1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Bútor crumbs arrow
Franchise. Pillér

Franchise. Pillér

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 3300 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 120
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2005
firstKategória: Bútor, Bútor, Bútorgyártás

Városi franchise
Városi franchise
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise

STOLPIT Franchise.

a következő előnyökkel rendelkezik:

Ön elvégzi a megvalósítást a mi segítségünkkel, a tervezési projekt kulcsrakész alapon történik, gyakorlatilag egyáltalán nem kell semmit tennie. Egy különleges projekt szerint jelzést készítünk. Ez nem puszta formalitás, valóban rendelkezünk saját know-how-val. A reklámokkal való feltöltést magas szintű professzionalitás is biztosítja. A marketingszakembereink keményen próbálkoznak, hatékonyan dolgoznak, és a sikerünk ezt bizonyítja. Alkalmazottainkat képezzük ki, és nem csak a sajátjainkat, hanem magas színvonalú támogatást is kap tőlünk ebben a kérdésben. Mentésre érkezünk, a tervezés magas színvonalú lesz.

Személyes fiókjával szinkronban végezhet tevékenységeket. Biztosítjuk a megfelelő lehetőséget, nagyon kényelmes. Általában online mentünk. Nem csak a személyes fiókja, hanem a készletek online foglalása is elérhető lesz. Kiváló minőségű hozzáférést kap a vállalati portálunkhoz, könnyen elvégezhető bármilyen irodai munka.

Üzletünk olyan szervezet, amely hatékonyan végzi az irodai munkát. Szakembereinktől további formátumban kedvezményt is kaphat a termékre. Minden szükséges segítséget megadunk; hatékony és magas színvonalú támogatást kap szervezetünktől, képesek vagyunk kompenzálni a hirdetésekkel kapcsolatban felmerülő költségek egy részét. Mi magunk készítünk elrendezéseket különböző típusú reklámhordozók használatával. Munkatársai a miénkkel együtt folyamatosan fejlesztik képzettségüket, lehetősége lesz arra, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon képezze ki a személyzetet.

Optimalizáljuk az irodai működést. A személyes menedzser felügyeli Önt az interakció teljes időtartama alatt, a szerződés aláírásának kezdetétől. ABC elemzést végzünk, amely lehetővé teszi a bestsellerek azonosítását. Nincs havi kifizetés, nincs hirdetési jogdíj vagy jogdíj, ez kizárt. Egyéni kiegészítő kedvezményeket is biztosítunk Önnek, nyereségesen vásárolhat árutőzsdéket. Minden a hangerőtől függ, minél többet vásárol, annál kedvezőbb feltételeket biztosítunk.

Képes lesz reklámmal és marketinggel dolgozni, magas színvonalú segítséget nyújtunk. A márka ismertsége magas lesz, ezt népszerűsítenie kell. Minden nap növelni fogja az értékesítést, minden hónapban új promóciókat találnak ki és hajtanak végre, ami nagyon kényelmes.

Képes lesz kiszámítani a kezdő költségeket. Példát mutatunk Önnek, és a menedzser mindig készen áll a kérdések megválaszolására. A következő kiadási tételekkel rendelkezik: helyiségeket kell bérelnie, legalább egy hónapig fizetnie (abból az árfolyamból indulunk ki, amikor az Orosz Föderáció 1000 rubelt fizetnek egy négyzetméterért), és gondoskodnia kell a fizetésétől, ha a bérbeadó az egyik ... Kiállítási mintákat kell vásárolnia, minden attól függ, hogy milyen projektet hoztunk létre a design stúdióban. Javítási munkákat kell elvégeznie, mert elő kell készítenie egy kiskereskedelmi üzletet; írószereket kell vásárolni, a fogyóeszközök segítenek a munkahelyi környezetben a szakemberek számára. A következő lépés részeként szervezeti eszközöket kell vásárolnia: szerelje össze a mellékelt termékeket, telepítse a kiállítási mintákat. Ön reklámoz, telepít minden szükséges kiegészítőt, átmegy a jogi személy regisztrálásának folyamatán. Kiválaszthatja a kívánt kialakítás típusát. Regisztrál egy szolgáltatást a bankban, például telepítenie kell egy terminált. A pénztárgépet is telepíteni és karbantartani, csatlakoztatni kell. Az aktuális irodai munka elvégzéséhez stabil kapcsolatra lesz szüksége a globális hálózattal. Más befektetéseket is el kell végeznie, például el kell osztania az összeg bizonyos százalékát, amelyet a segítségünkkel kiszámít. Ennek eredményeként további beruházásokat hajt végre az üzleti projekt sikeres megnyitásához. Továbbá megtérül a befektetés, nagyon fontos, hogy hatékonyan és szakszerűen hajtsa végre. Minden lehetséges segítséget megadunk, az eredményt elérheti.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz