1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. pizza crumbs arrow
Franchise. KÖTÉLBOTOK

Franchise. KÖTÉLBOTOK

firstKezdeti díj: 2700 $
moneyBeruházás szükséges: 9500 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 3
homeFranchise-egységek száma: 27
calendarA társaság alapításának éve: 2017
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: pizza, Sushi, Gyors kaja, futár, Pizzéria, Pizza gyár, pizza kiszállítás, Sushi tekercsek, Sushi bolt, Sushi bár, Sushi pizza, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja, futárszolgálat, futárcég, Szállitó cég, Logisztikai cég, Szállítás, Ételszállítás, Termékek szállítása, Szállítócég, Szállítási szolgáltatás online áruházakhoz, posta

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet
Üzletek olcsó árukkal
Üzletek olcsó árukkal

Franchise-ünk óriási előnyöket biztosít a forgalmazóknak: először is, ha a franchise-on keresztül lép kapcsolatba szervezetünkkel, hatékony és jól népszerűsített márkát használhat. A Palki-Skalki név már hírnevet szerzett, használhatja márkánkat, valamint egyéb eszközöket, amelyeket segítségünkkel fog használni.

Először is támogatjuk Önt az üzleti projekt megvalósításának minden szakaszában. Hatékony szakembereink professzionális tanácsai segítenek a hatékony munkavégzésben. Az üzlet könnyen megbirkózik bármilyen feladattal.

A technológiai térképekkel dolgozva mindig lehetősége lesz hatékonyan megbirkózni bármilyen feladattal. Aláírjuk receptjeinket, hogy felhasználhassuk őket az üzleti projekt javára. Számítási és technológiai táblázatok állnak az Ön rendelkezésére, lehetősége lesz bármilyen étel elkészítésére, emellett a szükséges italok elkészítésének specifikációi folyamatosan, frissítjük étlapjainkat, ez nagyon fontos számunkra.

Gondoskodunk arról, hogy csak eredeti és kiváló minőségű ételek szerepeljenek az étlapon, magunk fejlesztjük ki, szakácsunk elvégzi ezt az irodai műveletet, különleges ajánlatokkal dolgozik, új módszereket dolgoz ki, figyelemmel kíséri a szezonális frissítéseket. Mindig arra törekszünk, hogy kivételesen ízletes és kiváló minőségű ételeket főzzünk, nagyon kényelmes, és franchise segítségével hatékonyan elvégezhet bármilyen releváns irodai munkát.

Ezenkívül teljesen kész értékesítési csatornák állnak rendelkezésére. Alkalmazkodó elrendezések, minden szükséges reklám, mágnesek, füzetek, szórólapok, minden rendelkezésére áll. Ezenkívül márkás csomagolást is biztosítunk Önnek. Üzleti modellje hatékonyan és hozzáértően fog működni, akkor nem lesz nehézsége. Alaposan átgondoltuk és kipróbáltuk üzleti modellünket a gyakorlatban. Bármely település területén elvégezhető. Ön megszerezheti a jogot arra, hogy a franchise nevében tevékenységeket hajtson végre, és akkor egyáltalán nem lesz jelentős szintű nehézsége. Könnyedén megbirkózhat bármilyen feladattal, mi pedig megadjuk a megfelelő lehetőséget. Mindig mindent úgy tegyen, hogy a fogyasztóknak ne legyen panaszuk. Biztosítjuk a megfelelő funkciókat, csak ki kell használni.Fotók

Franchise. KÖTÉLBOTOK. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz