1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Rúd crumbs arrow
Franchise. SÖR 465

Franchise. SÖR 465

firstKezdeti díj: 6400 $
moneyBeruházás szükséges: 41000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 12
calendarA társaság alapításának éve: 2015
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Rúd, Söröző, Bárbolt, Sörbár bolt, Borozó, Friss bár, Egy kocsma, Sör, Sör étterem

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

A sörbár franchise lehetőséget kínál arra, hogy jó pénzt keressen, az irodai tevékenységeket az előírásoknak megfelelően végezze. "PIVOTEKA 465".

- ez a franchise -hálózat, amelynek megvásárlásával lehetősége nyílik rendkívül jövedelmező tevékenységek végrehajtására, legalább kétszázezer orosz rubelt kereshet, ezt az összeget egy hónapon belül kapja meg, amikor franchise -alapú üzleti tevékenységet folytat . A PIVOTEKA 465 márka.

lehetővé teszi saját bár megnyitását több gyártási lépésen keresztül. Először aláírat velünk egy tulajdoni lapot a franchise megvalósítására irányuló szándékáról. Teljesen formalizáljuk kapcsolatainkat, hivatalosan a tulajdonjogi dokumentum keretébe foglalják őket. Mindkét fél jogai és kötelezettségei egyértelműen meg vannak írva. Nagyon kényelmes és nyereséges. Tanácsot kaphat a szoba kiválasztásakor, segítünk Önnek egy lehetséges pont megítélésében, emellett minden tárgyalást lefolytatunk, kapcsolatba lépünk a pont tulajdonosával, valamint ellenőrzést, ellenőrzést és hogy a legjobb feltételeket kapja az interakcióhoz. Azt akarjuk, hogy senki ne tévesszen meg téged, ezért ellenőrizzük partnereidet. Egyedi tervezési projektet hozunk létre, ötven négyzetméteres helyiségekben alkalmas. Nem kell külön fizetnie ezért, az átalánydíjba beszámítottuk. Szervezetünk építőcsapata szoros szinkronban dolgozik Önnel. Ön megbeszéli a helyiségek felújítását, segítünk a feladat hatékony elvégzésében. Az Ön rendelkezésére áll az összes szükséges berendezéslista, mi biztosítjuk a szükséges specifikációkat, lehetőség lesz az összes szükséges felszerelési elem megvásárlására, majd elkezdheti vállalkozását és nyereséget termelhet, csak mi is pénzt keresünk ezzel , közös érdekünk van. Azt akarjuk, hogy sikeres legyen a vállalkozásában. Lehetőséget kap a segítségünkre a felújítási folyamat során. Ellátási szerződést köthetünk Ön és kizárólagos forgalmazói között, emellett megkapja gyártó partnereink elérhetőségeit. Elindítjuk a folyamatokat, előkészítjük a jeleket. Segítséget fog kapni tőlünk a reklámanyagok elkészítésében, gondoskodunk arról, hogy hatékonyan reklámozhassa projektjét a közösségi hálózatokon történő promóció révén, és azt is hatékonyan és hozzáértően hajtjuk végre. A berendezések felszerelését szabványos felszereléssel végzi, teljes körű segítséget kapunk ebben a kérdésben. Az áruátvételt vevőnk felügyeli. Segít a tanulásban, biztosítja a szükséges támogatást. Segítünk a személyzetben, kiképezzük a szakembereket, felkészítjük őket a hivatalos megnyitási eljáráson. A csúcspont a létesítmény ünnepélyes megnyitása. Ezt a szervezetünk, a "PIVOTEKA 465" márka segítségével fogja elvégezni.

lehetővé teszi, hogy hatalmas számú fogyasztót vonzzon.

Miért kell a márkánk mellett döntenie? Csak mert ez a legnagyobb bárhálózat, kézműves sört készítünk, és almaborral is dolgozunk Moszkva területén. Az átlagos bárbevétel megközelítőleg egymillió -százezer orosz rubel, miután a hatodik hónap eltelt a pont megnyitása után, az átlagos nettó nyereség hat hónap alatt kétszázezer orosz rubel lesz. Az átlagos megtérülési idő körülbelül egy év, majd a forgalmazó visszakapja az összes pénzét, és elkezd teljesen nettó nyereséget keresni. Saját menedzsmentünk van, tizenöt mást eladunk a franchise keretében. A működési pluszt a tevékenység második hónapjától kezdve hajtják végre. Segítünk az irodai munkák hozzáértő és helyes elvégzésében. Van saját sör -sommelierünk - ez az a személy, aki megkóstolja az italt és meghatározza annak minőségét. Ez a szakember nálunk dolgozik. Egyik újdonság sem megy el szervezetünk mellett, egyértelműen követjük a trendeket. A sörvásárlás beágyazott rendszer keretében épül, hatékonyan végezzük az irodai munkákat. Vállalunk árazást és választékot, és Ön kompetensen megbirkózik a hozzárendelt feladatokkal. Snack termékeket az ajánlott választékban értékesítünk. Fejlődésünk két éve alatt sikerült a legfinomabb és legnépszerűbb harapnivalók mellett döntenünk. Saját törzsvásárlói rendszerünk versenyelőnyt biztosít, továbbá saját bónuszkártyáink is vannak. Ezen kívül használjuk az SMS levelező szolgáltatást. Több mint harminckétezer fogyasztó csatlakozik adatbázisunkhoz. Ezen kívül van egy funkcionális mobil alkalmazásunk, amelyet a fogyasztók használhatnak. Nagyon kényelmes és praktikus, ezért ne hagyja figyelmen kívül a hatékonyan működő franchise -nál történő megvalósítás lehetőségét; természetesen védjegyünket az állami jogszabályok teljes körűen bejegyezték, ez a szellemi tulajdonunk, mi hajtjuk végre a franchise -t, biztosítva Önnek a szerzői jogi feltételek mellett a lehetőséget, hogy szabályaink keretein belül eljárjon, kizárólagos eszközöket használjon, és általában helyesen végezni office műveletek oly módon, hogy nem kell semmilyen nehézséget ... Minden szükséges eszközt rendelkezésére bocsátunk, csak szakszerűen kell használni őket. Győződjön meg róla, hogy helyesen érzékeli az összes információt, sok lesz belőle.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz