1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Autós kiegészítők boltja crumbs arrow
Franchise. E-szalag

Franchise. E-szalag

firstKezdeti díj: 2500 $
moneyBeruházás szükséges: 0 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Autós kiegészítők boltja

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Autóalkatrészek elfogadható áron.

És így teljesen új alkatrészeket vásárolhat az adatlapon rögzített karosszériaszám használatával, ez az "E-TAPE" nevű online platform segítségével történik, online áruházunk kiváló minőségű választékkal rendelkezik, autóalkatrészeket kínálunk külföldi járművek. Jelenleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy üzletünkben az autók alkatrészei magas színvonalúak. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy kiegészítőket és alkatrészeket vásároljunk a világ minden tájáról, az Amerikai Egyesült Államokból, Japánból, az Egyesült Arab Emírségekből, ázsiai országokból, vidéki országokból, Kínából és akár Fehéroroszországból. Ezenkívül rendelkezünk a gyártóüzemek eredeti termékeivel, valamint azok minőségi másolataival. Több mint 20 millió különböző terméket értékesítünk, bármilyen terméket megtalálhat nálunk. Miért könnyű itt pótalkatrészeket találni? Csak azért, mert mi vagyunk az egyetlen autóalkatrész-áruház, amely lehetővé teszi az alkatrészek könnyű és könnyű megtalálását, erre egy csúcskategóriás keresőmotor szolgál. Optimalizáltuk az oldalt, hogy megkönnyítsük a fogyasztók interakcióját a keresőmotorral, ugyanakkor a katalógus eredeti termékekre és másolatokra van osztva, ami nagyon kényelmes. Az áruk paraméterei szintén rendelkezésre állnak, részletesen tanulmányozhatja az összes jellemzőt. Szűrhet járműtípus és márka szerint is. De a funkcionalitás nem korlátozódik erre. A pótalkatrész -kategóriákat gyártó szerint fel lehet osztani, így könnyen navigálhat és kiválaszthatja a legmegfelelőbb opciót. Gyors keresést végezhet, azonosíthatja a pótalkatrészeket a jármű VIN -kódjával. A jármű forgalmi engedélyében fel van tüntetve, nincs komplikáció, minden egyszerű és egyszerű. Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk a fogyasztóknak, és ők nagyra értékelik, mi segítünk az összes szükséges alkatrész vásárlásában. Ehhez csak részben kell csatlakoznia hálózatunkhoz, kizárólagos forgalmazónkhoz.

Egy másik fontos pont, amely az áruházhálózatunk választása mellett szól. Lehetőség van arra, hogy a fogyasztó számára lehetővé tegyék a keresést a webhelyen az azonosító szám, valamint a keretszám használatával. A fogyasztó egyszerűen közvetlenül is kapcsolatba léphet a menedzserrel, közölheti vele a karosszéria számát, majd részletes tájékoztatást kap arról, hogy milyen alkatrészek vannak raktáron. A munkavállalók maguk választják ki a megfelelő elemeket, ismertetik előnyeiket és hátrányaikat. Az "E-TAPE" -val való együttműködésnek számos előnye van. Több mint 100 000 vásárlónk van, akik folyamatosan rendelnek autóalkatrészeket, ez azért van, mert magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Először is, a szükséges elem kényelmes keresése, és minden összetevő rekordidő alatt megtalálható, nem kell nagyon sokáig gondolkodnia és keresnie, minden a felszínen van. Ha ennek ellenére nem sikerült, vagy nem akarja magát keresni, az ügyfél kérhet szakmai tanácsot. A menedzser maga választja ki a megfelelő terméket, és lehetőséget biztosít annak megvásárlására. Szervezetünk szakértői segítséget nyújtanak a fogyasztóknak a valóban gazdag termékkínálatban való navigáláshoz. Másodszor, alacsony árak is vannak, ennek köszönhetően előnyös együttműködni velünk. A komplex, alacsony árak és a magas színvonalú szolgáltatás lehetővé teszi számunkra, hogy hatalmas számú fogyasztót vonzzunk, csak sokan válnak törzsvásárlóinkká. Közvetlenül lépünk kapcsolatba a fogyasztókkal és a gyártóüzemekkel, nincsenek közvetítők, és ezért a legelőnyösebb feltételekkel rendelkezünk az alkatrészek kiskereskedelme és nagykereskedelme szempontjából. Akciók is vannak, a törzsvásárlók kedvezményeket kapnak, a nagykereskedők is alacsonyabb árakat kaphatnak, mivel egyszerre sokat vásárolnak, ez az interakciós formátum mindkét fél számára előnyös.

Márkánk másik előnye a kényelmes szállítás lehetősége. Kölcsönhatásba lép az Orosz Föderáció minden régiójával. Ugyanakkor kötelezettségeinket haladéktalanul teljesítjük. 1 munkanapon belül össze tudjuk gyűjteni és leszállítani a rendelést, ez nagyon kényelmes. A fogyasztó választása szerint különféle módszerek állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik az alkalmazás fizetését. Garanciát vállalunk az árura, ha hibát találnak, pótalkatrészet cserélnek, vagy a pénzt visszaadják, ez nagyon kényelmes, gondoskodunk arról, hogy a hírnév a lehető legmagasabb legyen ügyfeleink körében. Ha áruházunkból vásárol egy alkatrészt, beszerezheti azokat a központi irodában, és választhat szállítást is, például Szentpétervár városában, automatikus formátumban az otthonába, irodájába vagy szervizébe. Érdemes attól függően, hogy milyen messze van az ügyfél. Jellemzően az ár 150 orosz rubeltől 450 orosz rubelig terjed. Mint látható, a szállítás nagyon olcsó. A régiókba is szállítunk, ezt egy közlekedési vállalat végzi. Ingyenesen tesszük, természetesen a szállítási ár már benne van a termékben, azonban az ügyfél elégedett, ha valamit értük tesznek, mintha ingyen. Legalább nem fizetnek érte extra pénzt. Tehát hogyan adhat le kérelmet és rendelhet? Alapvetően csak regisztrálnia kell honlapunkon. Ezután adja meg jelszavát és bejelentkezik. A pótalkatrészeket kereső segítségével találja meg. A terméket egyszerűen átviszik a kosárba, és regisztrációt hajtanak végre, a menedzser elvégzi a kérelem további feldolgozását, majd az ügyfél fizeti, ez a legfontosabb pillanat. A vezető kinyomtatja a megrendelőlapot. Továbbá a fogyasztó egyszerűen úgy veszi fel a pótalkatrészeket, ahogy neki megfelel. Ez lehet önálló átvétel, vagy megrendeli a szállítást, ahol csak szüksége van rá, irodába, otthonba, benzinkútra, vagy bármely más helyre, ahol kényelmesen megkapja az árut.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz