1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kereskedelmi crumbs arrow
Franchise. Arya haza

Franchise. Arya haza

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 44000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 21
calendarA társaság alapításának éve: 1996
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Kereskedelmi, Kereskedelmi vállalat, A megvalósításhoz, Áruk, Árucikk

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Arya otthoni kollekció.

25 éve az otthoni textiltermékek nagy- és kiskereskedelmi értékesítési vállalata "ARYA HOME" kompetensen sikeresen megerősítette magát a meglévő neveken, elfoglalva a piacon egy bizonyos rést, új ügyfeleket megnyerve, és megőrizve vezetői értékét és szintjét. kiváló minőségű török márka.

A világméretű jelentőség alapján az ARYA HOME.

a márkás kiskereskedelmi üzletek megnyitásának kezdetétől Moszkvában és az Orosz Föderáció más régióiban. Ennek a márkának a 30 kiskereskedelmi üzletében textiltermékeket vásárolhat megfizethető áron és kényelmes helyen, otthonában.

A fő előny a katalógusban és a kiskereskedelmi üzletekben kapható textiltermékek gazdag választéka, az áruk kényelmes osztályozása stilisztikai paraméterek, célok és pénzügyi szegmensek szerint. Ez az osztályozás lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a kívánt terméket, figyelembe véve az ügyfél személyes kívánságait és társadalmi helyzetét.

A lakóterekhez textiltermékek nevét adjuk, minden ügyfél kényelméért és kényelméért.

1. ultrakönnyű és finom takarók.

2. szigetelt ágytakarók és kényelmes párnák.

3. Különféle kivitelű és színű konyhai szalvéták és fürdőlepedők.

4. víztaszító zuhanyfüggönyök.

5. gyönyörű terítők és konyhai szalvéták.

6. Meleg és kellemes köntös és gyapjúszőnyegek.

Az áru "ARYA HOME" nevében vannak anyagok függönyvarráshoz: fátyol, vászon, organza, jacquard, chinil, taft. A függönyök, fonatok és párkányok készítéséhez különböző textilnevek választhatók, valamint megrendelhetők a késztermékek, termékek a megadott méretrácsok szerint.

Az ARYA HOME cég kiskereskedelmi áruházát árusító online áruház és üzletek folyamatosan örömet okoznak vásárlóiknak termékeik és textiltermékeik új választékával a legmagasabb szintű gyártók részéről.

A létrehozott áruk kiváló minősége a professzionalizmusnak és a magasan képzett, a legmagasabb hírnévvel és működőképes új varrógépekkel rendelkező berendezéseknek köszönhető.

Az "ARYA HOME" feladata a kényelem, a minőség minden otthonban. Nagy gondot fordítunk arra, hogy harmonikus környezetben kényelmes légkört teremtsünk a pihenéshez és az élvezethez.

Játssz a dizájnnal, a dekorációval, változtasd meg a helyiségek megjelenését a modern igények és kívánságok, szezon és egyéb paraméterek szerint, és az "ARYA HOME" segít kiválasztani a textiltermékeket megfizethető áron, gondoskodva rólad.

Mennyire értékeli az olyan hangulatos légkört, mint az „Arya home”?

Az "Arya home" figyelembe veszi a kényelmet, ügyelve az ügyfelek egészséges állapotára.

Félve bánunk a családi értékekkel, és szeretnénk hazatérni, pihenni és élvezni a családdal töltött időt, tökéletesen harmonikus légkörben.

Az "Arya home" márkás szalonban megtalálhatók a szükséges kiegészítők a lakótér elrendezéséhez, felesleges idő-, ideg- és pénzráfordítás nélkül. Ha mindent egyszerre szeretne vásárolni anélkül, hogy Moszkvában különböző helyekre és szalonokba utazna, miért nem plusz?FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz