1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönök crumbs arrow
Franchise. SIKERFINANSZÍROZÁS

Franchise. SIKERFINANSZÍROZÁS

firstKezdeti díj: 6500 $
moneyBeruházás szükséges: 10000 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 14
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Kölcsönök, Mikrohitel, IFI -k, IWC, Hitel

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Ön kizárólagos forgalmazóvá válhat a franchise -on belül, amely lehetőséget nyújt a hitelműveletek végrehajtására és jelzálog -közvetítővé válására. Franchise -ünk lehetőséget kínál arra, hogy a jelzálog -szektorban dolgozzon, mint professzionális piaci szereplő, amely 12 szolgáltatástípusban nyújt szolgáltatásokat ügyfeleinek. Ezen felül garantált jövedelmet kap, amelyet az SF-full nevű csomag tartalmaz.

Minden előny, amelyet a szervezetünkkel való kapcsolattartás során kaphat. Teljes körű támogatás - olyan üzleteket kötünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon lépjünk kapcsolatba. 12 különböző szolgáltatástípus, amelyet franchise segítségével nyújt. Az állandó típusú ügyfelek áramlásának testreszabásának képessége. Segítségünkkel képes lesz kapcsolatba lépni a személyzettel, tesztelni, ami nagyon kényelmes. Lehetőséget adunk arra, hogy magas fejlesztési paraméterekkel rendelkező partnerek hálózatán belül dolgozzon. Franchise -unk lehetőséget ad arra, hogy előadóvá váljon, ha elegendő tapasztalattal rendelkezik a brókerügyek terén, és tanítani szeretne.

A Success Finance egy olyan márka, amely lehetővé teszi egy franchise tanácsadó cég megvalósítását. Ennek a szervezetnek a legfontosabb előnye, hogy képes teljes körű, átfogó szolgáltatást kapni minden jelentkező számára. Ha felveszi a kapcsolatot irodánkkal, ingatlanügyleteket, adásvételi ügyleteket vagy bármi mást hajthat végre. Kölcsön is igényelhető, amely lehetővé teszi, hogy olyan ingatlant vásároljon, amely bármely piacon megtalálható - másodlagos vagy elsődleges. Ezen kívül lízingtevékenységeket is végezhet, bankgaranciát, folyószámlahitelet adhat, eszközöket vásárolhat, forgótőkével dolgozhat, kölcsönöket vállalkozóknak, akiknek nincs biztosítéka. Ezenkívül lehetőséget biztosítunk a támogatási alapokkal való kölcsönhatásra, hogy forrásokat gyűjtsünk. Befektetési kölcsönért fordulhat hozzánk: mindez akkor lesz lehetséges, ha kapcsolatba lép szervezetünkkel. Teljes mértékben támogatjuk kulcsrakész üzleti projektjét, és Önnek igénybe kell vennie a franchise -t. A jelzáloghitelek hozzák majd a legtöbb és több bevételt, mint mások. Ön kölcsönhatásba lép a fogyasztókkal olyan hitelek kibocsátásával, amelyekre nincs biztosíték. Olyan vállalatokkal is együttműködik, amelyek nehézségekkel küzdenek hitelterheik visszafizetésében. Refinanszírozást tud nyújtani azoknak, akiknek most pénzre van szükségük. Mikrohiteleket biztosítunk: ha rendelkezik ingatlannal, gondoskodhat óvadékról és pénzt bocsáthat ki. Ezen kívül dolgozhat autókkal, értékes eszközökkel. Ezenkívül néha autóhitelekkel dolgozunk, de ez már ritka.

Kidolgoztuk saját egyedi ellenőrzési rendszerünket, amely lehetővé teszi számunkra, hogy minimális kockázatokkal magas jövedelemhez jussunk, hogy ne maradjunk befektetés nélkül. Kapcsolatba lépünk a legsikeresebb és legfejlettebb hitelintézetekkel, megállapodást kötöttünk a biztonsági szolgálattal, együttműködünk a vállalati ügyfelek adatbázis -ellenőrzésével. Ellenőrizzük az ingatlant is, hogy később ne legyen probléma, amikor a tranzakció már befejeződött. Végül is tudnunk kell, mit ad nekünk valaki biztosítékként, és magunknak is ellenőriznünk kell, hogy mit segítünk megszerzésében. A csődeljárást szakembereink segítségével hajtják végre, akik biztosítják Önnek a megfelelő struktúrát, egy kész tervet, és maguk segítenek az összes szükséges művelet elvégzésében. Ezenkívül a csődeljárás mind a társaság, mind a magánszemély számára végrehajtható. Szorosan együttműködünk a választottbírósági társaságokkal, és az Orosz Föderáció egészében ezek az emberek kapcsolódnak szervezetünkhöz.

Tranzakciókat hajtunk végre minden biztosított piaci szegmensben. Ha franchise példáját követő tanácsadó céggé válik, sokoldalú vállalkozóvá válhat, aki szinte minden pénzügyi szolgáltatást nyújt. Dolgozni fog ingatlanokkal, jelzálogkölcsönökkel, kölcsönökkel, különféle tranzakciókkal, amelyek pénzhez és azok kibocsátásához kapcsolódnak. A franchise -t nyújtó szervezetünk neve Success Finance.

Minden szegmenshez kap egy bizonyos típusú jövedelmet, ami szintén kényelmes. A kiskereskedelmi irány a legígéretesebb, és amikor egy átlagos csekkel kölcsönhatásba lép, akár 120 000 orosz rubelt is kaphat. Ezenkívül a tranzakció átlagosan legfeljebb 2 hónapig tarthat, és a minimális időtartam gyakorlatilag korlátlan a korlátok tekintetében. Emellett kölcsönhatásba lép az üzletemberekkel, akik hitelt akarnak felvenni. Ugyanakkor a csekk átlagosan több mint 1000 orosz rubel lesz. Ez magas szintű megtérülést biztosít Önnek, és megtérítheti az összes befektetett befektetést. Gyakran lehetséges 150 000 rubelt keresni egy bizonyos tranzakcióért: minden attól függ, hogy mit csinál, míg az átlagos tranzakciós ciklus körülbelül 6 hónap. De lehetőségeink listája nem korlátozódik erre. Továbbá állandó jövedelemhez juthat, ha eladja az emberek és szervezetek ellenőrzési szolgáltatásait, miközben átlagosan körülbelül 1500-2000 orosz rubelt kap. Még olyan személyt is vonzhat, aki nagyon kövér csalik lesz a rendszerében. Általában az ilyen emberek kölcsönhatásba lépnek a nagy tranzakciókkal járó kölcsönökkel, amelyek leggyakrabban ingatlanhoz vagy üzleti projektekhez kapcsolódnak.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz