1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Nödvändig: distributör crumbs arrow

Franchise. Nödvändig: distributör

Annonser hittade: 1

#1

TOGAS

TOGAS

firstEn första avgift: 0 $
moneyInvestering krävs: 50000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeHämnd. Antal månader: 12
firstKategori: Handel, Varumärkesbutik, Design, Handelsföretag, För genomförande, Varor, Råvara, Inredningsdesign, Design Studio
Utmärkta utsikter för förvärvet av en franchise och affärsutveckling runt om i världen! Togas är ett stort europeiskt nätverk av utvecklare av lyxiga textilier och hemtillbehör. Vi ger kunderna möjlighet att köpa ett urval av färdiga varor eller produkter som utvecklats av företagets designers. Vår samling innehåller förslag med utsökta sängkläder, gardiner och överkast, frottéprodukter, sömnprodukter med högkvalitativa fyllmedel, porslin, hem och hem dofter och mycket mer. Nästan 100 år på marknaden, och idag har företaget 140 butiker runt om i världen. Grunden för ett framgångsrikt Togas -företag är bevarandet av familjevärden och europeiska kvalitetsstandarder, med perfekt service och innovativ utveckling, inklusive populära stilar och lösningar inom textilinredning för bostäder.
Stadsfranchise
Stadsfranchise
Efterfrågade franchises
Efterfrågade franchises
Redo affärer
Redo affärer

video
Finns det en video
images
Det finns fotonMin personliga information
user Registrera eller logga in för att använda personlig information


Statistik
Premiumåtkomst i 30 dagar Du kan köpa premiumåtkomst för att se detaljerad statistik

article Franchise och distributörhttps://FranchiseForEveryone.com

Franchise och distributör är inte bara sammankopplade begrepp. Detta är också produktionsuppgifter som behöver automatiseras. Ny generation programvara är lämplig enligt dessa syften. Du kan inte bara effektivt hantera franchisen utan också ge distributörerna nödvändig uppmärksamhet. Inget företag går utan en distributör, så i en franchise tar du hänsyn till alla element som använder ett datorkomplex. Med unik och mycket mångsidig programvara samtidigt kan du effektivt och enkelt hantera kontorsformatets uppgifter och utföra dem på det mest effektiva sättet.

Din franchise lönar sig som en investering i automatisering. Komplexet kan inte bara tillhandahålla multitasking utan är också optimalt när det gäller kostnad när det gäller pris och kvalitet. Om du använder franchise-programvara överträffar biz alla analoger. Programmet för franchisedistributörer måste skapas med uppmärksamhet på detaljer. Ett väl utfört och väldesignat gränssnitt är också kännetecknet för en sådan produkt. Filigran-programmet uppfyller effektivt alla tilldelade uppgifter.

Attraktiviteten hos franchising ligger i tillgången till obestridliga fördelar för båda deltagarna i franchiseförhållandet. Till småföretag och enskilda företagare ger det en stabil lönsam verksamhet för välkända företag och företag möjlighet att expandera och stärka sina positioner på marknaden. Attraktionskraften i vår utveckling är att den passar absolut alla för absolut alla mål och mål.

Om du ser ett stavfel, klicka här för att rätta till det