1. Franchise katalógus crumbs arrow
 2. Franchise. Termelés crumbs arrow
 3. Franchise. Bútor crumbs arrow
 4. Városi franchise crumbs arrow
 5. Nyisson meg egy franchise üzletet crumbs arrow
 6. Franchise a semmiből crumbs arrow
 7. Ingyenes franchise crumbs arrow
 8. Franchise. Mióta működik a szervezet: több mint 20 éve crumbs arrow
 9. Franchise. Nincs kezdeti átalányfizetés crumbs arrow
 10. Franchise. Kis beruházások 4000 USD alatt crumbs arrow
 11. Franchise. Jogdíjmentes crumbs arrow
 12. Gyors megtérülési franchise - 1 hónaptól 3 hónapig crumbs arrow
 13. Kívánt: franchise crumbs arrow
Franchise. Pillér

Franchise. Pillér

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 3300 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 3
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 120
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 1999
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2005
firstKategória: Bútor, Bútor, Bútorgyártás

Városi franchise
Városi franchise
Nyisson meg egy franchise üzletet
Nyisson meg egy franchise üzletet
Franchise a semmiből
Franchise a semmiből
Ingyenes franchise
Ingyenes franchise

STOLPIT Franchise.

a következő előnyökkel rendelkezik:

Ön elvégzi a megvalósítást a mi segítségünkkel, a tervezési projekt kulcsrakész alapon történik, gyakorlatilag egyáltalán nem kell semmit tennie. Egy különleges projekt szerint jelzést készítünk. Ez nem puszta formalitás, valóban rendelkezünk saját know-how-val. A reklámokkal való feltöltést magas szintű professzionalitás is biztosítja. A marketingszakembereink keményen próbálkoznak, hatékonyan dolgoznak, és a sikerünk ezt bizonyítja. Alkalmazottainkat képezzük ki, és nem csak a sajátjainkat, hanem magas színvonalú támogatást is kap tőlünk ebben a kérdésben. Mentésre érkezünk, a tervezés magas színvonalú lesz.

Személyes fiókjával szinkronban végezhet tevékenységeket. Biztosítjuk a megfelelő lehetőséget, nagyon kényelmes. Általában online mentünk. Nem csak a személyes fiókja, hanem a készletek online foglalása is elérhető lesz. Kiváló minőségű hozzáférést kap a vállalati portálunkhoz, könnyen elvégezhető bármilyen irodai munka.

Üzletünk olyan szervezet, amely hatékonyan végzi az irodai munkát. Szakembereinktől további formátumban kedvezményt is kaphat a termékre. Minden szükséges segítséget megadunk; hatékony és magas színvonalú támogatást kap szervezetünktől, képesek vagyunk kompenzálni a hirdetésekkel kapcsolatban felmerülő költségek egy részét. Mi magunk készítünk elrendezéseket különböző típusú reklámhordozók használatával. Munkatársai a miénkkel együtt folyamatosan fejlesztik képzettségüket, lehetősége lesz arra, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon képezze ki a személyzetet.

Optimalizáljuk az irodai működést. A személyes menedzser felügyeli Önt az interakció teljes időtartama alatt, a szerződés aláírásának kezdetétől. ABC elemzést végzünk, amely lehetővé teszi a bestsellerek azonosítását. Nincs havi kifizetés, nincs hirdetési jogdíj vagy jogdíj, ez kizárt. Egyéni kiegészítő kedvezményeket is biztosítunk Önnek, nyereségesen vásárolhat árutőzsdéket. Minden a hangerőtől függ, minél többet vásárol, annál kedvezőbb feltételeket biztosítunk.

Képes lesz reklámmal és marketinggel dolgozni, magas színvonalú segítséget nyújtunk. A márka ismertsége magas lesz, ezt népszerűsítenie kell. Minden nap növelni fogja az értékesítést, minden hónapban új promóciókat találnak ki és hajtanak végre, ami nagyon kényelmes.

Képes lesz kiszámítani a kezdő költségeket. Példát mutatunk Önnek, és a menedzser mindig készen áll a kérdések megválaszolására. A következő kiadási tételekkel rendelkezik: helyiségeket kell bérelnie, legalább egy hónapig fizetnie (abból az árfolyamból indulunk ki, amikor az Orosz Föderáció 1000 rubelt fizetnek egy négyzetméterért), és gondoskodnia kell a fizetésétől, ha a bérbeadó az egyik ... Kiállítási mintákat kell vásárolnia, minden attól függ, hogy milyen projektet hoztunk létre a design stúdióban. Javítási munkákat kell elvégeznie, mert elő kell készítenie egy kiskereskedelmi üzletet; írószereket kell vásárolni, a fogyóeszközök segítenek a munkahelyi környezetben a szakemberek számára. A következő lépés részeként szervezeti eszközöket kell vásárolnia: szerelje össze a mellékelt termékeket, telepítse a kiállítási mintákat. Ön reklámoz, telepít minden szükséges kiegészítőt, átmegy a jogi személy regisztrálásának folyamatán. Kiválaszthatja a kívánt kialakítás típusát. Regisztrál egy szolgáltatást a bankban, például telepítenie kell egy terminált. A pénztárgépet is telepíteni és karbantartani, csatlakoztatni kell. Az aktuális irodai munka elvégzéséhez stabil kapcsolatra lesz szüksége a globális hálózattal. Más befektetéseket is el kell végeznie, például el kell osztania az összeg bizonyos százalékát, amelyet a segítségünkkel kiszámít. Ennek eredményeként további beruházásokat hajt végre az üzleti projekt sikeres megnyitásához. Továbbá megtérül a befektetés, nagyon fontos, hogy hatékonyan és szakszerűen hajtsa végre. Minden lehetséges segítséget megadunk, az eredményt elérheti.FotókTetszett ez az ajánlat?


Oszd meg barátaiddal, vagy mentsd el magadnak az oldal címétSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz