1. Franchisekatalog crumbs arrow
  2. Franchise. Sport crumbs arrow
Franchise. FitCurves

Franchise. FitCurves

firstEt indledende gebyr: 36100 $
moneyInvestering krævet: 50000 $
royaltyRoyalty: 650 $
timeHævn. Antal måneder: 6
calendarPåkrævet: Franchisetageren
homeAntal egne divisioner: 0
homeAntal franchiserede enheder: 5000
calendarGrundlæggelsesår for virksomheden: 1992
calendarÅr for starten af franchiseaktiviteter: 1995
firstKategori: Sport, Fitnessklub

Efterspurgte franchiser
Efterspurgte franchiser

Franchisegiverens beskrivelse af franchisen:

FitCurves har revolutioneret fitnessindustrien med sin innovative forretningsmodel, utraditionelle marketing system og, vigtigst af alt, ydeevne! For at blive på banen med kraftig vækst og stadig større indflydelse har virksomheden forbedret sit koncept og tilbyder en omfattende løsning for dem, der bekymrer sig om deres sundhed og skønhed.

I Hviderusland er FitCurves blevet et venligt og aktivt fællesskab af kvinder, der ikke kun besøger fitnessklubber og deltager i velgørende projekter, men også er bærere af en ny kultur for en sund livsstil. Virksomhedens credo: "En sund familie afhænger af mig." Det betyder, at ved at udvikle en bevidst vane med at dyrke motion og spise rigtigt i henhold til FitCurves -systemet påvirker kvinder automatisk deres familier, venner, bekendte, medarbejdere og lærer dem sunde færdigheder og nye værdier. Og vigtigst af alt giver de deres viden videre til den yngre generation.

Millioner af kvinder i Hviderusland, takket være FitCurves, bliver ikke kun sunde og lykkelige, men sammen med os vil de være i stand til at bringe de bedste ændringer i deres land og skabe en ny sundhedskultur for de næste generationer af kvinder.

Hvis du deler virksomhedens værdier, skal du slutte dig til FitCurves - åbne din klub og blive ejer af din succesrige forretning og en del af det globale FitCurves Community!

At købe en FitCurves -franchise i dag er uden tvivl den bedste beslutning, du nogensinde vil tage. Vores gennemprøvede forretningsmodel er yderst effektiv og designet til at maksimere dit investeringsafkast.

5 fordele ved FitCurves -franchisen.

1. Vellykket og gennemprøvet metode til at drive forretning.

En model, der har bevist sig i 92 lande i verden. Opført i Guinness Book of Records som det hurtigst voksende franchise -netværk og franchise med det hurtigste investeringsafkast.

2. Systematisk uddannelse af specialister, baseret på en særlig undervisningsmetodik og -program, som er udviklet af specialister inden for kinesiologi, fysiologi, medicin og diætetik.

Systemisk support af partnere som forberedelse til åbning af klubben, support og assistance til åbning af klubben. Konstant uddannelsessystem for partnere, ledere og specialister.

3. Ensartet informationsstøttesystem via internetmedier, massemedier, virksomheders marketingprogrammer.

Forretningsstyringssoftware, kundeflow, personale.

Unik og effektiv markedsføring, der bidrager til den intensive udvikling af klubben, hvilket tillader i den første måned at tiltrække 200 aktive medlemmer til en sund livsstil, op til 6 måneder - 500 aktive medlemmer, hvilket også positivt påvirker den videre udvikling af forretningen og åbning af følgende klubber.

4. Vellykket udviklingsstrategi. Som et resultat: 23 klubber er blevet åbnet i Hviderusland siden 2012.

5. Strategiske mål: 150 klubber i Hviderusland. Åbning af 1. klub for 30.000 indbyggere. Virksomhedens udviklingsstrategi er baseret på implementering i alle klubber af Weight Management-programmet, træning i dansestil, træningsprogrammet Art of Being Happy, udvikling af virksomhedspublikationer og tv-projekter samt styrkelse af sociale støtteprogrammer.Fotos

Franchise. FitCurves. Video præsentation

Mine personlige oplysninger

Du kan markere denne sætning med et billede og skrive eventuelle personlige noter. Hvis du trykker på billedet igen, fjernes mærket.
star
Til favoritter
heart
jeg kan lide
postpone
Se senere
question
Tvivlsom
heart_no
jeg kan ikke lide

Tegn tilbage: 500
ok Gem note
Premium adgang i 30 dage Du kan købe premium -adgang for at se, hvad andre brugere synes om denne annonce


Sammenligning af franchiser

add Tilføj denne franchise til sammenligning


Vil du kontakte ejeren?

photo
Beskedtekst*

Tegn tilbage: 500
email Skrive et brev


Klag over annoncen

Besked til webstedsadministrationen*

Tegn tilbage: 500
ok Klage


Har du kigget før

arrow left Tilbage
Hvis du ser en stavefejl, skal du klikke her for at rette den