1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Потребан: дистрибутер crumbs arrow

Франшиза. Потребан: дистрибутер

Пронађени огласи: 1

#1

ТОГАС

ТОГАС

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 50000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 12
firstКатегорија: Трговина, Бренд продавница, Дизајн, Трговачко предузеће, За имплементацију, Роба, Дизајн ентеријера, Дизајн студио
Одлични изгледи за стицање франшизе и развој пословања широм света! Тогас је велика европска мрежа програмера луксузног текстила и кућног прибора. Пружамо купцима могућност куповине готових производа или производа које су развили дизајнери компаније. Наша колекција укључује предлоге са изузетним постељинама, завесама и прекривачима, фротирним производима, производима за спавање са висококвалитетним пунилима, посуђем, мирисима за дом и дом и још много тога. Скоро 100 година на тржишту, а данас компанија има 140 бутика широм света. Основа за успешно пословање компаније Тогас је очување породичних вредности и европских стандарда квалитета, са савршеном услугом и иновативним развојем, укључујући популарне стилове и решења у текстилној декорацији за стамбене просторе.
Градска франшиза
Градска франшиза
Франшизе на захтев
Франшизе на захтев
Спреман посао
Спреман посао

video
Постоји ли видео
images
Постоје фотографијеМоји лични подаци
user Региструјте се или пријавите да бисте користили личне податке


Статистика
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да бисте видели детаљну статистику

article Франшиза и дистрибутерhttps://FranchiseForEveryone.com

Франшиза и дистрибутер нису само међусобно повезани концепти. То су уједно и производни задаци које треба аутоматизовати. Софтвер нове генерације је погодан у складу са овим сврхама. У стању сте не само да се ефикасно позабавите франшизом, већ и да дистрибутерима пружите потребну пажњу. Ниједан посао не иде без дистрибутера, тако да у франшизи узимате у обзир све елементе користећи рачунарски комплекс. Помоћу јединственог и врло свестраног софтвера истовремено можете ефикасно и лако да се носите са задацима канцеларијског формата, извршавајући их на најефикаснији начин.

Ваша франшиза се исплати као улагање у аутоматизацију. Комплекс не само да може да омогући вишезадаћност већ је и оптималан у погледу трошкова у погледу цене и квалитета. Ако користите франшизни софтвер, тада посао превазилази било који аналогни. Програм дистрибуције франшизе мора бити креиран с пажњом на детаље. Добро изведен и добро дизајниран интерфејс је такође препознатљива карактеристика таквог производа. Филигрански програм ефикасно испуњава све задате задатке.

Атрактивност франшизе лежи у доступности непорецивих предности за оба учесника у франшизном односу. Малим предузећима и индивидуалним предузетницима пружа стабилно профитабилно пословање познатим фирмама и компанијама могућност да прошире и ојачају своје позиције на тржишту. Атрактивност нашег развоја је у томе што апсолутно свима одговара за апсолутно све циљеве.

Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили