1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gumiabroncs szerelés crumbs arrow
Franchise. Mobil gumiabroncs -szolgáltatás

Franchise. Mobil gumiabroncs -szolgáltatás

firstKezdeti díj: 3500 $
moneyBeruházás szükséges: 7500 $
royaltyRoyalty: 500 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 2
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 0
calendarA társaság alapításának éve: 2016
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Gumiabroncs szerelés

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A MobMontazh nevű szervezet.

ez egy exkluzív lehetőség arra, hogy hasznot húzzunk a tudásból és a kompetenciából, valamint magas szintű tapasztalatainkból. Segítünk sok probléma megoldásában. Munkatársai gyorsan tudnak interakcióba lépni bármilyen helyzettel az irodai műveletek végrehajtása során. Mobil gumiabroncs szerelés formátumban dolgozunk, javításokat végezünk, gumiabroncsokat cserélünk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jelentkező szervezet hatékonyan megbirkózzon a nehézségekkel, természetesen magánszemélyek is felveszik velünk a kapcsolatot. Sok szolgáltatást nyújtunk, kapcsolódó profilban dolgozunk. Szakértő szakembereink bármilyen feladatot elvégeznek, mi nagyon magas minőségben választjuk ki őket. Kizárólag ultramodern berendezéseket is üzemeltetünk. Kiváló minőségű szállítás áll a rendelkezésünkre. Ön képes lesz megbirkózni bármilyen felmerülő helyzettel, speciális szállítás működik. Nyugodtan számíthat ránk, mi segítünk megoldani minden nehéz helyzetet az Ön javára. Mindig felkeresheti weboldalunkat, hívhat, kapcsolatba léphet más módon. Weboldalunk: http: // pennaya-nasadka. com. ua.

Elsősorban az úgynevezett mobil gumiabroncs szerelésre koncentrálunk. Ez logikus tevékenység, meglátogatjuk a fogyasztót, segítünk neki, készen áll arra, hogy szinte bármilyen pénzt kifizessen a helyszíni javítások végrehajtásáért. Ez kényelmesebb, mint egy vontatókocsi hívása. Külföldön az emberek azt gondolják, hogy ez nagyon drága, nem nyereséges, azonban az autószerviz magas jövedelmet kap. A benzinkutak is nagyon jó pénzt keresnek a rendelkezésükre álló eszközökkel. A tudást is alkalmazzák, szervezetünkkel együttműködve megszerezheti az évek során összegyűjtött összes tapasztalatot. Bármely jármű karbantartást igényel, mi biztosítjuk a megfelelő lehetőségeket, szakosodhat bármilyen típusú munkára, magas szintű professzionalizmussal vezetve a gyártási műveleteket.

Bármely jármű karbantartást igényel, ezt már sokszor említettük a szövegben, azonban ez sürgető probléma, amikor az ügyfél fájdalmának megoldása során lehetőséget kap arra, hogy sok pénzt keressen. Mindig ott vagy, a lehető leghamarabb jöhetsz, segítséget nyújthatsz, javíthatod a gumit, gyakran még egy pótkerék sem segít, ha több kerék kilyukad. Itt az egyik lehetőség, hogy kapcsolatba lép a szervezetünkkel. Természetesen vannak, akik inkább a vontatókocsit részesítik előnyben, de ez teljesen kényelmetlen, csak világossá kell tennie az emberek számára, hogy jótékony interakció van Önnel. Kilépés az autószervizből, gumiabroncsok javítása, kerekek cseréje, segítség a gumiabroncsokban. Mindez professzionális szinten zajlik, a szakembereink a mi technológiánkat felhasználva képezik ki, akkor képesek lesznek bármilyen feladat hatékony elvégzésére. Néhány autórajongó természetesen megoldhatja a problémát, kicserélheti a kereket, gondolhat valamire, hajthat a gumiabroncsszereléshez, de jobb, ha elmagyarázza nekik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

Megtanítjuk a hirdetések futtatására, és világosan elmagyarázhatja, hogy Ön a megoldás. De a legtöbb esetben még mindig nehéz megjavítani egy kereket, ez nehézségekkel jár, még nem minden olyan személy, aki rendelkezik pótkerékkel, nem tudja felvenni, néhányan még a szükséges elemeket sem tudják csavarkulccsal kicsavarni. Tudjuk, hogyan kell csavarni a diót, kiképezzük szakembereinket, tanácsokat adunk, természetesen bonyolultabb munkát is végzünk. A mobilszolgáltatás keretében több kereket cserélnek. Mi ilyen funkciót biztosítunk. A "MobMontazh" nevű cég megbízható szolgáltatás- és áruszállító, könnyen tárgyalhat velünk, csak mi természetesen tudunk kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtani. Mindig egyetérthet a fogyasztóval, és fontos szerepet játszik a jármű javításra történő benyújtásának időpontja. Mi vagyunk az abszolút vezető. A franchise részévé válhat, nyissa meg saját mobil gumiabroncs szerelvényét.

Ez nagyon gyakori gyakorlat külföldön. Ez államunk területén is elterjed, az emberek egyre inkább rájönnek, hogy szükségük van egy ilyen szolgáltatásra, ráadásul magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával segíthetünk Önnek. Elég, ha az ügyfél felhív minket, könnyebb, mint eljutni a műhelybe. Talán olcsóbban is fizethet, azonban gyakran végül kiderül, hogy drágább egy helyhez jutás. Csak jövünk, veszünk egy kis pénzt a szállításra, miközben a szolgáltatást közvetlenül a helyszínen nyújtjuk, ez sokkal jövedelmezőbb az ügyfelek számára. Szükséges a fogyasztó felé közvetíteni azt a tényt, hogy Ön még olcsóbban dolgozik, mint a helyhez kötött versenytársak. Ezért fel kell venni a kapcsolatot a MobMontazh céggel. Szervezetünk lehetőséget biztosít arra, hogy a fogyasztó minden esetben felvegye velünk a kapcsolatot és minőségi segítséget kapjon. Ingyenes segítséget nyújtunk, időben lecserélik a gumiabroncsokat, az autó vagy motorkerékpár hatékonyan fog működni, és még csak nem is kell saját maga tolnia az immobilizált járművet.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz