1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sajtkészítő hely crumbs arrow
Franchise. Sajtos sommelier

Franchise. Sajtos sommelier

firstKezdeti díj: 2000 $
moneyBeruházás szükséges: 11000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 10
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 6
homeFranchise-egységek száma: 18
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Sajtkészítő hely, Sajtgyártás

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

ELSŐFELADATOK: OROSZORSZÁGI SAJTÜZLETEK NAGY FRANCHISING TÁRSASága. Személyes kereskedelmi hálózat kialakítása akár 50 sajtosztályig. A Franchise hálózat elosztása 100 franchise -tulajdonosnak; A LEGNAGYOBB INTERNET SZOLGÁLTATÁS SAJTTERMÉKEK ÉS GASZTRONÓMIA ELADÁSÁRA. Az áru neve több mint 2000 SKU -t (választékfajtát) tartalmaz. Gasztronómiai élvezetek kibővített árlistája; A LEGNAGYOBB NEMZETKÖZI KÉPZÉSI KÖZPONT SAJTTERMÉKEK KULTÚRÁRA. Többszintű program a sommelier képzésére és gyakorlására a sajtágazatban. Átmenet az európai piaci rendszerbe, amelyet világszerte vezető sajt szakértők képviselnek.

CÉGÜNK ELŐNYEI: stabil pozíciók és csökkenthetetlen kereslet Oroszország egyik legnépszerűbb sajttermék -választéka iránt. Rendszeres segítség és tanácsadás a franchise -osztály személyes menedzserétől. Folyamatos szállítás áruk árán, külön díjak nélkül. A sajtpultok egyszerű és egyre növekvő rést jelentenek a piacon. Az Orosz Föderációból és a világ minden tájáról származó egyedi kézműves sajttermékek nagy gyűjtője.

A VÁSÁRLÁS ESETÉBEN TARTALMAZZA A FRANCHISZIÁT: értékesítési pont megnyitása a sajttermékek értékesítéséhez, az összes folyamat közös elemzése és a folyamatos támogatás minden szinten. Az online áruház gyártási része és szolgáltatása a kiválasztott régió számára a chesom portálon. com. információ nyújtása a vállalat munkájáról és vezetéséről ezen a területen az adatok más városokkal való összehasonlításával.

Elérhető a név és a szolgáltatás terjesztése, felkeltve a többi (helyi) importőr figyelmét az áruk további neveiről (kávé, parasztkenyér stb.). Több mint 1000 féle sajttermék csoportosítása és gyors rendelése, húsválaszték finomságok és gasztronómia, élelmiszerek megfizethető áron, áron. Teljes körű bevezetés a "sajt sommelier" tanfolyamába, amely tájékoztatást nyújt az ügy lefolytatásáról, sajtos szakértelem és reklámtevékenységek elvégzéséről. Információ a jelenlegi és az új forgalmazókról, a választék kialakítása. Formázott és bejegyzett logó (márka védjegye) hozzáféréssel az egységes Cheese Sommelier adatbázishoz.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz