1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Alkohol crumbs arrow
Franchise. Alkobazar BOX

Franchise. Alkobazar BOX

firstKezdeti díj: 10500 $
moneyBeruházás szükséges: 61500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Alkohol, Alkoholbolt, Alkohol függő

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Alkoholos termékek és élelmiszerek kiszállítással Serpukhovban.

Költséghatékony termékek.

Szeszes italok szállítása Serpukhov.

Szinte egyetlen ünnep és egyéb rendezvény sem teljes alkohol nélkül. A kiváló minőségű italok mindig relevánsak (éjjel-nappal), de a vásárlás korlátozott ideig 10:00 és 23:00 óra között lehetséges. Éjszaka az alkoholtartalmú italok és az alkoholboltok nem árusíthatnak árut a megállapított törvény szerint. Általában mit csinálnak ebben a helyzetben? Cégünk bármikor lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű alkohol vásárlását Serpukhovban.

Hogyan működik ez a rendszer?

Lehetetlen vásárolni alkoholtartalmú italokat éjszaka Serpukhovban, de ha szükséges, mit kell tenni?

A törvény szerint tilos italokat vásárolni 23 óra elteltével. De a törvény nem ír elő semmit a termékek szállításáról. Ezért a törvény nem sérül. Cégünk csak szállítást végez: az ügyfél nem az alkoholért, hanem a szállítási szolgáltatásokért fizet. A megrendelés és a szállítás után teljesen ingyenesen vásárolja meg az árut, és csak a szállítás összegét fizeti meg.

Rendelkezésre áll alkoholtartalmú italokra a Serpukhov megadott címen, gyors szállítással. A megrendelt termékek értékesítésének és szállításának határideje nem haladja meg a harminc percet, ezért lehetőség van az alkoholtartalmú italok gyors beszerzésére, a bankett megszakítása nélkül, további költségek nélkül. Az áruk behozatalát nem befolyásolja a rendeltetési helyek köre és helye, az áruk mennyisége és még a megrendelés elfogadásának ideje sem.

Szállítás a megadott címre (otthon, lakás, iroda).

Az esemény észrevétlenül elrepül, ezért szó szerint néhány óra alatt minden alkoholos ital véget ér, és az idő nem teszi lehetővé a szükséges mennyiség megvásárlását és megvásárlását. Elég könnyű megoldani ezt a problémás helyzetet, mivel a szupermarketek nem akarnak problémákat okozni a törvénnyel, és meg kell tagadniuk az áruk eladását. Ezzel a problémával elegendő igénybe venni szolgáltatásainkat az alkoholtartalmú italok kiszállításával Serpukhovban 11:00 és 8:00 között banki átutalással. Rövid időn belül kiváló minőségű árukat szállítunk, a szükséges mennyiségben és tartományban, jól ismert márkákkal.

Annak érdekében, hogy alkoholos italokat rendeljen Serpukhovban 11:00 és 8:00 között egy vagy másik címen, ki kell töltenie egy kérelmet a portálon, és ki kell választania a szükséges árukat. A legmagasabb minőségű termékek nagy nevét kínáljuk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az alkoholtartalmú italok normáinak és szabványainak.

A termékek behozatala 11:00 és 8:00 óra között csak azon 18 év feletti személyek számára történik, akik készpénzben vagy banki átutalással, valamint bankkártyás átutalással fizetnek a megrendelésért. Lehetőség van az áruk nevének tanulmányozására az online áruház honlapján.

Csak azokat a termékeket szállítjuk Önnek, amelyek népszerű gyártók tanúsítványaival rendelkeznek, garantálva a megrendelés hitelességét és minőségét. Az összegről részletes tájékoztatást kaphat az árlista tanulmányozásával.

Miért fordulnak hozzánk az ügyfelek?

Cégünk hosszú ideje aktívan foglalkozik alkoholos italok szállításával 11:00 és 8:00 óra között a városban, valamint a környező területeken. Ez a fajta tevékenység legális, így nem kell aggódnia. A városon belüli és határain túli szállítást 11:00 és 8:00 óra között, megfizethető áron és gyorsan végzik ezen a területen gyakorlattal rendelkező szakembereink.

Vállalkozásunk megkülönböztető jellemzői a mobilitás és az alacsony szállítási költségek. Ezért minőségi alkoholos italokat találhat világmárkáktól alacsony áron. Értékes ügyfeleink számára kedvezményes kedvezményrendszer létezik, beleértve a nagyszámú megrendelés teljesítését.

A futár pontosan eljuttatja az árut bármely címre, ezért ép és biztonságos üvegtartályokat kap. A szolgáltatás igénybevételekor az azonnali rendelkezésre állás-garancia-magas minőség elvén dolgozunk. A vonzó árpolitika senkit sem hagy közömbösen, ami csak nekünk jellemző.

Nagyon könnyű sört, vodkát, konyakot, bort, pezsgőt, martinit, likőrt, különféle tinktúrákat vásárolni éjszaka, és biztonságosan gyártani. A megrendelés távoli formázásához képes lesz megadni adatokat a jelentkezési űrlapon, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy telefonon kapcsolatba lépjen Önnel az ügyfél követelményeinek pontosabb megvalósítása érdekében.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz