1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Rybnaya crumbs arrow
Franchise. Rybnet

Franchise. Rybnet

firstKezdeti díj: 1500 $
moneyBeruházás szükséges: 12000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 75
calendarA társaság alapításának éve: 2010
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Rybnaya, Hal bolt, Tenger gyümölcseit kínáló étterem

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Rybset nevű márka.

egy sikeresen és gyorsan fejlődő szervezet, és már egész üzletlánc áll a rendelkezésünkre. Ezek haltermékeket árusító szupermarketek, mind a saját értékesítési pontjaink, mind azok az intézmények, amelyek franchise -t vásároltak tőlünk. Vannak értékesítési pontjaink az Orosz Föderációban, valamint képviseleti irodánk és franchise -ok Kazahsztánban. Az általunk kínált orosz hal és egyéb tenger gyümölcsei kiváló ízeket biztosítanak a fogyasztóknak. Trükkünk abban is rejlik, hogy ragaszkodunk az ésszerű árazáshoz. Éppen ezért márkás üzleteink jelentős versenyelőnnyel rendelkeznek.Házhoz szállítást is rendelhet, ha nem akar menni az üzletbe, amelyet egyébként szintén vállalati stílusban terveztek.

Ha felveszi velünk a kapcsolatot, megengedheti magának, hogy különféle füstölt halat, fagyasztott tenger gyümölcseit, különböző típusú kaviárt, konzerv tenger gyümölcseit és bármilyen más tenger gyümölcseit vásároljon. Ezek közvetlenül a halászok termékei - ezeket Szahalin, Habarovszk, Kuril, Murmansk és Kamcsatka halászoktól vásároljuk, akik a legfrissebb termékeket biztosítják számunkra. Szervezetünk másik előnye, hogy a fogyasztó mindig csak eredeti, természetes terméket kap, ami nagyon kényelmes, mert most a piac tele van hamisítványokkal. Nem adunk hozzá súlyt természetes termékek szállításával. Ugyanakkor tisztességes áraink vannak - Ön fizet azért, amit vásárol: nem használunk különféle adalékanyagokat, antibiotikumokat stb.

Hatékonyan alkalmazkodtunk a helyi adottságokhoz. Ez lehetőséget ad arra, hogy uraljuk a piacot, megtartva minden előnyét és újakat teremtve. Például alkalmazkodtunk egy nehéz időszakhoz, amikor a koronavírus -fenyegetéssel összefüggő járvány tombol az udvaron. Az emberek már nem tudnak annyit mozogni, mint korábban. Ezért egyetemesebb szervezet lettünk, amely növeli a fogyasztók kényelmi szintjét. Például rendelje meg bővített választékunkból azokat a tenger gyümölcseit, amelyeket korábban Japánban vagy más, tenger gyümölcseiben gazdag országban kóstolt. Csak hívja a + 7 (495) 332 3735 telefonszámot - a menedzser mindent elmagyaráz Önnek. Példátlan intézkedéseket is hoztunk, és tovább bővítettük a termékpalettát. Most nemcsak halat, hanem húst és gabonaféléket is vásárolhat. Ezért mindent megkap, amire szüksége van ahhoz, hogy eltartsa magát egy élelmiszerválság esetén.

Folyamatosan gondoskodunk arról, hogy a minőségellenőrzés ne lazuljon, ezt hosszú távon gyakoroljuk. Ez nagyon kényelmes, mivel minden szakaszban azonosíthatjuk a szabványoknak és előírásoknak való meg nem felelést, és megszüntethetjük azokat, hogy egy teljesen jó minőségű termék juthasson el a fogyasztóhoz. A logisztikát is fejlesztjük. Többek között az Oroszországból származó vad tengeri halakra szakosodunk, amelyeket a halászok azonnal áthelyeznek a tárolóinkba, ahol további ellenőrzéseket végeznek. A szállítás során mindig betartják a kívánt hőmérsékleti rendszert, hogy semmi ne tűnjön el és ne rothadjon. Elsősorban egészségügyi és járványügyi biztonság: minden lehetséges intézkedést megtettünk a hibák elkerülése érdekében. Minden maximálisan higiénikus és megfelelően tárolódik a raktárakban, ami nemcsak a kényelmet, hanem az ízt is magas szinten biztosítja. Termékeinkben természetesen nincs koronavírus -fertőzés. Teljes mértékben tesztelték, hogy mentesek legyenek minden fenyegetéstől. Csak a legmegbízhatóbb élelmiszer -szállítási szolgáltatásokkal lépünk kapcsolatba, hogy a végén ne legyenek fenyegetések vagy nehézségek.

Csapatunk tele van optimizmussal. Úgy gondoljuk, hogy a nehézségek elmúlnak, és már alkalmazkodtunk a jelenlegi helyzethez. A jövőbe tekintünk, fejlődni szándékozunk, csak haladunk előre. Az előrehaladás a jellemző ránk, mert aki megállt, mondhatni, visszagurult. Ha új pontokkal lépünk kapcsolatba, nyitunk üzleteket, franchise -okat értékesítünk, fejlődünk. Továbbra is arra törekszünk, hogy folyamatosan növekedjünk annak érdekében, hogy azok az emberek és szervezetek, akik segítségért fordultak hozzánk a franchise megvalósításában, teljes támogatást, magas színvonalú képzést és minden szükséges anyagot kapjanak. Mindez a rendelkezésére áll, ha forgalmazónk lesz. Bízunk egymásban - bízol bennünk és bízol bennünk. Ez a tevékenység alapja, és nincs helyünk a megtévesztésre. Hatalmas számú partnerrel dolgozunk együtt hosszú ideje, Ön is csatlakozhat csapatunkhoz, franchise -taggá válva, és megkapja az összes szükséges információt egy sikeres üzleti projekt megvalósításához.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz