1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Tankolás crumbs arrow
Franchise. PLUSZ

Franchise. PLUSZ

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 250 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 40
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Tankolás, Benzinkút

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Univerzális formátumú üzemanyagkártyák jogi személyek számára.

Saját benzinkutak hálózata "Plus".

hatalmas számú benzinkutat egyesít. Az Orosz Föderáció területén 12 000 partner töltőállomásunk van. A Lukoil, a Gazprom Neft, a Rosneft, a TNK, a Bashneft és így tovább dolgozik velünk.

A szervezetünkkel szinkronban végzett munka előnyei.

Készpénz nélkül dolgozhat üzemanyagkártya használatával, ami nagymértékben csökkenti a szervezet költségeit. Nem kell nagy szállítási költségeket viselnie, mivel 20% áfa -visszatérítésre van lehetőség. Ügyfeleink minden feladatához egyedi megközelítést alkalmazunk, rugalmasan és hatékonyan számoljuk ki a kedvezményt, mindig hatékonyan és hozzáértően járunk el. Ön irányíthatja az autót vezető emberek cselekedeteit. Nevezetesen: az üzemanyag valós térfogata, milyen áron, mennyi ideig tartott a tankolás és milyen helyen használták. Komolyan gondoljuk, hogy megbízható benzinkutat választunk, amely minőségi terméket szállít. Például olyan szervezetekkel dolgozunk együtt, mint: Rosneft, TNK, Bashneft, Lukoil stb. Nagyon kényelmes munkasémák, és minden egyes kártyához külön -külön kerülnek kidolgozásra. Megfelelő korlátozásokat állapítanak meg, amelyek lehetővé teszik az interakció típusának kiválasztását, például egy napra vagy egy hónapra, vagy az elszámolást egy általános formátumú elektronikus pénztárca keretében végzik.

Rendszeres jelentést készíthet számviteli formátumban, és a számlák, különböző cselekmények, hasonló formátumú jelentések ott szerepelnek. Lehetőség lesz megtudni, mennyi az üzemanyag -fogyasztás az egyes kibocsátott kártyákhoz. Nálunk lehetőséget kap arra, hogy tevékenységeket végezzen és magas színvonalú szolgáltatást nyújtson a megszólított ügyfeleknek.

Mi a franchise.

Érdekeltek vagyunk kész benzinkutak bérlésében, képességeik kihasználásával a városokban, valamint a főutak és autópályák mentén. Ezenkívül a bérbeadók nagyon jó együttműködési feltételeket kapnak tőlünk. Biztosítani fogjuk az állandó és stabil vásárlói beáramlást, természetesen hirdetést is vállalunk. Hálózatunk 18 saját töltőállomást, valamint 7 franchise -tevékenység keretében működő, töltőállomásokhoz tervezett szervezetet foglal magában.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz