1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Építőanyagok gyártása crumbs arrow
Franchise. Betonwerk

Franchise. Betonwerk

firstKezdeti díj: 15000 $
moneyBeruházás szükséges: 10000 $
royaltyRoyalty: 1 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 9
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 7
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2006
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2020
firstKategória: Építőanyagok gyártása, Építőanyagok gyártása

Férfi franchise-ok
Férfi franchise-ok

Információ a szervezetről.

A "BETONWERK" nevű márka.

piacvezető a betongyártás területén, ez egy üzem, amely tervezést is végez, emellett magas technológiákat alkalmazó berendezéseket gyárt, és kölcsönhatásba lép az építőipari szegmens vállalkozásaival.

A szervezet központi irodája Fehéroroszország területén, Minszkben található. Tevékenységeinket köztársaságunk egész területén végezzük, emellett bővítést hajtottunk végre, most képviseleteink vannak Oroszországban, Ukrajnában is dolgozunk, de a földrajzunk nem korlátozódik erre, mi is jelen vagyunk Európai országok. Sorozatosan gyártunk adagolóüzemeket, egyedi projektet is rendelhet, ilyen szolgáltatást is nyújtunk. Minden rendelkezésünkre áll, amire szükségünk van, alkatrészek, technológiai egységek, miközben működtetjük az egységes európai szabványokat, amelyek magas színvonalúak és szigorúan ellenőrzöttek. Német technológiát is alkalmazunk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan elvégezzünk bármilyen irodai munkát. Számos, egyedi formátumú, sikeresen befejezett projekt áll a rendelkezésünkre.

Szervezetünk minden ügyfélhez egyéni megközelítést alkalmaz, ennek köszönhetően orientálódik a piacon. A követelményeknek megfelelően a szervezet mindig a legnagyobb udvariassággal és építő jelleggel lép kapcsolatba az ügyféllel. Bármilyen konkrét egységet tervezhetünk, még akkor is, ha kénytelenek vagyunk egyedi sémával dolgozni, rendelkezünk a megfelelő kompetenciákkal, rekord idő alatt elvégezhetünk bármilyen irodai munkát. Technikai személyzetünk hatalmas számú magasan képzett szakembert foglal magában. De van három funkcionális osztályunk is. A fő a termelési osztály, a tervezési fejlesztési osztály, valamint a folyamatirányítási rendszer.

Tapasztalatainkat és képesítéseinket felhasználjuk annak érdekében, hogy szakembereink segítségével teljes mértékben megfeleljünk a minőségi előírásoknak. És sikeresen megoldunk minden összetett problémát, ez teszi a vállalkozói tevékenység legversenyképesebb tárgyává. Betonkeverő üzemeink speciális, hatékonyan működő berendezéseket kínálnak. Kiegészítőket, betonkeverőket és kiegészítő rendszereket is forgalmazunk. A cementraktár az alkatrészek tárolásának lehetősége, csigákat is értékesítünk, szűrőkkel dolgozunk, kapuk vannak, emellett hatékony szkennelési levegőztető rendszereket is létrehozhatunk. De szolgáltatásunk nem korlátozódik erre, hatékonyan működő szintérzékelők állnak rendelkezésünkre, hatékonyan működő nyomáscsökkentő szelepet tudunk létrehozni. Ezenkívül az automatizálást is alkalmazzuk a technológiai műveletek irányításában, minden folyamat állandó ellenőrzés alatt áll, Ön is képes lesz hatékonyan elvégezni az irodai munkákat, és márkánk részévé válik.



Fotók

Franchise. Betonwerk. Videó bemutató





Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz