1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Áruk boltja crumbs arrow
Franchise. Eurodom

Franchise. Eurodom

firstKezdeti díj: 1500 $
moneyBeruházás szükséges: 175000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 24
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 16
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 1998
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Áruk boltja, Áruk online áruháza, Kínai áruház

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Az Eurodom márkanév alatt működő szervezet az első az Orosz Föderáció területén, és egyben a vezető lánc, amely hatalmas számú áruházat foglal magában, amelyek otthoni termékeket értékesítenek, és ezek a termékek a prémium szegmensben szerepelnek. Értékesítési pontjainkat az Orosz Föderáció fővárosában található bevásárlóközpontok területén, valamint hatalmas országunk régióiban találjuk.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyon nagy választékkal rendelkezünk, amelyek ráadásul megfelelnek az európai követelményeknek a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően, mindent megvásárolhat tőlünk, amire szüksége van otthonához. Ugyanakkor nem kell további üzleteket látogatnia. Az áruház-formátumú üzletek fülkéjében dolgozunk, magas színvonalú designer márkákkal lépünk kapcsolatba, és olyan egyedi kollekciókat kapunk tőlük, amelyeket az Orosz Föderációban, az Egyesült Államokban és az Európai Unióban nagyra értékelnek. Az exkluzív védjegyekkel való együttműködés lehetőséget biztosít számunkra, hogy versenyelőnyt szerezzünk, mivel senki sem kereskedik ezekkel a részvényekkel.

Annak érdekében, hogy a fogyasztók elégedettek maradjanak - és vásárlóink csak a legjobb márkáktól szoktak vásárolni -, az áruházban abszolút különleges és egyedi hangulatot teremtettünk, amely lehetővé teszi az Ön által végzett vásárlási folyamat élvezetét. Garantáljuk a termékek és szolgáltatások legmagasabb minőségét, figyelembe vesszük szinte az összes jelenlegi árnyalatot, és az áruházunk vásárlói által élvezett magas színvonalú szolgáltatás lehetőséget biztosít Önnek Európa leghíresebb márkáinak áruinak megvásárlására magas szintű örömmel.

Világosan megértjük, hogy a választéknak ideálisnak kell lennie, akkor a fogyasztónak lehetősége lesz a legjobb lehetőségek közül választani, megvásárolni a legrelevánsabb árukat a híres és népszerű márkák gyűjteményéből, miközben elégedettséget kap, majd a vásárolt cikkeket nagyobb öröm. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk választékunkra, valamint a kiszolgálásra, hogy az áruházunkban választható gyűjthető megoldások magas szintű kényelmet biztosítsanak lakóterületükön.

Felhívjuk figyelmét, hogy a legjobb márkákkal dolgozunk, és exkluzív partnerségeket alakítottunk ki velük. Köztük a Gant Home, az ASA Selection, a PAPPEL, a Leonardo és így tovább.

Az Eurodom cég küldetése az a lehetőség, hogy a nappali magas színvonalú dekorációs stílusát mutassa be Önnek, hogy a ház elegáns, hangulatos és kényelmes legyen. Önt inspirálni fogják azok az ötletek, amelyeket otthonunk berendezéséhez nyújtunk. Sőt, nem kell vásárolnia, mindent egy helyen vásárol, a márka termékcsaládjának lehető legszélesebb választékából választva.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz