1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Lízing üzlet crumbs arrow
Franchise. FinLizing

Franchise. FinLizing

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 13500 $
royaltyRoyalty: 0 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2020
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Lízing üzlet, Zálogház, Lízingtársaság, Zálogház

Városi franchise
Városi franchise
Kis vállalkozás
Kis vállalkozás
Üzleti franchise-ok
Üzleti franchise-ok
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise

A FinLizing egy magas jövedelmű zálogházon alapuló üzleti franchise, saját fejlesztésű CRM rendszerrel.

Ezek olyan autós zálogházak, amelyek járművel vagy ingatlannal biztosított pénzt biztosítanak az ügyfeleknek. Lízing-, kölcsön- és ügynöki szolgáltatásokat nyújtunk. Csak tizenöt napon belül megnyitunk és átadunk egy kulcsrakész fiókot az összes szükséges engedéllyel. Mivel a vállalkozást nagy keresletű biztosíték biztosítja, a kockázatok minimálisak. Egy vállalkozás működtetéséhez csak egy alkalmazott szükséges.

A FinLizing olyan üzlet, amely nem igényel sok figyelmet, ugyanakkor rendkívül nyereséges. Ennek az iránynak nincsenek szezonális pillanatai, ezért válság idején és a gazdasági növekedés idején is releváns lesz - mindig lesznek ügyfelek. Minden kockázat kizárt. Ennek az üzletnek van egy fontos pontja: amikor ügyfeleket talál, több hónapig, és néha több mint egy évig fizetnek.

A mai napra a legjobb olyan vállalkozást választani, amely nem az árukhoz kapcsolódik, hanem a szolgáltatásokra összpontosít. És egy adott szolgáltatási piacról - érdemes a pénzügyek irányára összpontosítani, mivel jelenleg a legnagyobb növekedést mutatja. Oroszországban a kölcsönökön és kölcsönökön alapuló üzletág a második helyen áll a nyereség tekintetében az orvosi szolgáltatások után.

Az autós zálogház egy egyszerűsített bankrendszer, amikor a befektetők pénzét alacsony kamat mellett vonzzák (vagy saját forrást bocsátanak ki), és az ügyfeleknek nyújtott hiteleket magasabb kamatozás mellett adják ki. Lényegében ugyanaz a bank, de kisebb léptékben, és jövedelmezőbb üzleti modellel. A költségrész itt nagyon kicsi - elvégre a fő áru a pénz, és mindig nagy az igény rá.

Például, ha 3 milliós hitelportfóliót bocsát ki havi 10-15% -os kamatláb mellett, akkor minden következő hónapban 300 ezer rubelt és még többet is kap. 5 millióval - már 500 ezerrel. 10 - havi 1 millióig. Természetesen lesznek kötelezettségszegők, de számuk csekély - fontos, hogy a dokumentumok benyújtásának és mérlegelésének szakaszában megtanuljuk, hogyan kell kigyomlálni őket, valamint elsajátítani azokat az eszközöket, amelyekkel az ügyfél fizetőképessége és a biztosíték értékét kell értékelni.

Ezért felajánljuk, hogy a FinLizing franchise partnere lesz városában. Íme a vállalkozásunk által nyújtott garanciák:

- Az ügyfél a jármű árának legfeljebb 30% -át kaphatja meg.

- Minden ügyletnek van biztosítéka, amely háromszorosa a kibocsátott összegnek. Ebből következik, hogy az ügyfelek kezében lévő egymillió rubelt egyszerre hárommillió rubel biztosítja zálogban.

- Az ügyfél fizetőképességét mindig felmérik, még az első két pont ellenére is. Néha megtagadjuk az ügyfeleket, még akkor is, ha nagy értékű biztosítékkal rendelkezünk.

A nyitáshoz 2-3 millió rubel kezdőtőke szükséges, és minél több pénz van forgalomban, annál magasabb a bevétel. Az ilyen típusú vállalkozásoknak nincs korlátja, és mindig lesznek ügyfelek, gyakran a rendelkezésre álló pénzügyi források iránti kereslet nagyobb, ezért anyagilag támogatni fogjuk a partnert - sok befektetőnk van, akik készek befektetni autó zálogházakba és zálogtárgyakba .Franchise. FinLizing. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz