1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Szálloda crumbs arrow
Franchise. Utazni

Franchise. Utazni

firstKezdeti díj: 4000 $
moneyBeruházás szükséges: 6500 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 0
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 14
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Szálloda

Városi franchise
Városi franchise
Nyári franchise-ok
Nyári franchise-ok

A Travel To elnevezésű márka franchise lehetőséget biztosít aparthotel-lánc kiépítésére, amely a Hoteliers nevű szervezetcsoport tagja. Üzleti tevékenységünk koncepciója a passzív jövedelem megszerzésére irányul, amely akár 34% is lehet az év során. A tevékenységeket úgy végezzük, hogy a nagy területeket kisebbekre osztják, nincsenek csarnokok és előcsarnokok, így a személyes területeinket maximálisan kihasználjuk. Körülbelül 7 hónap múlva megtérülhet a franchise -ba irányuló befektetése, az egyik szám nettó 35 000-45 000 rubel összegű pénzügyi források forgalmát biztosítja. Szállodáját az irányelveinknek megfelelően tervezzük, azonban ez egy egyedi projekt, amely tökéletesen illeszkedik irodai tevékenységeihez és tranzakcióihoz, figyelembe véve a helyi körülményeket. Ingyenes képzést biztosítunk Önnek az egyéni üzleti tevékenységek végrehajtásáról, emellett munkatársai szakmai gyakorlaton vesznek részt szervezetünkben.

A franchise megvalósításából származó összes előny: a befektetések átlagos megtérülése, feltéve, hogy betartja a szabályainkat, körülbelül 7 hónap, valamivel több, mint hat hónap. Az eredmények egyéniek és attól függenek, hogy mennyi erőfeszítést fektet be; egy teljesen egyedi és részletes projektet bocsátunk az Ön rendelkezésére. Egy egyedi tervezési projektet hozunk létre az Ön számára, amelynek segítségével díszítheti szállodáját, és ennek eredményeként hatalmas számú fogyasztót vonzhat; a közösségi hálózatok fenntartása érdekében hatékony tartalmat biztosítunk Önnek, amelyet használhat. Tekintettel arra, hogy aktívan népszerűsítjük a csatornákat a YouTube és az Instagram közösségi hálózaton, hatalmas anyagkészlet áll rendelkezésünkre fénykép és videó formátumban, így felhasználhatja azokat a projekt javára.

Hatékony és informatív támogatást nyújtunk szervezetének. Rendelkezünk saját ügyfélkapcsolat -kezelő rendszerünkkel, amelyhez teljes hozzáférést kap. Ezenkívül a tulajdonosi online foglalási modulunkat, a Property Management System -t is elküldjük Önnek személyes fiókjával együtt; forgalmazóink hatékony képzést kapnak a gyártási műveletek egyszerű kezeléséhez. Minden franchise -tulajdonosunk képzésen vehet részt a szállodatulajdonosok iskolájában, ugyanakkor további ingyenes lehetőséget kap egy üzleti projekt tanulmányozására; elkötelezettek vagyunk amellett, hogy eszközeinket, szabványainkat, szabályainkat és szabályainkat folyamatosan megosztjuk Önnel. Rendszeresen biztosítunk releváns információkat és frissítéseket, hogy azokat a projekt javára is alkalmazni lehessen; és több mint 4 éve folytatunk ilyen jellegű üzleti projekteket, és ebből jelentős nyereséget kapunk. Mi magunk is jártunk már ezen az úton, hibáztunk, különféle lehetőségeket próbáltunk ki, ennek eredményeként sikerült egy teljesen működőképes rendszert felépítenünk, amelyet használhat, és nem követheti el azokat a hibákat, amelyek a kezdő vállalkozókra jellemzőek.

A promóciót aktív oldalakon keresztül végezzük a közösségi hálózatokon keresztül. Ezen a ponton már hatékonyan népszerűsítettük a közösségi hálózat YouTube -csatornáját. Egyes videók több mint 200 000 megtekintéssel rendelkeznek, ami sok; Ha franchise -vevőnk lesz, teljes körű útmutatást kap, hogy hatékonyan és szakszerűen vezesse vállalkozását. Ezenkívül közösségi hálózatunk keretében betartjuk az egységes minőségi előírásokat, amelyek nagyon magasak; már 12 nyereséges pontunk van, és nem akarunk elégedettek lenni a már elértekkel. Többek között arra számíthat, hogy exkluzív márkakönyvet kap tőlünk. Hozzáférést kaphat tőlünk bármilyen formátumú hirdetési termékhez, amely érdekli Önt, emellett, ha kizárólagos forgalmazóként végzi tevékenységét, kihasználhatja teljes körű vállalati identitás-szabványainkat és tervezhet előírásainknak megfelelően.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz