1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Grill bár crumbs arrow
Franchise. Grill ház

Franchise. Grill ház

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 43000 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 9
homeFranchise-egységek száma: 40
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2014
firstKategória: Grill bár

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

"BCA HOLDING" nevű szervezet.

egy sikeresen fejlődő hálózat, amely regionális szinten működik, hálózatunkon belül a következő éttermek képviseltetik magukat: Burger Club, Black Star Burger, New Chicken, Grill House, Koster, mindezek a mi márkáink, jól ismert védjegy, emellett , mi a rendelkezésére álló kávézó. Például a Winners 'Coffee egy kávézó, amely saját szabályai szerint működik. Vannak értékesítési pontjaink a YOKO márkanév alatt, fix áron. Jelenleg potenciális partnereket keresünk a koncepciós éttermek megnyitásához, ezek a Grill House nevű hálózat részei lesznek. Partnereket keresünk az Orosz Föderáció területén, ezen kívül más országok területén, mindezt franchise -megállapodás keretein belül fogják megvalósítani. Készen állunk arra, hogy biztosítsuk tudásunkat, technológiáinkat, Ön ki fogja használni a márkánkat, és gondoskodunk arról, hogy gyorsan megtérüljön a befektetés.

A Grill House franchise segítségével lehetősége nyílik az Önhöz tartozó értékesítési pont megnyitására a régiója területén, szerves része lesz globális hálózatunknak, megvásárolja franchise -t, ezáltal Önnek előnyt jelent a versenyben. Szervezetünk keretein belül magas színvonalú szolgáltatást, hozzáértő szolgáltatást kap, mindezt szakembereink segítségével állíthatja be. A Grill House egy étterem franchise, egy vagy több létesítményt nyithat meg egyszerre, egy olyan hálózat márkája alatt fog dolgozni, amely már nagy népszerűségre tett szert. Következésképpen mindig állandó megrendelések lesznek. Vásárolja meg franchise -t, nyisson éttermet a Grill House márkanév alatt, így megnyithatja saját üzleti projektjét, sikeres éttermi modellt működtethet, és ugyanakkor további képzésben részesülhet annak biztosítása érdekében, hogy minden rendben legyen.

A Grill House franchise nem más, mint egy hatékonyan működő gyorsétterem. Itt a legjobb ízvilágú ételeket szolgálhatja fel. Ezenkívül összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, magas színvonalú technológiákat alkalmazunk, az ételek készítését a teljes kompetenciakészlet felhasználásával végezzük. Tíz éves sikeres üzleti tapasztalattal rendelkezünk, 220 létesítményt nyitottunk nemzetközi szinten, mindegyik sikeresen működik, részei a globális étteremgazdaságunknak. Ön is csatlakozhat hozzánk, versenyelőnyt biztosítunk.

A szervezet keresett egy érdekes koncepciót, és sikerült megtalálnia, saját üzleti projektet alakítottunk, ráadásul van egy egész gazdaságunk, egy étteremláncunk, amelyek mindegyike hatékonyan működik, és lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy hasznot húzzon belőle. A vendéglátó -ipari piacon kompetensen cselekszünk, amikor döntést hoztunk, úgy döntöttünk, hogy a húskészítményekre összpontosítunk. Széngrillet használunk, ez nem véletlen, mert ez a fajta termék újdonság az orosz piac számára, Oroszországban senki nem készít ilyen módon húst egy étteremben, mi vagyunk az első kizárólagos forgalmazói az ilyen jellegű tevékenységnek. A Grill House márka akkor alakult ki, amikor megfelelő üzleti projekt koncepciót kerestünk. A vendéglátóiparban dolgozunk, egyedi előírásainknak megfelelően végezzük a papírmunkát. Amint fentebb említettük, ez nem véletlenszerű választás, olyan barbecue választás, amely kifejezetten a szénen működik. Ez újdonság az Orosz Föderáció piaca számára, kevesen készítik fel úgy, ahogy mi. Az ételeket az ültetési övezetben készítjük el, a fogyasztók ezt nézik, ez nagyon klassz, és lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalja az egyedi vendégszeretet légkörét. A fogyasztók elégedettek, a franchise szerinti tevékenységeket is végrehajthatja, mi minden szükséges eszközt biztosítunk Önnek.



Fotók



Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz