1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jogi szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. GC helyes ok

Franchise. GC helyes ok

firstKezdeti díj: 8500 $
moneyBeruházás szükséges: 3500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Jogi szolgáltatások, Ügyvédi Iroda

Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a szervezetről.

A Pravoe Delo márkanév alatt működő vállalatcsoport.

Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, akik pénzügyi források hitelfelvevői és tartoznak a bankoknak, segítségünk abban rejlik, hogy lehetőséget biztosítunk arra, hogy megszabaduljunk a problémás jellegű hitelterhektől. Sőt, munkánk arra összpontosít, hogy megfeleljünk mind a pénzintézet, mind az ügyfelünk érdekeinek, aki az a személy, aki pénzt vett fel egy pénzügyi intézménytől.

Úttörők vagyunk, egyfajta úttörők, akik elkezdtek ilyen tevékenységet folytatni az Orosz Föderáció területén, annak ellenére, hogy a nyugati országokban ez a fajta tevékenység nagy népszerűségnek örvend. Jelenleg olyan potenciális partnereket keresünk, akikkel teljesen új szintre léphetünk, tevékenységeket folytatva az egész Orosz Föderációban.

Statisztikai adataink:

- Több mint 40 millió potenciális ügyfél áll a rendelkezésünkre, akiket vonzhatunk és kölcsönhatásba léphetünk velük;

- Már 2016-ban 12 000 kérelmet tudtunk feldolgozni, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtva;

- A szervezetünk első ügyfélirodájának éves forgalma 8,5 millió orosz rubel lehet.

Cél.

intézményünk által követett: jelentős és állandó szereplővé kívánunk válni a piacon, amely finanszírozási szolgáltatásokhoz és jogi kérdésekhez kapcsolódik a banki intézményekben, segítünk a hitelfelvevőknek és a bankoknak abban, hogy megszabaduljanak a hitelterhekkel kapcsolatos problémáktól.

Szervezetünk küldetése: arra törekszünk, hogy kölcsönösen előnyös feltételek mellett a bank megállapodjon a hitelfelvevővel a hitelprobléma kölcsönös előnyök érdekében történő megoldása érdekében, és ugyanakkor mindkét fél elégedett legyen a megoldásunkkal .

Az elvek, amelyek alapján irányítunk, szakmai tevékenységet végeznek:

- Ügyfélorientált szervezet vagyunk, minden fogyasztó számára a lehető legnagyobb kényelemmel és kényelemmel végezzük a munkát. A fogyasztók kapcsolatba léphetnek velünk online, és ugyanabban a formátumban léphetnek kapcsolatba otthonuk elhagyása nélkül. Az egyik fő érzés, amelyet ügyfeleinknek adunk, az a lehetőség, hogy magabiztosnak és védettnek érezze magát, ami fontos egy modern ember számára.

- Ragaszkodunk a magas szintű technológiához, hiszen úttörő vállalat vagyunk ebben az iparágban, ráadásul online kapcsolatba lépünk a banki szervezetekkel, ügyfeleinkkel, kormányzati ügynökségekkel és mindezekkel. Úttörők vagyunk a jogi szervezet munkájának automatizálása terén is, ennek köszönhetően a velünk kapcsolatba lépő fogyasztó hibamentes szolgáltatást kap, és ugyanakkor nagyon gyorsan. Mi is úttörők vagyunk a marketingben az egyedi vevői érintések láncának feldolgozásában, ezért mindig kommunikálunk a jelenlegi ügyfelekkel, és az adatbázis nem elavul.

- A professzionalizmus az egyik jelenlegi megkülönböztető vonásunk, hiszen kapcsolatba lépünk a képzési portállal, amely folyamatosan frissül releváns információkkal, és minden szakemberünk használhatja azt, hatékony fejlesztést végezve szakmai területén.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz