1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Jogi szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. GC helyes ok

Franchise. GC helyes ok

firstKezdeti díj: 8500 $
moneyBeruházás szükséges: 3500 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Jogi szolgáltatások, Ügyvédi Iroda

Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Információ a szervezetről.

A Pravoe Delo márkanév alatt működő vállalatcsoport.

Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, akik pénzügyi források hitelfelvevői és tartoznak a bankoknak, segítségünk abban rejlik, hogy lehetőséget biztosítunk arra, hogy megszabaduljunk a problémás jellegű hitelterhektől. Sőt, munkánk arra összpontosít, hogy megfeleljünk mind a pénzintézet, mind az ügyfelünk érdekeinek, aki az a személy, aki pénzt vett fel egy pénzügyi intézménytől.

Úttörők vagyunk, egyfajta úttörők, akik elkezdtek ilyen tevékenységet folytatni az Orosz Föderáció területén, annak ellenére, hogy a nyugati országokban ez a fajta tevékenység nagy népszerűségnek örvend. Jelenleg olyan potenciális partnereket keresünk, akikkel teljesen új szintre léphetünk, tevékenységeket folytatva az egész Orosz Föderációban.

Statisztikai adataink:

- Több mint 40 millió potenciális ügyfél áll a rendelkezésünkre, akiket vonzhatunk és kölcsönhatásba léphetünk velük;

- Már 2016-ban 12 000 kérelmet tudtunk feldolgozni, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtva;

- A szervezetünk első ügyfélirodájának éves forgalma 8,5 millió orosz rubel lehet.

Cél.

intézményünk által követett: jelentős és állandó szereplővé kívánunk válni a piacon, amely finanszírozási szolgáltatásokhoz és jogi kérdésekhez kapcsolódik a banki intézményekben, segítünk a hitelfelvevőknek és a bankoknak abban, hogy megszabaduljanak a hitelterhekkel kapcsolatos problémáktól.

Szervezetünk küldetése: arra törekszünk, hogy kölcsönösen előnyös feltételek mellett a bank megállapodjon a hitelfelvevővel a hitelprobléma kölcsönös előnyök érdekében történő megoldása érdekében, és ugyanakkor mindkét fél elégedett legyen a megoldásunkkal .

Az elvek, amelyek alapján irányítunk, szakmai tevékenységet végeznek:

- Ügyfélorientált szervezet vagyunk, minden fogyasztó számára a lehető legnagyobb kényelemmel és kényelemmel végezzük a munkát. A fogyasztók kapcsolatba léphetnek velünk online, és ugyanabban a formátumban léphetnek kapcsolatba otthonuk elhagyása nélkül. Az egyik fő érzés, amelyet ügyfeleinknek adunk, az a lehetőség, hogy magabiztosnak és védettnek érezze magát, ami fontos egy modern ember számára.

- Ragaszkodunk a magas szintű technológiához, hiszen úttörő vállalat vagyunk ebben az iparágban, ráadásul online kapcsolatba lépünk a banki szervezetekkel, ügyfeleinkkel, kormányzati ügynökségekkel és mindezekkel. Úttörők vagyunk a jogi szervezet munkájának automatizálása terén is, ennek köszönhetően a velünk kapcsolatba lépő fogyasztó hibamentes szolgáltatást kap, és ugyanakkor nagyon gyorsan. Mi is úttörők vagyunk a marketingben az egyedi vevői érintések láncának feldolgozásában, ezért mindig kommunikálunk a jelenlegi ügyfelekkel, és az adatbázis nem elavul.

- A professzionalizmus az egyik jelenlegi megkülönböztető vonásunk, hiszen kapcsolatba lépünk a képzési portállal, amely folyamatosan frissül releváns információkkal, és minden szakemberünk használhatja azt, hatékony fejlesztést végezve szakmai területén.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz