1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyors kaja crumbs arrow
Franchise. Plov.com

Franchise. Plov.com

firstKezdeti díj: 3350 $
moneyBeruházás szükséges: 12500 $
royaltyRoyalty: 4 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 8
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 5
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2013
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Gyors kaja, Gyors kaja, Gyorsétterem kávézó, Gyorsétterem, gyorskaja

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Franchise felvásárlási javaslat. Akkor válhat partnerünkké, ha céltudatos személy, aki hatékony franchise segítségével szeretné saját üzleti projektjét fejleszteni. Franchise a Plov márkanév alatt. com egy lehetőség arra, hogy intézményt nyisson a településen. Sikerünk abban rejlik, hogy teljes franchise hálózatot hoztunk létre, hatékonyan végezzük az irodai munkát. Szervezetünk célja, hogy az Orosz Föderáció gyorséttermi piacának legelső szereplőjévé váljon. Továbbá szeretnénk terjeszkedni a világ minden táján, miközben törekszünk az egységes szabványok kiaknázására. Ezért előnyös kapcsolatba lépni velünk.

Ön exkluzív partnerünkké válhat, a hálózat részévé válhat, és minden hozzárendelt feladatot hozzáértően elvégezhet. Mi pedig segítünk egy erős csapat létrehozásában, legyen része stabil partnerhálózatunknak. Arra törekszünk, hogy mindenki részesüljön az intézményünkkel folytatott interakcióból. Ön lesz a teljes jogú partnerünk, mi segítünk Önnek pénzt keresni és pénzt keresni. Átfogó segítséget nyújtunk részünkről, mi gondoskodunk erről. A legjobb teljesítménymutatókkal rendelkezik, ráadásul az irodai munka minden szakaszában hatékony segítséget kap tőlünk. A felügyelet kezdetétől fogva képes lesz arra, hogy ne kövessen el hibákat, amelyek jellemzőek azokra, akik önállóan végeznek tevékenységeket. Csapatunk szakemberekből áll, akik a saját területük szakemberei, és segítenek megbirkózni a saját projekt megszervezésével. Szükséged lesz egy szakácsra a lisztboltban, egy szakácsra, aki a meleg boltban végzi tevékenységét.

Természetesen szükség lesz egy menedzserre a projekt irányításához. Csapatunk az Ön településének területére érkezik, és két héten belül megérkezik oda, segít megszervezni az irodai műveletek megszervezését. Területi szintű menedzsert bocsátunk rendelkezésére. Segít minden kérdés megoldásában, irányítja az irodai munka irányítását. Szervezete hatékonyan fog működni, mi gondoskodunk róla. Mindig az eredményért dolgozunk, törekszünk arra, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a fogyasztónak. Így nyerjük el az ügyfelek preferenciáit. Segítségünkkel bármilyen működési problémát megoldhat. Mi irányítjuk az eredményt, hatékonyan és hozzáértően dolgozunk.

Érdekeljük, hogy magas jövedelemmel rendelkezzen. A Plov nevű franchise. com -nak számos nagyon jelentős előnye van. Van egy új koncepció, tudod használni. Képes lesz tevékenységeket végezni a gyorséttermi szegmensben, ételt szállítani, mindezt nagyon kényelmesen és helyesen hajtja végre erői; üzleti modell, akkor felhasználhatja a 2013 óta végzett tevékenységünk során felhalmozott tapasztalatainkat; a projekt gyors megtérülése az előnyünk. Követni kell az összes ajánlást, megadjuk a vonatkozó információkat. Nincs szezonalitás, a pont irodai működését a lehető legkompetensebben végezzük, és a területi vezető segít minden működési probléma megoldásában. A partnereknek lehetőségük van erőforrások megtakarítására, hatékonyan használják fel idejüket.

A vállalkozás tulajdonosa használhatja a képzési programot. Ezenkívül lehetőség van szakmai gyakorlat elvégzésére Moszkva városának területén. Az irodánkban zajló személyes képzés lehetőséget kínál a legjobb szakértőkkel való találkozásra. Megismerkedhetsz egy hatékony szakembergárdával, saját tapasztalatokat is szerezhetsz. Meg lehet érteni, hogyan működik a Plov nevű márka. com belülről: a teljes menü biztosításával szezonális menüt is kap, teljesen elkészített recepteket, azoknak az ételeknek a listáját, amelyeket tudni fog főzni; szervezetünk hatékony formátumú marketing támogatást is nyújt Önnek.

Plov nevű márka. com kizárólag online és offline csatornákat üzemeltet. Hatékonyan és hozzáértően dolgozunk, minden irodai technikát kipróbáltunk saját értékesítési pontjainkon, és megadjuk Önnek a megfelelő lehetőséget. Kap egy modern weboldalt az Ön rendelkezésére, dolgozhat online áruház formátumban . Bemutatjuk a szabadalmazott alkalmazásunkat. Ezenkívül az irodai tevékenységek megvalósításán keresztül is képesek leszünk tevékenységeket végezni, hűséges közönségünk a társaság szolgáltatásait folyamatosan igénybe vevő emberek. Ezenkívül saját egyedi stílusunk van, világos és vonzó; forgalmazónként márkakönyvet kaphat. Ezenkívül van egy elrendezési alap a pont vizuális kialakításához, ezen kívül használhat POS anyagokat; Üzleti könyvet kap tőlünk Plov márkanév alatt. com ennek az eszköznek a segítségével hatékonyan elvégezheti az irodai munkát az üzletvitelhez.

A partner átfogó támogatást kap, tapasztalt szakembereink napi huszonnégy órában, a hét minden napján hatékony együttműködést végeznek; kedvező feltételeket biztosítunk, kapcsolatba léphet az általunk biztosított megbízható szállítókkal. A támogatás hatékony, az eszközöket az elképzelések szerint biztosítjuk. Ön a márkánkkal dolgozik, és papírmunkát végez a rendelkezések teljes betartásával. Befektetése nagyon gyorsan megtérül, és jó pénzt kereshet a franchise -ba befektetett részéről. A megtérülés meglehetősen gyorsan jön, így tiszta nyereséget kap, nagyon nyereséges.Fotók

Franchise. Plov.com. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz