeze propria comunitate sub forma unui club. Franciza dobândită a unui brand bine-cunoscut, cu un concept dovedit pregătit, vă va permite să vă organizați și să vă deschideți rapid clubul pentru oameni de afaceri, evitând nevoia de a „reinventa roata”. Cu disponibilitatea deplină a francizei, este mai ușor să navigați și să adunați asociați de afaceri sub o singură „aripă”. Achiziționarea francizei face posibilă recrutarea rapidă a diferiților entuziaști, antreprenori ai întreprinderilor mari și mici, uniți sub o umbrelă, să creeze o idee de afaceri comună pentru a îmbunătăți antreprenoriatul și să se ajute reciproc. Cu cât clubul își unește membrii în asociația creată, cu atât franciza va plăti mai repede, cu atât mai mulți bani vor trece prin clubul de afaceri.

În baza unui acord de franciză al unui brand bine-cunoscut, un francizor conștiincios va furniza un site promovat asociat unui sistem de gestionare a relației cu clienții, o cantitate mare de software și materiale de instruire. Conferințele pregătite pentru publicul țintă permit organizarea de seminarii regulate pentru oameni de afaceri, schimbul și schimbul de experiență dobândită, predarea afacerilor către antreprenori începători. Cărțile de marcă ale francizorului, în conformitate cu descrierea și menținerea identității corporative a clubului de afaceri, vor servi drept aspirație de a ieși cu prelegeri video pe rețelele de socializare, creșterea rapidă a audienței ascultătorilor și atragerea și mai mult a oamenilor de afaceri asemănători rangurile sale, asigurând astfel rambursarea francizei cumpărate.

Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta