1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Servicii de afaceri crumbs arrow
Franciza. Contractant

Franciza. Contractant

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 40000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 12
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 2
homeNumărul de unități francizate: 15
calendarAnul înființării companiei: 1991
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2017
firstCategorie: Servicii de afaceri, Club de afaceri

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei de către francizor:

Franciza în Belarus fără investiții! Potrivit pentru antreprenorii individuali din orașele mici. Venituri din prima lună de muncă.

Orașele prioritare pentru deschidere sunt Kamenets, Ivanovo, Ostrovets. Pentru francizele deschise în aceste orașe înainte de 15 martie 2020 - condiții speciale!

Grupul de companii PREMIA reprezintă franciza CONTRACTOR. Este un punct de vânzare regional franciză pentru vânzarea cu ridicata de piese de schimb pentru vehicule agricole și comerciale.

CONTRACTORUL este o ofertă unică de „franciză inversă” pentru Belarus. Toate investițiile în deschiderea unui punct de vânzare cu amănuntul și bunuri vor fi efectuate de francizor, sarcina dvs. este să vindeți bunuri clienților și să câștigați venituri. Produsul rămâne proprietatea francizorului, nu este nevoie să îl cumpărați sau să îl plătiți chiar și după vânzare. Pentru bunurile vândute la sfârșitul lunii, primiți o taxă de agenție. Un astfel de sistem permite unui antreprenor să lucreze eficient, chiar dacă nu are experiență în afaceri. O franciză este o condiție prealabilă pentru succes, deoarece vă oferă un sistem de afaceri cu toate tehnologiile, instrucțiunile și asistența.

DESPRE NOI.

Grupul de companii PREMIUM a fost înființat în 1991 și este unul dintre cele mai mari lanțuri de retail specializate din Belarus care vând anvelope și piese de schimb pentru camioane și utilaje agricole.

Pentru 25 de ani de muncă, am garantat funcționarea neîntreruptă a echipamentelor pentru mai mult de 3000 de clienți. În toți acești ani am fost în concordanță cu interesele strategice ale statului și am rezolvat solicitările întreprinderilor regionale care produc produse agricole și creează infrastructură - drumuri, construcții, transporturi și multe alte organizații cu o flotă de echipamente.

Astăzi, rețeaua include 15 puncte de franciză în diferite regiuni. Căutăm antreprenori întreprinzători, cu accent pe rezultate și munca în echipă!

Informațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta