1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Boksz crumbs arrow
Franchise. Bronx

Franchise. Bronx

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 70000 $
royaltyRoyalty: 600 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 11
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 3
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Boksz, Ökölvívó klub, Sport

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Miért hívják a franchise -t Bronxnak: először is, ez a franchise lehetőséget kínál egy vállalkozás kedvező feltételekkel történő megvalósítására. Garantált, hogy a projekt megnyitása nyereséges lesz. És csak azoknak a helyiségeknek a kiválasztását végezzük, amelyek segítségével nyereséget lehet elérni, saját rendszerünk van erre a célra. Ennek köszönhető, hogy olyan klubokat nyitunk, amelyek a tevékenység első napjától kezdve fogadnak alkalmazásokat és ügyfeleket, akik szeretnék igénybe venni a szolgáltatás szolgáltatásait. A franchise csomag kiváló értékesítési rendszert tartalmaz, amely magas hatékonysággal rendelkezik, teljesen kész az irodai műveletek végrehajtására. Ezenkívül egy funkcionális ügyfélkapcsolat -kezelő rendszert biztosítunk Önnek, amely lehetővé teszi a fogyasztókkal való hatékony kommunikációt.

Cégünk másik előnye a franchise -megvalósítás keretében a kiváló promóciós rendszer, hatékony marketinggel rendelkezünk, bevezetjük a legmodernebb technológiákat, és magas hatékonysággal hajtjuk végre a promóciót. Pontosan megértjük, hogy mennyi pénzügyi forrást költöttünk promócióra, megértjük, mennyit tudtunk keresni ezekből a beruházásokból. Ugyanez vonatkozik a forgalmazóinkra is, akik hirdetéseket is futtatnak. Hálózatunk minden egyes klubját személyre szabjuk annak érdekében, hogy a hirdetési kampányok a lehető leghatékonyabban működjenek. Elsősorban a Google keresési hálózatában végzett promócióval dolgozunk. Teljes mértékben átvesszük klubjaink internetes marketingjét, és maximális hatékonysággal végezzük az irodai munkát.

Van egy versenyképes termékünk egyedi formátumban, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan megbirkózzunk minden nehézséggel. Ezenkívül egyedi képzési módszereket használunk, amelyeket saját magunk készítettünk, és lehetővé teszik, hogy lenyűgöző eredményeket érjen el a versenyen. A sport világ legjobb eredményeit ötvözzük a bokszoló képzésének magas szintű módszereivel, és az eredmény halmozott hatás. A halmozott hatás számos tényező kombinációjának eredménye, amelyek végül szinergikus hatást váltanak ki. Ezenkívül, ha szervezetünk franchise-ját hajtja végre, akkor teljes körű, teljes körű támogatásra számíthat szervezetünk részéről. Velünk együtt eléri a végeredményt és nyereséget termel, soha nem hagyjuk békén franchise -vevőinket nehézségekkel, hatékony támogatást nyújtva számukra. Franchise részlegünk hatékonyan és hozzáértően működik, segít a problémák megoldásában, emellett személyi menedzsert is kirendelnek, ő folyamatosan konzultál, válaszol a felmerülő kérdésekre, és segít, ha nehéz helyzet áll elő. Ezenkívül lehetőséget biztosítunk arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjünk a hálózat tulajdonosával, és feltesszük neki a legfontosabb kérdéseket, ez nagyon előnyös a forgalmazóink számára.

Amikor beruházásokat keresünk, teljes körű támogatást nyújtunk. Partnereink egy teljesen kész üzleti tervet kapnak, amelyet erőink a Kazahsztán Nemzeti Vállalkozói Kamara szakembereivel közösen alkottak, ez egy magas színvonalú projekt, amely segít a siker elérésében. A terv felhasználható finanszírozáshoz a Damu Vállalkozásfejlesztési Alap állami programján keresztül, ami azt jelenti, hogy beruházásokat biztosítanak egy üzleti projektbe; magas színvonalon végezzük az irodai munkákat, és szolgáltatásunk igényes. Dokumentációs támogatást is biztosítunk, hogy könnyedén megbirkózzon bármilyen feladattal. Továbbá, a dokumentáció segítségével szabályozva a klub munkáját, megkapja az összes szükséges eszközt az irodai műveletek maximális hatékonyságának megvalósításához. A személyzetnek továbbá teljes körűen meg kell határoznia a munkaköri feladatokat, a fogyasztókkal való interakció forgatókönyveit és egyéb információs anyagokat az irodai műveletek végrehajtásához. Szolgáltatásminőség -ellenőrzési rendszerünk is van, hatékonyan ellenőrizzük a személyzet tevékenységét, hogy minden alkalmazott hatékonyan megbirkózzon a rábízott feladatokkal.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz