1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Alkohol crumbs arrow
Franchise. Alkobazar BOX

Franchise. Alkobazar BOX

firstKezdeti díj: 10500 $
moneyBeruházás szükséges: 61500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2018
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Alkohol, Alkoholbolt, Alkohol függő

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Alkoholos termékek és élelmiszerek kiszállítással Serpukhovban.

Költséghatékony termékek.

Szeszes italok szállítása Serpukhov.

Szinte egyetlen ünnep és egyéb rendezvény sem teljes alkohol nélkül. A kiváló minőségű italok mindig relevánsak (éjjel-nappal), de a vásárlás korlátozott ideig 10:00 és 23:00 óra között lehetséges. Éjszaka az alkoholtartalmú italok és az alkoholboltok nem árusíthatnak árut a megállapított törvény szerint. Általában mit csinálnak ebben a helyzetben? Cégünk bármikor lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű alkohol vásárlását Serpukhovban.

Hogyan működik ez a rendszer?

Lehetetlen vásárolni alkoholtartalmú italokat éjszaka Serpukhovban, de ha szükséges, mit kell tenni?

A törvény szerint tilos italokat vásárolni 23 óra elteltével. De a törvény nem ír elő semmit a termékek szállításáról. Ezért a törvény nem sérül. Cégünk csak szállítást végez: az ügyfél nem az alkoholért, hanem a szállítási szolgáltatásokért fizet. A megrendelés és a szállítás után teljesen ingyenesen vásárolja meg az árut, és csak a szállítás összegét fizeti meg.

Rendelkezésre áll alkoholtartalmú italokra a Serpukhov megadott címen, gyors szállítással. A megrendelt termékek értékesítésének és szállításának határideje nem haladja meg a harminc percet, ezért lehetőség van az alkoholtartalmú italok gyors beszerzésére, a bankett megszakítása nélkül, további költségek nélkül. Az áruk behozatalát nem befolyásolja a rendeltetési helyek köre és helye, az áruk mennyisége és még a megrendelés elfogadásának ideje sem.

Szállítás a megadott címre (otthon, lakás, iroda).

Az esemény észrevétlenül elrepül, ezért szó szerint néhány óra alatt minden alkoholos ital véget ér, és az idő nem teszi lehetővé a szükséges mennyiség megvásárlását és megvásárlását. Elég könnyű megoldani ezt a problémás helyzetet, mivel a szupermarketek nem akarnak problémákat okozni a törvénnyel, és meg kell tagadniuk az áruk eladását. Ezzel a problémával elegendő igénybe venni szolgáltatásainkat az alkoholtartalmú italok kiszállításával Serpukhovban 11:00 és 8:00 között banki átutalással. Rövid időn belül kiváló minőségű árukat szállítunk, a szükséges mennyiségben és tartományban, jól ismert márkákkal.

Annak érdekében, hogy alkoholos italokat rendeljen Serpukhovban 11:00 és 8:00 között egy vagy másik címen, ki kell töltenie egy kérelmet a portálon, és ki kell választania a szükséges árukat. A legmagasabb minőségű termékek nagy nevét kínáljuk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az alkoholtartalmú italok normáinak és szabványainak.

A termékek behozatala 11:00 és 8:00 óra között csak azon 18 év feletti személyek számára történik, akik készpénzben vagy banki átutalással, valamint bankkártyás átutalással fizetnek a megrendelésért. Lehetőség van az áruk nevének tanulmányozására az online áruház honlapján.

Csak azokat a termékeket szállítjuk Önnek, amelyek népszerű gyártók tanúsítványaival rendelkeznek, garantálva a megrendelés hitelességét és minőségét. Az összegről részletes tájékoztatást kaphat az árlista tanulmányozásával.

Miért fordulnak hozzánk az ügyfelek?

Cégünk hosszú ideje aktívan foglalkozik alkoholos italok szállításával 11:00 és 8:00 óra között a városban, valamint a környező területeken. Ez a fajta tevékenység legális, így nem kell aggódnia. A városon belüli és határain túli szállítást 11:00 és 8:00 óra között, megfizethető áron és gyorsan végzik ezen a területen gyakorlattal rendelkező szakembereink.

Vállalkozásunk megkülönböztető jellemzői a mobilitás és az alacsony szállítási költségek. Ezért minőségi alkoholos italokat találhat világmárkáktól alacsony áron. Értékes ügyfeleink számára kedvezményes kedvezményrendszer létezik, beleértve a nagyszámú megrendelés teljesítését.

A futár pontosan eljuttatja az árut bármely címre, ezért ép és biztonságos üvegtartályokat kap. A szolgáltatás igénybevételekor az azonnali rendelkezésre állás-garancia-magas minőség elvén dolgozunk. A vonzó árpolitika senkit sem hagy közömbösen, ami csak nekünk jellemző.

Nagyon könnyű sört, vodkát, konyakot, bort, pezsgőt, martinit, likőrt, különféle tinktúrákat vásárolni éjszaka, és biztonságosan gyártani. A megrendelés távoli formázásához képes lesz megadni adatokat a jelentkezési űrlapon, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy telefonon kapcsolatba lépjen Önnel az ügyfél követelményeinek pontosabb megvalósítása érdekében.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz