1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Hal bolt crumbs arrow
Franchise. Halvilág 55

Franchise. Halvilág 55

firstKezdeti díj: 2720 $
moneyBeruházás szükséges: 13600 $
royaltyRoyalty: 2 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 13
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 25
calendarA társaság alapításának éve: 2003
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Hal bolt, Rybnaya, Hal bolt, Tenger gyümölcseit kínáló étterem

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Márka "Fish World 55" néven.

szövetségi kiskereskedelmi lánc. Itt jó és friss tenger gyümölcseit, valamint halak széles választékát forgalmazzák. 2003 óta vagyunk a piacon. Kivételesen megbízható beszállítók a mi jellemzőink - kiváló minőségű termékparamétereket biztosítanak, ráadásul díjakat is kaptunk, különféle díjakra jelölték, és teljes mértékben összhangba hozzuk a termékeket a kormányzati követelményekkel. Ön, mint franchise -adó, kedvező feltételeket is kap tőlünk. Segítünk a személyzet képzésében, a hirdetések elindításában, és üzletei rugalmas formátumban lesznek. Ez azt jelenti, hogy lehetőség lesz az operatív manőverezésre. Támogatást és teljes körű segítséget nyújtunk Önnek a szükséges összegben, tanácsokat adunk és így tovább.

Nemcsak tanácsokkal, hanem tettekkel is segítünk, de részletes tájékoztatást adunk a cégről. Fish World 55 márka.

egy családi vállalkozás, és a siker arra épül, hogy ismerjük a piacot, szeretjük végezni a dolgunkat, és felelősek vagyunk minden termékért. Ez a mi megkülönböztető vonásunk és egyben versenyelőnyünk.

A franchise leírása.

Nyisson meg egy haláruházat, működjön a Fish World 55 szervezet márkaneve alatt. Ez egy márka, jól népszerűsített, alapok befektetésével dolgozik, miközben garantált nyereségre számíthat. Lesz egy boltja, amely "otthon közelében" formátumban van megvalósítva. Világos lesz számodra, hogy melyik célközönséggel kell kapcsolatba lépned, egyértelműen meghatározott szabályokat adunk, és a mintánkkal szinkronban felépítheted a rendszert. Ez egy vonzó franchise, amely biztosítja a Rybny Mir 55 interakcióját minden forgalmazóval, akik minőségi termékekkel szeretnének partneri viszonyban lenni, miközben hatékony és bevált üzleti modellt használnak.

A Rybny Mir 55 -tel való interakció előnyei a franchise -modell használatával:

Folyamatosan kap ajánlatokat a legjobb halexportőröktől. Ugyanakkor a legkedvezőbb feltételeket biztosítják Önnek, mivel megpróbáljuk. A nagyon jó és széles beszállítói bázis választási lehetőséget kínál, gyors manőverre is szükség lesz, a fogást csak a szabványoknak megfelelően végzik, a szállítást és a tárolást is gyorsan és hatékonyan végzik. A hosszú távú partnerségek további versenyelőnyöket biztosítanak. Ennek a terméknek az ár -érték aránya ideális. Mindig speciális technológiákat alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik az áruk bemutatását és megjelenítését. A franchise -on belül is élvezheti a különböző formátumokat, ez nagyon nyereséges. Védjegyünk világos, nagyon felismerhető, de mindig a leghatékonyabb módszerekkel dolgozunk a márkaépítéssel. Végezzen oktató tréningeket szakembereknek szervezetünk segítségével. Miután nagy segítséget kaptunk, lehetőséget biztosítunk online áruházának, hogy vonzza a célközönséget, és segítséget kaphat tőlünk a helyi marketingben. Szövetségi szinten is van egy jól működő promóciós projektünk.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz