1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Fitnesz Klub crumbs arrow
Franchise. X-Fit

Franchise. X-Fit

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 88000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 38
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Fitnesz Klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Megkülönböztető jellemzőink a megbízhatóság és a magas szintű hírnévért való folyamatos gondoskodás.

Márka X-Fit.

az Orosz Föderáció legszélesebb körű sportközpont -hálózata. Ennek a hálózatnak 90 létesítménye áll a rendelkezésére. Ha kapcsolatba lép a szervezetünkkel, teljesen biztos lehet abban, hogy egészsége biztonságban van, mert kölcsönhatásba lép olyan minősített oktatókkal, akik mindig készek arra, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak Önnek. Fogyasztóink sokszínűek, például hivatásos sportolók, híres emberek, az irodában dolgozó különféle menedzserek, kreatív emberek és még a háztartást vezető nők is, ugyanakkor mi magunk alakítottunk ki egyéni megközelítést minden fogyasztó számára. . Ez nagyon kényelmes, mert Ön hozza meg nekünk a megfelelő kéréseket, és mi teljesítjük azokat, mert már több mint 350 000 ember keresi fel edzőtermeinket.

Elsősorban az egyetemesség elve vezérel bennünket.

Szervezetünk kiváló minőségű és legmodernebb programokat kínál a fogyasztóknak, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen új szinten gyakorolja a fitneszt, ráadásul teljesen elmerül egy olyan légkörben, amely sportos életmódot ápol, ráadásul mindenki számára alkalmas, akár otthon és azok, akik soha nem gyakorolták. ... Az X-Fit márka egy egyedülálló és egyben univerzális komplexum, amelynek keretében sport- és szabadidős tevékenységeket folytathat, a professzionalizmus világszintű sportszolgáltatásainak teljes skáláját felhasználva.

Kiváló minőségű berendezéseket használunk. Az X-Fit nevű hálózatunk folyamatosan a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására összpontosít, felülmúlva a fő ellenfeleket. És teljesen biztonságban leszel, hiszen csak a leghíresebb és legjobb minőségű márkák kiváló minőségű és biztonságos berendezéseit üzemeltetjük, például a Life Fitness a világ legdrágább sportfelszerelésének gyártója. Kihasználhatja a jól ismert és népszerű Hammer Strength márka előnyeit, amely abszolút vezető szerepet tölt be az erőnevelő berendezések szegmensében, amelyet szabad súlyokkal dolgoznak. Kiváló minőségű modern felszerelést kap tőlünk, amely lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt lenyűgöző eredményeket érjen el, mindezt az X-Fit szervezet segítségével.

Erősségünk az edzők. A legmagasabb színvonalat alkalmazzuk oktatók toborzásához, emellett folyamatosan végezzük képzéseiket, valamint képzéseinket, a világszínvonalú szabványoknak megfelelően. A szerződés megkötése után speciális képzéseket tartunk, emellett évente képzést biztosítunk, amelynek keretében tanúsítást végzünk, majd minőségi tanúsítást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy keretek között végezzünk tevékenységeket sportklubjaink közül.

Folyamatosan használjuk a világ tapasztalatait, és mindig tisztában vagyunk azzal, hogy milyen trendek népszerűek jelenleg. Az X-Fit márka aktív kapcsolatban áll a fitneszipar vezető szervezeteivel, erősítő eszközöket vásárol, edzéseket végez, valamint új tevékenységi területeket sajátít el. Hozzáférünk a tapasztalatcseréhez, a képzés területén a legfejlettebb innovációkról szóló információkhoz, és saját képzési programokat is létrehozunk, a világ tapasztalatait felhasználva kiváló minőségű alapként. Ezért sikerült a sportklubok hálózatát a prémium szintre hozni. Szervezetünk munkatársai folyamatosan részt vesznek a sporteseményeken, és figyelünk az olyan eseményekre is, amelyeket társadalmilag jelentős terület jellemez.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz