1. Articole crumbs arrow
  2. Franciza. Producția de sticlă crumbs arrow
  3. Sticlă crumbs arrow

Franciza. Producția de sticlăhttps://FranchiseForEveryone.com

O franciză de producție de sticlă este un proiect de afaceri relevant, în timpul căruia trebuie să înțelegeți clar că este necesar să respectați regulile și reglementările. Atunci când executați o franciză, sunteți persoana responsabilă. Francizorul așteaptă rapoarte și deduceri de la dvs. lunar. În plus, vi se cere să respectați cu strictețe standardele și regulile. Dacă respectați cu strictețe regulile, atunci realizarea succesului vine foarte repede.

Puteți face față cu ușurință operațiunilor de producție de orice format. Când lucrați cu o franciză de fabricare a sticlei, vă puteți baza pe obținerea de tehnologie și echipamente. Apropo, know-how-ul și un brand de înaltă clasă vă stau la dispoziție. Doar aplicând toate acestea, este posibil să se atingă un nou nivel de profesionalism, depășind toți principalii adversari. Dacă sunteți implicat în producție și vindeți sticlă, atunci franciza vă ajută să vă construiți corect procesul de producție. Crește șansele semnificative de a obține un avantaj competitiv. Trebuie folosit la maxim.

Efectuați-vă activitățile în mod eficient și cu îndemânare, evitând erorile legate de plan. Dacă sunteți o afacere de sticlă, trebuie să acordați o atenție deosebită francizei. Nivelul de calitate al bunurilor trebuie să corespundă celor create și vândute de eșantioanele francizorului. Atunci când interacționați cu concurenții, franciza dvs. de sticlă poate fi provocată. Pentru a preveni acest lucru, este necesară o pregătire corectă și preliminară. Efectuați toate lucrările de birou relevante atunci, veți avea întotdeauna succes.

Ești capabil să depășești orice intrigi ale rivalilor tăi. Îndeplinirea unei francize de sticlă se poate confrunta și cu provocările create de oficialii guvernamentali. Pentru a depăși o astfel de situație, este necesar să cunoaștem în mod clar legislația. Cu siguranță, nu trebuie doar să cunoașteți legile, ci și să le respectați, ca parte a realizării francizei de producere a sticlei. Atunci nu există nicio pretenție față de tine. Acesta asigură îndeplinirea fără probleme a operațiunilor de birou. Implementați o franciză de producție de sticlă la un nivel ridicat de profesionalism și apoi lucrurile vor merge în sus pentru voi.

Numai când interacționați cu o franciză, veți obține experiență valoroasă, tehnologie de înaltă clasă și o mulțime de lucruri utile. Dacă puteți aplica toate acestea, atunci cu siguranță veți fi prosper.

Apoi, uitați-vă la reclame adecvate și alegeți o afacere pentru dvs.

De asemenea, puteți utiliza filtre pentru a părăsi doar acele linii de activitate care vă interesează cel mai mult dintr-o varietate de reclame.
Anunțuri găsite: 2

#1

Prestige steklo

Prestige steklo

firstO taxă inițială: 7000 $
moneyEste necesară investiția: 21000 $
royaltyDrepturi de autor: 5 %
timeRambursare. Numărul de luni: 5
firstCategorie: Sticlă, Parbrize, Înlocuirea sticlei, Producția de sticlă
O franciză care permite producerea sticlei, marca noastră este „Prestige Steklo”. Veți putea să implementați franciza noastră dacă îndepliniți indicatorii financiari relevanți: trebuie să faceți o contribuție forfetară în etapa inițială, atunci când desfășurați activități în sincronizare cu organizația noastră, aceasta se ridică la 1.500.000 milioane de ruble rusești; practicăm și redevențe, este de 5%, dar suma nu poate fi mai mică de 50.000 de ruble rusești pe lună; pentru a deschide veți avea nevoie de 400.000 de ruble rusești, aceasta este o investiție care trebuie făcută; puteți primi cel puțin 300.000 de ruble rusești pe lună, acesta va fi profitul dvs., vă puteți recupera investiția în termen de 4 luni; Puteți lansa un proiect de afaceri în termen de două săptămâni și după aceea veți începe să obțineți profit. Organizația sub marca „Prestige Steklo” realizează fabricarea și instalarea structurilor de sticlă de orice complexitate.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate

#2

MEMORIE DE STICLĂ

MEMORIE DE STICLĂ

firstO taxă inițială: 1750 $
moneyEste necesară investiția: 1750 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 2
firstCategorie: Sticlă, Parbrize, Înlocuirea sticlei, Producția de sticlă
Franciza din marca GLASS MEMORY Oferim potențialilor francizați un proiect de afaceri complet gata. Va fi necesar să se angajeze în producția de bunuri folosind sticlă deosebit de durabilă. Produsele de acest fel sunt folosite pentru înnobilarea locurilor de înmormântare. Operăm din 2010. Oferim o cantitate imensă de sfaturi despre cum să începeți și să derulați un proiect de producție. Ne ajutăm distribuitorii, le oferim asistență de înaltă calitate. Va trebui să investiți în resurse financiare în valoare de 100.000 până la 200.000 de ruble rusești. După două sau trei luni de activitate de succes, vă puteți recupera investiția. Nu practicăm perceperea unei plăți numite redevențe. Condițiile contractului cu partenerii noștri prevăd necesitatea plății unei taxe inițiale. Astfel, contribuția forfetară este de 100.000 de ruble rusești.
Francize la cerere
Francize la cerere

images
Sunt fotografiiInformațiile mele personale
user Înregistrați-vă sau conectați-vă pentru a utiliza informațiile personale


Statistici
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea statistici detaliate
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta