1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gumiabroncsok crumbs arrow
Franchise. Cordiant

Franchise. Cordiant

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 17500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 18
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 13
calendarA társaság alapításának éve: 2005
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2011
firstKategória: Gumiabroncsok, Gumiabroncs, Gumiabroncsok és kerekek boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Miért válassza a CORDIANT -t?

A CORDIANT márkájú gumiabroncsokat személygépjárművekhez tervezték, ez egy lehetőség arra, hogy mindig teljesen biztonságban érezze magát, megbízható tapadással a kerekek alatt, ami lehetővé teszi az autó kezelését a legnehezebb körülmények között is. Cordiant Professional márkanév alatt értékesítünk teherautó-abroncsokat is, amely nagyon jó gumiabroncs-út érintkezési jellemzőket, valamint üzemanyag-fogyasztást biztosít, ami szintén fontos. A franchise -nál dolgozva képes lesz felvenni a versenyt bármilyen globális márkával, ami azt jelenti, hogy jó esélye lesz nyerni a versenyben. A Cordiant Professional olyan márka, amely joggal érdemli meg a professzionális sofőrök, valamint más olyan emberek bizalmát, akik tudják, mi a kuplung.

Minden gumiabroncsot, amelyet a Cordiant Professional védjegy alatt készítünk és értékesítünk, saját erőink készítik, az Intyre nevű tudományos és műszaki központ keretein belül. A Center Intyre nem csak egy márka, hanem egy valódi komplexum, ahol technikai fejlesztésekkel és tudományos kutatásokkal foglalkozunk, miközben együttműködünk a nemzetközi szinten képviselt igen kiemelkedő ipari szervezetekkel és intézetekkel, emellett kapcsolataink között magas a minőségű vizsgálati helyek, ahol teszteljük a terméket, azt is, hogy a döntés, hogy milyen fejlesztéseket kell tenni annak érdekében, hogy a minőség emelkedik példátlan helyzetben versenytársai.

A CORDIANT márkanevű gumiabroncsokat folyamatosan tesztelik, időt szentelünk a finomhangolásra, ezt a legnagyobb nemzetközi teszthelyeken végzik, mint például: spanyol IDIADA, svéd sarkvidéki vízesés, finn tesztvilág, szlovák DUK teszt és német DEKRA próbaterem , valamint egyéb helyeken, ahol a gyakorlati teszteket végeznek egész évben. Ezenkívül a finomhangolás nagyon fontos az új gumiabroncs-modelleknél, mivel nemzetközi szinten dolgozunk, és autóinkat a legkiemelkedőbb szakértők értékelik, ami azt jelenti, hogy a lehető legjobb módon kell megmutatnunk magunkat a lehetséges kialakítás azonosítása érdekében hibái során további vizsgálatokat és azok megoldására, mielőtt hogyan lehet egy rossz véleményét. Ezenkívül folyamatosan fejlesztjük a receptmegoldásokat annak érdekében, hogy ideális gyártóvá váljunk, ezért nagyon előnyös a CORDIANT márkával való interakció, mivel magasan képzett szakemberek képviselik.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz