1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jégkrém crumbs arrow
Franchise. GELATERIA PLOMBIR

Franchise. GELATERIA PLOMBIR

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 5500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 210
calendarA társaság alapításának éve: 2007
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2015
firstKategória: Jégkrém, Fagylalt kávézó

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A Geleteria "PLOMBIR" nevű szervezetet 2007 -ben alapították. Azóta hatékonyan működteti vállalkozását, és magas jövedelemre tesz szert. A Geleteria márka egy legendás gelato, fagylalt, eredetileg Olaszországból származik, míg a recept kézi munkán alapul, ez a szerző technikája, miközben csak valódi és természetes alapanyagokat használnak, nagyon alaposan választjuk ki az összetevőket. Próbálunk fagylaltot árulni az Orosz Föderáció területén, amely az igazi olasz gelateria szellemét hordozza. Egyfajta analógja vagyunk egy kézműves műhelynek, amely bármilyen tömegtermék gyártását végzi, a drága darabáruk azonban valódi remekmű. Ez az előnyünk, a szolgáltatásunk és a know-how, ezért értékelik ügyfeleink. A recept is egyedi, csak a mi hálózatunkban érhető el, senki sem veszi észre az ilyen típusú fagylalt előállítását. Több mint 50 különböző ízű gelato áll a rendelkezésünkre, ízlés szerint választhat bármelyiket, az ügyfél nagyon szereti. Természetesen saját szabadalommal rendelkezünk, amely megerősíti a védjegyünk alatt végzett tevékenységek jogát. Ezenkívül a szervezethez tartozik, a törvény teljes mértékben védi a behatolástól. Ez a szellemi tulajdonunk, amelyet bérbe adunk forgalmazóinknak, akik megfizetik a megfelelő díjakat. A Nyugati Szervezet, amely az (Orosz Franchise Szövetség) tagja, hivatalosan szerepelünk ebben a szervezetben. A FORBES 2020, 2018 és 2017 című folyóirat felvett minket az Orosz Föderáció legjövedelmezőbb franchise -jainak tiszteletbeli listájára, és ez nagyon megtisztelő cím. A Gelateria "PLOMBIR" nevű márka jól ismert védjegy, ráadásul a szezonalitás nem befolyásol minket erősen, egész évben pénzt kereshetünk, ez nagyon kényelmes, különösen, ha figyelembe vesszük a tevékenységek azon szegmensét, amelyben vállalkozói projektet hajt végre.

A végén azt kérdezi, hogyan tudtunk ilyen eredményeket elérni? Először is, szervezetünk legtöbb bevásárlóközpontja bevásárlóközpontokban található, külön kávézók is létezhetnek, ott mindig hangulatos és kellemes, meleg légkör uralkodik, az emberek élvezik a különleges gelato ízét. Másodszor, lehetőségünk van bővített formátumú választékot kínálni az értékesítési helyeken. A fagylalt mellett élvezheti a kávét, édességet vásárolhat, finom süteményeket vásárolhat, így télen és ősszel, ha hideg van, serkentjük az értékesítést. Természetesen nyárra további árucikkeket is kínálunk, például gyümölcsleveket, különféle üdítőitalokat, turmixokat és különféle desszerteket. Ezen kívül márkás hongkongi gofrit készítünk, nagyon jól passzolnak a fagylalthoz, az íz tökéletesen kombinálódik. Még akkor is, ha az ügyfél jelenleg nem akar fagylaltot enni, élvezheti különleges kávénkat, ha mellé egy finom desszertet vásárol. A gelato egy lehetőség arra, hogy sok fogyasztót vonzzon. Már megvan a saját célközönségünk, kapcsolatba lépünk a törzsvásárlókkal, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk valamit. Rendelkezésünkre áll a termék minőségének és árának ideális kombinációja, melynek köszönhetően sikeresen megbirkózunk bármilyen irodai munkával. Ez a harmadik válság, amelyet tevékenységünk során tapasztalunk. Őszintén szólva nem tapasztalunk komoly nehézségeket, mindig van alkalom az alkalmazkodásra, alkalmazkodunk, ráadásul tevékenységi formátumunk szinte mindig lehetővé teszi a munkát. Az Orosz Föderáció szerette és mindig is szeretni fogja a fagylaltot, ez egy népszerű termék, amelyet a gazdasági zűrzavar ellenére mindig vásárolnak az emberek. Projektünk jövedelmezősége állandó, nem függ a szezontól, mindig lehet fagylaltot árulni. Sőt, ezek nem puszta szavak, ez a saját tapasztalatunk, a kiskereskedelmi üzletek megvalósítása Szentpétervár területén, ráadásul néhány helyen már régóta dolgozunk, néhányan már 10 évesek régi.

Ezenkívül franchise -unkat hitelből is megvásárolhatja, vagy használhatja a törlesztőrészletet, amely nem rendelkezik kamatfizetésről, ez egy speciális eszköz, amely lehetővé teszi potenciális forgalmazóink számára, hogy franchise -megállapodást kössenek, még akkor is, ha nincs elegendő anyagi forrást abban a pillanatban, és mi biztosítjuk a lehetőséget, mindegy, hogy végre irodai munka, ha igazán akar. Csak vásárolja meg a franchise -t, és akkor nagyon gyorsan felmehet, és odaadhatja a kölcsönvett pénzt, és elkezdhet nettó nyereséget keresni.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz